*** LA REDOUTE *** (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
microbul LR se raspindeste repede asa ca am aruncat si eu o privire pe site-ul tradus cu google in eng. Am insa o nedumerire: ma intereseaza pijamale pt baieti de 3 ani. Am intrat la categ baieti 2-12 ani si pe fircare poza vad un caption cu "taille". As vrea sa stiu daca e vorba de lungimea bluza+pantalon sau acel numar semnifica altceva? E vreo metoda mai rapida de a gasi fix hainele pt 3 ani si nu de a le cauta in categ 2-12 ani?
Merci anticipat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Stiu ca si-a luat cineva haina www.laredoute.fr/vente-parka-femme.aspx?productid=324104475&documentid=201207&categoryid=22906437&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta... dar nu mai gasesc postarea...
vreau si eu sa stiu cum e... Merita banii??? M-am gandit s-o iau pe cea neagra... vad ca diferenta este de aproape 20 de euro la celelalte culori...
E groasa, subtire??? Merge iarna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy. spune:

Salut,

elyanne, eu am luat aceasta haina... si mi se pare f ok, e destul de grosuta, eu pt iarna am luat'o. Inca n-am apucat s-o port (nu mai se pare inca atat de frig pt ea) :) Eu am luat pe Chocolat, si e draguta. Cel mai mult imi place ca are cordon si imi pot marca talia frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

fetelor zi mare -mi-a sosit coletul in 8 zile , va avine s credeti ?

L-am ridicat ieri de la posta -jucariile faine si de calitate -recomand caruselul pentru bebei , am vazut ceva asemanator la 350 lei , in schimb hainutele destul de proaste calitativ -hainutele de flecce sunt naspa -material subtire si numai plastic de proasta calitate , pantalonii raiati de copii grosier lucrati .

Sunt dragute helancile de copii - si un hanorac turcoaz tot de copii . Eu m-am cam lamurit , am sa cumpar haine mai scumpe de 2-5 Euro ca au fost mai bunicele

Despre jucarii , numai laude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

si o intrebare.
data trecuta am platit cucardul sotului -master card, mi-am facut o visa electron la bcr , e bun , ca pe el scrie ,,electronic use only

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Deci...comenzile mele erau asa: trei masini de paine + cadou la fiecare cate ceva. Mi-au ajuns doua masini de paine si trei cadouri, mai bine lipsea un cadou decat masina. No...acum ce fac? Astept?N-or mai fi avut pe stoc?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Ada, ti-au venit cadourile separat, adica intr-un colet masina de paine si in alt colet cadoul? Daca da, eu zic sa mai astepti, poate apare si masina.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ce cadouri merita....?

Fetelor care ati primit un asa mail "Chez nous les excuses c'est un cadeau ! " - aveti idee despre ce o fi vorba ? ca apare doar blanc la comanda si n-am nici o idee....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Da, au venit 5 pachete separate. Chestia e ca si banii i-au luat in zile diferite.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetelor...multumesc mult de raspunsuri...acusica o sa fac comanda..acum ca m-am lamurit si cu marimile...
Binenteles..mai am o intrebare...la posta ma pot duce numai personal..sau se poate duce sio alcineva cu aceeasi adresa in buletin..sa ridice pachetul..Ca eu am buletin de ploiesti..si satu in buc..l-as trimite pe frate-miu..ca pana ajung eu ..in timpul programului de la posta..trece anul nou:D

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput