Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Gata pt seara asta.
Ma duc la culcare.
O noapte linistita tuturor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Gabi78,eu n-am nici un simtom,dar sper sa nu m-apuce in noaptea asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu sunt pentru
Eu am trimis un mesaj moderatorilor... dar nici un raspuns...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Io nu sunt atat de priceputa... aici sunt simplu utilizator, nu pot sa imi bag nasul mai mult decat voi.Cred ca niciun moderator nu poate zice mai multe ptr ca s-a folosit userul comun....putea fi oricine....acu depinde de ce informatii sunt bagate in db cand se logheaza cineva.

Mie mi se cam rupe de cine a fost...adica nu ma intereseaza exact cine e, treaba ei/lui, parerea ei/lui; m-a enervat ca a folosit o masca ptr a face asta. Asta nu mi-a placut deloc.

Mai frumos decat sa ne spuna moderatorii cine a fost (desi cred ca asta nu o sa se intample) ar fi sa zica respectiva persoana cine e.
De obicei nu dau atentie la intepaturi de genul asta dar acum nu mi-a placut deloc maniera in care a fost facuta.

Nici nu mai merita sa mai lungim discutiile pe subiectul asta.
A zis, a tacut, Martutza merge inainte si noi la fel. Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune. Si cele obosite ca mine sa se duca la culcare.

Am citit prea multe pagini sa mai raspund acu, poate maine.
Am retinut atat:
- Maria are 6 dinti, moaaamaaaa; si e vesela ziua ceea ce e bine
- microunde folosesc sa incalzesc apa
- fructe la copil doar mere si banane rar, si borcanele din cand in cand. Raresu nu prea apreciaza varietatea asa ca.....

Noapte buna


roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Paxela multumim pt filmulet

Kiss eu nu folosesc microundele pt bebe am eu un pitic.
Batista bebelusului da trebe dat inainte cu ser sau apa de mare ca sa inmoaie mucii si apoi pe cat posibil tinut inchisa gurita cand se aspira.

Cereale fara gluten am luat si de la Humana si de la Nestle.

Fructe noi servim in mod speciale mere, dar si pere, banana mai rarut, piersici cand erau, uneori si struguri, nasol e ca nu prea mai gasesti fructe pe piata si la portocale nu ne bagam inca.
Azi am incercat dovlecel cu branzica, esec total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna noapte, fetelor!Am intrat si sa citesc mesjele voastre dupa o lunga lipsa :netul pikat.
Tudor al meu a devenit un plagacios sef.Cand citeam In mesajul lui Rianna-Stef il recunosteam si teroristul meu.Se trezeste de zdeci de mii de ori, si vrea sa se ridice in picioare.Il pun la loc in patut, culcat ,i-o dau pe zuzi(suzeta) si adoame. Deja consider asta ceva normal. In rest miriala totala.Avem si noi un colt de dintisor aparut si alti 4 care asteapta. Nu mai mincam la fel de bine, caci ne deranjeaza lingurita si bibe cand atingem gingia.A invatat sa faca tot felul de boacane: trage de perdea,incearca sa umble la prize, trage de sertarele de la bucatarie, rastoarna scaunele din bucatarie ,umbla la combina,trage de par, de ochelarii bunicelor iar televizorul il fascineaza, in special reclamele.Danseaza cand aude muzica (de fapt sare)se strimba, si cand nu vrea sa manance, se face ca varsa, iar daca-l cert-rade.
Raspund la unele intrebari de ale colegelor( pe cele pe care le-am retinut).
-Ca nu dau delok, mi-a explicat pediatra ca va este evaluat lunar, si daka vede cel mai mic semn de rahitism -ii va da. Ca are prea multe efecte adverse pentru a fi dat preventiv.
- la micro incalzesc doar apa pentru lapte.
-fructe recomandate : mere, banane, pere, prune, piersici - kiwi nu -pana la un an-alergene!!, portocale nu e sezonul lor inca!!


poze Tudor
poze 6 luni Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am schimbat si eu browserul si acuma imi merge autentificarea

Cereale fara gluten: noi avem numai de orez, si unele care mai au si gris din porumb. Toate pentru 4l+. Bebelac, Humana, Nestle.

Microunde: am folosit de vreo 3 ori cand urla alex de foame si nu aveam efectiv nervii sa incalzesc altfel. Dar incerc sa evit pe cat posibil... adica daca se pierd diverse substante bune din lapte, sigur se pierd si din altele...

Nu stiu cat pot afla moderatorii, dar sigur pot afla administratorii serverelor Spun in foarte cunostinta de cauza

Sa ma dau mare: nu mai am pic de burtica, mi s-au asezat si muschii pe mine, si inca am si lapte pentru mesele nediversificate. Deci ma consider foarte multumita

Alex azi a avut o zi foarte urata, a inceput sa faca si crize de personalitate... cel putin asa le numesc eu. Adica daca vede ledul de la calculator, trece peste orice pana ajunge la el ... si daca il iau de pe calculator nu vreti sa auziti urlete si zbierete... si cum il pun jos cum e inapoi AJung in curand sa ascund totul in sertare numai sa gasesc unele suficient de mari

Eu maine seara imi fac un bagaj zdravan si pornesc prin ardeal... cateva zile la oradea si cateva in mures, cu Alex dupa mine ... fetele de pe-acolo, daca vreti o intalneala, gasiti nr meu de tel in agenda pe yahoo.

Ma bag in pat sa prind si ceva somn noaptea asta


Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

Scriu mesajul acum, ca ieri n-am mai apucat.Citesc din urma dupa...

Noi mai avem inca 2 DINTIIIII!!!!
Initial vazusem un coltisor, dar aseara am mai remarcat inca unul.au aparut aiurea rau.E vb de incisivul superior din stanga si incisivul lateral din stanga...Dar e k.Fara dureri, deocamdata, tipete, doar de somn, e bine pana acum.

BATISTA BEBELUSULUI, si noi o tot folosim, mai ales dupa ce-a fost mucioasa.Cert este ca ieri am scos-o cam o ora afara si dimineata iar avea muci.Iar ser, iar chinuiala.Da, ce sa fac, mi-e mila de ea, desi tipa asa, ca de durut n-o doare...Dar ce sa fac SA SCAPAM DE MUCII ASTIA??
GABY, tu de ce mai pui Vibrocil dupa operatiune????Ce efecte are????

Despre mesajul de ieri nici eu nu am apucat sa-l citesc.Si acum curiozitatea ma omoara!Ce-avea frate cu Martutza???Eu zic asa ...dc cuiva nu-i convine ceva, sa nu mai intre, nu sa faca afirmatii anonime....

DESPRE INCALZITUL MANCARIII, la noi nu exista asta, eu astept s-o racesc ca altfel n-o mananca...La fel si laptele..Totul se face la rece...Asa s-a invatat de la inceput, caci am inceput cu lapticul praf din vara si cum era cald i-l dadeam rece si altfel nu-l vrea.(bineinteles de la temp camerei).

MICROUNDE, noi nu folosim, ca n-avem, cd vroiam sa ne luam, am citit ca e foarte nociv cuptorul si-am renuntat...

VROIAM SA VA ROG SA-MI ZICETI SI MIE DE PE UNDE POT CUMPARA APARATORI PENTRU PATUT DIN LEMN??/CEVA SITEURI, ADRESE, ETC....Ma hotarasem sa-l schimb cu altceva, de ex un carucior, insa m-au instiintat (cei de la Miniblu), ca nu pot schimba produsul decat cu unul similar...Nu mi s-a parut chiar corect, dar asta e, politica lor...Asa ca , trecem la varianta 2, aparatori....

FUCTE, noi am ramas doar la mar si banana(not all the time), ca si asa nu se prea omoara...

In rest, Alexuca face progrese pe zi ce trece...A reusit sa se ridice singurica in picioare daca se sprijina pe ceva...Ieri a zis de multe ori..ma...ma, , ta..ta nu mai spun..A zis si tataie, de la topit pe tata..

Va las ca ma trage de picioare, e maraita....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

'neata
Am tot cautat dar am vaz ca s-a sters mesajul care a aprins atmosfera pe aici...si eu sunt pentru a afla cine e......si haide-ti sa schimbam si parola la contul de poze si sa o primeasca doar cine are activitate ce ziceti?
Nu mi se pare normal sa isi vare nasul in pozele noasre oricine nu a mai intrat cu lunile pe motivv ca nu are timp....toate avem copil mic, stim ce inseamna asta da macar o data la 2 zile poti scrie 2 randuri acolo daca nu in fiecare zi......Am dreptate sau nu?Cel mai bun ex e Elianne care desi cu 3 nazdravani pe cap isi face timp sa mai zic o vb 2.....sau paxela...sau lilidana....alte fete cu 2 copii.....

Am lipsit ieri motivat...am fost in Ungaria la cumparaturi....pt Winnicu...doamne ce de produse de papa au pt bebei.....am luat din fiecare fel cate ceva sper sa fie si winnie la fel de incantata ca si mine.....

I-am luat si o saltelutza care se face din patrate asa ca lego si are animalutze pe ea care sunt tot din bucati si de asta e incantata ca le secoate si se chinuie sa le puna la loc....Am ochit deja o gramada de jucarii...mai dam o tura inainte de sarbatori sa vedem ce-i mai iau la pisica mica.....

Winnie a fosrt fff cuminte ieri a stat cu buna-sa...... a fost prima zi de cand am nascut-o cand am fost atat de mult departe de ea....doamne ce dor imi era de ea.....aseara cand am ajuns asa s-a bucurat ...tipa si dadea din maini si picioare si nu am mai avut liniste pana nu am luat-o in brate......

data viitoare mergem si cu ea ca acuma a treb sa plecam la 5 dimi ca treb sa ajungem pana la granitza cu Austria ca sa luam ceva marfa pe firma. dar adta viitoare mergem doar la Szeget si o iau si pe ea.....

Revin si intru mai incolo ca avem program de joaca cu parul lu mami...tre sa ma ciufuleasca si pt ieri.



Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Adina, aparatori poti vedea pe bebelusul tau.ro, pe voinicel .ro, strumfi .ro, stii tu, fara spatii...Felicitari Alexiei pentru progrese!

Diana, drum bun si sejur placut in Ardeal! Of, ce-as pleca si eu undeva, nu conteaza unde...numai sa mai scap de-acasa

Karra, ce povestesti tu acolo de Winnie...data viitoare asa, s-o iei cu tine , nu mai lasa fata sa-ti duca dorul...sa foloseasca sanatoasa ce i-ai cumparat

Val ,tu intrebai de cereale fara gluten...foarte bune pentru tranzitul intestinal...nu ar constipa-o pe Mariuca, sunt cele cu orez, porumb si tapioca de la Milupa (sunt fara lapte, eu i le pun in fructe sau in iaurt si n-am mai avut probleme cu constipatia)

Eu am dormit bine, Stefi s-a trezit o singura data si apoi a dormit pana la 9...ce viata frumoasa Partea proasta e ca ploua iar, bate vant, iar nu putem iesi afara...

deci azi is pe-aici...



Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput