*** LA REDOUTE *** (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Dupa povestea aia si eu am vrut sa inchid cardurile de la ING si de la BancPost,in ideea ca daca vor mai fi probleme de genul asta sa pot sa fac si eu o cerere de chargeback care sa se aprobe.Dar pe urma m-am potolit,mai ales ca ambele carduri sunt facute de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu nu am cum sa-l inchid ca e cardul de salariu...dar nici cumparaturi pe net nu mai fac cu el daca sunt asa neseriosi cu clientii lor, din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gabitaco in aceeasi situatie sunt si eu, tot cu 2 produse, mai tare ma doare de uscatorul de par si de camasa ce am comandat-o.
sa le scriu si eu mail sa-i intreb?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Fetelor, frumoase foooc toate lucrusoarele luate ...

Feli draga, parca tu ai luat www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5039339&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=16&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> "sahariana" asta ? Ce marime ai luat? Sa merg pe 38 ? La camasi si alte alea luate 38 imi vine bine, dar acum nu mai stiu , oare ar trebui sa iau un 40???
Multumesc anticipat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

da, ia 38. Eu am luat 38 in conditiile in care port 36 la camasi si mi-e putin mare. pacat ca nu suntem mai aproape ca ti-o dadeam tie

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Fetelor m-ar interesa sa iau o geanta , insa nu stiu cum iau ei dimensiunile.
http://www.laredoute.fr/vente-sac-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324124545&documentid=201207&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
De exemplu la asta e 49 x 27 x 18 , care e inaltime si care latimea?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

quote:

Feli draga, parca tu ai luat www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5039339&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=16&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> "sahariana" asta ? Ce marime ai luat? Sa merg pe 38 ? La camasi si alte alea luate 38 imi vine bine, dar acum nu mai stiu , oare ar trebui sa iau un 40???
Multumesc anticipat!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

da, ia 38. Eu am luat 38 in conditiile in care port 36 la camasi si mi-e putin mare. pacat ca nu suntem mai aproape ca ti-o dadeam tie

Feli, daca chiar vrei sa o dai, gasim noi o solutie ... sora-mea e in Bucuresti sau oi mai veni si eu vreodata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cami dar sa stii ca e pe bej. Si e subtirica, asa ca de o primavara calduroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetele!!! am primit si eu coletul din 3 nov astazi a fost mic dar colet nu scrisoare ...in el am avut chestii care s-au mai luat si 2 bluze misto pe care vi le arat acum, amandoua made in bulgaria

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-blouse-femme-soft-grey.aspx?productid=324123880&documentid=201207&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 pe gri foarte frumos se aseaza bine mai ales cu o maleta pe dedesubt material moale placut

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-la-redoute-creation.aspx?productid=324123323&documentid=201207&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 si asta pe movul din poza este frumos la fel materialul

mentionez ca amandoua tricourile le-am luat 34/36 desi iau de obicei 38/40 pentru ca ele oricum sunt largi si elastice si vin numai bine

claudia bine ai revenit!!!imi pare rau de patania ta dar insista cu ing-ul ca trebuie sa se poata si la ei...doar tot banca sunt si trebuie sa se supuna unor reguli generale pt banci nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

quote:

Multumesc anticipat!

eu mi-am luat asta da sincera sa fiu are croiala cam proasta la maneci te cam tine cu toate ca ea vine destul de larga( nu prea stiu cum sa explic) inchisa te tine, deschisa merge de purtat
corespunde la masuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

m-am demoralizat complet ....am vazut ca vin comenzi din nov.
Eu ce sa fac cu comanda din 26 oct. ( in care aveam o rochita pt fata )... sa mai sper, oare????
Cred ca o sa o rog pe prietena mea sa mai sune inca o data la ei. Mor de necaz..

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput