Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

gabi 78 la pillo si milo au fost o data scutece chilotel, dar acum nu mai fac, au yis ca le+au vandut cam greu si numai aduc in ro. desi erau tare bune ...dar am obs ca ei au vanyare doar la cei mai micuti...probabil cand vom creste noi mari si pt ca stim ca sunt bnui vom cere si atunci vor aduce...
trimitem si noi poye sa aparem alaturi de grup...multumim Alexa anticipat.

de cate va yile...vreau sa va intreb de IOANARADU....CE ESTE CU EA CA NU AM VAYUT+O SAPTAMANA ASTA?????
SI DE CATEVA SAPTAMANI VREAU SA INTREB DE ABSOLUTA...DE LA ZIUA EI...ABSOLUTA INTRA SA NE SPUI CUM A FOST LA 2 COCOSI, CA DACA ERAM PRIN ZONA VENEAM CU O FLORICICA SI UN BONDAREL SA TE VEDEM SI FELICITAM LIVE...
maraieli...merg...pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Meata fetele,
wow ce de alergatura, acum ma chinui sa incarc pozele pe webshots sa le vedeti si voi. I-am sarbatorit ziua de nastere cu cinci baieti! Julie nu prea are fete de varsta ei prin jur, doar la gradi.

Despre mesajul ala
Fetelor, eu sunt satula pana peste de atata rautate in viata de zi cu zi, poate si pentru ca vad multa, multa... Imi pare rau ca nu m-am facut biolog sau informatician ca sa nu am de-a face atata cu oamenii, pentru ca eu cred ca ei sunt cei mai linistiti.
Nu stiu cum si de ce, aveam impresia ca forumul este ferit de aceasta rautate, era oaza mea de liniste, aici ma simt bine, fara sapaturi, fara impunsaturi, doar mesaje, naturale, sper, cel putin din partea mea asa e. Imi are rau ca aceasta persoana care nici macar nu vrea sa isi dea numele a stricat atmosfera dar ma bucur sa vad atata unitate la fetele care au luat pozitie impotriva mesajuluiala.
Nu inteleg de ce s-a legat tocmai de Martuta, probabil e ceva personal, sau impart cmva vreo felie comuna de ceva. Oare?
Oricum, si pe mine ma lasa rece cine a fost. Sa ramana in rautatea ei si sa ne lase in pace! Cred ca oricum nu se va mai simti bine printre noi si va intra din ce ince mai rar.
Ar fi fost curios de vazut cine dispare din listuta , daca nu schimba Elyanne parola.
Elyanne, sunt de acord ca userul comun nu trebuie folosit decat pentru creeare de subiecte noi, sper doar ca nu iti va fi greu sa fii cu grija lor. Eu una apreciez efortul tau.

Roxanici , da, eu sunt din Valcea dar am fost la un control medical. Si concluzia: pt ca a fost bb mare, sau din incompetenta astora de aici eu va trebui sa trec printr-o interventie chirurgicala (nu prea-mi vine sa spun operatie), sa ma repare . Drept pentru care nu ma apuc de treaba pana nu trec doi-trei medici pe lista rusinii, la odisee!
la toate fetele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!
Eliannebine ai facut ca ai schimbat parola si sper sa aflam cine a scris mesajul.Sau poate recunoste cine a fost, e mai corect asa!
Gabdyd imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate!E bine sa mai ceri parerea la mai multi medici si sper sa nu ajungi la operatie, cat despre lista rusinii cu medici as trece si eu pe cineva , ca sunt foarte pornita dar ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine!pup!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Scuze pentru zapaceala.
Multumim mult de urari, tuturor!


La multi ani sarbatoritzilor zilei! inclusiv Riannei mele, prichindica mamii, sa creasca mari, frumosi, papaciosi, destepti si norocosi si sa asculte mamele de ei cu sfintenie!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!
Alexia3 multumesc pentru raspuns!
ghibuadina vibroci-lul sau pivalone-le au cam acelasi efect ca Rinofug-ul pt adulti, asa mi-a explicat parca doctora. Sincer, nu am citit prospectul cu atentie. Felicitari pt dintisori, ce bine ar fi sa iasa toti fara durere.

mickin felicitari pt dintisor! si la cit mai putine boacane.

dianaluati-i lui Alex un laptop dintr-ala pt copii. Unul mai prost si mai ieftin ca oricum lui ii trebuie ca sa il strice

karra80 te invidiez ca te-ai pitut duce sa cumperi lucruri de calitate pt Winnie. Eu sunt satula de turcismele si chinezismele cel mai proaste care ajung pe la noi. Ca unele sunt bune dar parca noi aia mai prosti suntem si ne baga pe git numai porcarii.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

de azi se poate vota la miss odiseea sarcinii asa ca va rog daca vreti sa dati un vot pt fata de la pagina 9 ......poza e carmina 1, aia cea mai dezbracata de pe plaja
Va multumesc....anticipat....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

vad ca zice ca inca nu s-a deschis votarea ....mai astep


Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:


Winiie tot nu mananca decat lapte....orice-i dau ia- cateva lingurite si gata.....si lapte papa putzin...am sun t dr si mi-a zis ca e de la dinti si sa nu o fortez ca dupa aia numai vrea deloc.....da ce sa fac? ca ma uity la ea si vad ca e ami palida su asa mi se pare mie....cred c mai merg la un lat medic sa vedem ce zic.....mor de ciuda cate bunatati i-am luat din Ungaria si ea se sramba ca o mata.....nu stiu ce sa ma mai fac.......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Mda....hai sa scriu si eu ceva ca acus d-na Karra imi ia dreptul de a mai pune poze cu puiul meu, si de a mai viziona alti puiuti.

George se chinuie de 2 saptamani sa isi mai arate 2 dinti, dar nu reuseste...tot cu 4 a ramas, insa a facut progrese semnificative la capitolul mers.Cand voia si el in sfarsit sa mearga in 4, s-a gandit sa se ridice direct in picioare.Asa ca nu va merge de-a busilea desi as fi vrut foarte mult . Se ridica singur in fund, dupa care se sprijina in cap de spatarul canapelei si ridica funduletul dupa care este in picioare.Se tine bine cu manutele de spatar si merge de-alungul canapelei.Cateodata mai pierde echilibrul da' nu-i bai ca se ridica iar

Despre mesajul anonim pot spune doar ca putea fi scris la fel de bine si pe user-ul propriu.Nu mi se pare a fi jignitor sau ceva care sa o poata ofensa pe Martutza.Adica....e in limita bunului simt scris mesajul.(nu a facut-o in nici un fel) dar e rautacios.Eu as sfatui mamik care a scris mesajul sa intre si sa isi asume responsabilitatea, eventual sa argumenteze Si eu mi-am zis in sinea mea ca nu o sa dorm separat de sot doar pentru a dormi cu bebe in pat si...spre rusinea mea ca am o slabiciune pt George am facut-o Dar asta nu inseamna ca tre sa ma judece tot forumul pentru decizia mea.Ma rog....sa depasim momentul.

Tin sa-i multumesc Paxelei pentru efortul depus.A iesit foarte bine.

Am fost si am cautat si eu pampers tip chilotel si a zis una care era de la pampers cu o promotie ca numai la marimea 6 au chilotel....acu'...ori aia nu stia ori atat aveau ei in selgros.

Calciu ii dau de cand s-a nascut 5 ml, 10 zile/luna, iar fier de la 3 luni cate 3 pic/zi.

Controlul de 7 luni l-am facut la 7 luni jumate si are doar 8 kg.Eu sunt multumita si asa.Nu prea avea pofta de mancare asa ca mi-a dat pikovit (vitamine) 5ml/zi.Vad ca si-a revenit acum cu pofta dar uraste in continuare fructele, in schimb au inceput sa-i placa legumele.

Poate o sa mai intru si maine sa va mai plictisesc cu 2-3 vorbe acolo....



George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

hola

mickyn, adina felicitari pt coltisori proaspeti!

aparatori pat de la magazinul barza sau din cora/carrefour

identificare terorista se poate afla: care au fost ip-urile (ultimele 2-3) de la care s-a logat userul mami_2007 si cine se mai logeaza cu acelasi ip.

am fost la analize. a scancit putintel cand ii storcea degetelul. parca imi venea sa ma razgandesc si sa ii zic sa ii ia din vena. ca atunci cand a intepat-o cu draciul ala nu a zis nici pas. partea nasoala e ca de dim i-am pus supozitor ca sa luam proba pt copro si a facut caca cu ceva firisoare de sange. dupa ce am venit acasa a mai facut un caca dar fara sange. sper sa fi fost de la supozitor. sa vedem cum iese analiza. magdutah tu parca ai avut aceeasi pb?


mi-am facut si eu programre la endocrinologie pt sambata... sa imi tine-ti pumnii,da?!


karla32 ce ma bucur ca sunteti bine! sa dea Dumnezeu sa nu te mai puna la incercare asa si sa traiti fericit in continuare. un pup pt bondarel, o floricica pt mami si un bobarnac in nas pt tati

va pupacim si revenim

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput