Juniori de iunie-iulie 2003 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
nma spune:
m-am intors si eu
multumesc fetelor ca m-ati sustinut. pana la urma analizele au iesit mai bine si deocamdata nu mia fac operatia. am avut o piatra care se pare ca a fost eliminata. mi s-au facut iar o gramada de investigatii. ma bucur ca am scapat. se pare ca am fost foarte norocoasa.
cu andra imi e cam greu ca acum iar a primit cateva zile doar formula. azi nu a prea vrut sa mai ia sanul. probabil ne vom chinui cateva zile.
quote:
Originally posted by gabitz78
nico - multa sanatate, tinem pumnii la operatie...sa fie totul bine!pupam copiii cuminti!
fetelor, am si oeu o intrebare, ca fi-mea ma termina nervos...apropos de alaptat...o tin apropae o ora la san si ea nu suge decat 35 ml...apoi eu ma mulg si ii dau restul cu biberonul..nu stiu ce sa fac sa suga si ea ca lumea...
of..sper ca nu v-am stresat...
pupici dulci tuturor.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
sfatul meu ar fi sa nu ii mai dai cu biberonul ca se invata cu el si va refuza sanu. se spune ca bb-ii nu sunt prosti sa moara de foame asa ca atunci cand ii va fi foame va manca. are si el ritmul lui.
Andra tare m-am speriat cand am citit faza cu pensula. am crezut ca a fost ceva mai grav. bine ca nu a fost. o sa invete si fred sa umble repede asa ca mai ai putintica rabdare. stiu ca e usor de zis dar ... asta este.
plange andra asa ca revin mai tarziu
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
gabitz78 spune:
nico - ce bine ca ai scapat deocamdata! multa sanatate in continuare.
azi am implinit o luna!
am renuntat deocamdata la biberon si nici n-o mai cantaresc ca ma termina nervos. acum sa vad cum reactioneaza.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
nma spune:
pt micuta eliza. uite ce repede trece timpul.
cu laptele vad ca ti-au explicat fetele foarte bine.
alex ma ajuta la baita andrei. el ii pune apa pe picioruse si ii place foarte mult. eu pun cadita in pat.
quote:
Originally posted by amik
zilele trecute eram in bucatairie si aud un scheunat anemic care nu parea a vesti ceva rau. ma duc intr-o doara sa vad ce a facut alexandra si o gasesc pe biblioteca, cu usa de sticla de la vitrina in cap, tinand-o serios sa nnu cada.am inlemnit cand am vazut-o! mi se inmuiau picioarele numai la gandul ca putea sa i se infiga coltul usii cine stie pe unde! a doua zi a cazut in nas!pe gresie! iar am avut un soc pt ca eu la varsta ei mi-am rupt piramida nazala!
in acest caz ma bucur ca nu am geanuri la mobila. alex se catara peste tot. la inceput imi ingheta sangele in vene cand il vedeam dar am inceput sa ma obisnuiesc. si eu faceam asa cand eram mica. acum ii place sa isi ia singur mancarea din frigider. de ex seara isi pregateste singur laptre cu cereala si e tare incantat. nu mai spun de cate mici accidente a avut .
Cornelia cu doi copii la Luxemburg? abia astept sa ne povestesti cum a fost.
Marox deci sunteti la munte? Sper sa aveti parte de multa zapada!
Magdone nu stiu daca pana acum ti-am urat sarcina usoara, fara gretusi si contractii. Mie parca imi e dor de burtica. Desi au fost probleme a fost o perioada foarte frumoasa.
nma spune:
alinuta tare frumos ai povestit despre fetitele tale. eu incerc sa o invat pe andra in patut dar e tare greu. de cateva ore sunt ferma pe pozitie dar tot la 10 min ii dau suzeta sau o pun la san. pe la ora 24 cred ca o sa cedez si o iau in pat.
gio de "duamna" doctor Tanase a fost operat si alex acum 2 ani si tot pe gurita respira. poate ne recomanzi si noua
un orl-ist bun pt cand mai ajungem in bucuresti. eu stiu de dr de aici (cea care ne-a tremis la bucuresti la tanase) ca polipi se refac doar daca nu sunt bine operati.
si alex e indragostit de poissonrouge. cum prinde calculatorul liber butoneaza. nu stiam ca jocurile se schimba periodic. spre rusinea mea eu la multe nu stiu ce sa fac iar alex stie. nu am timp si pt astea.
nma spune:
pt cine vrea sa-mi faca un mic cadou poate imi dati un vot www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=18" target="_blank">aici. poza nma.
si pt ca vreau sa castige poza www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">mamicideiulaug2007 va rog sa puneti cate un vot si acolo. eu nu sunt in acea poza desi tare mi-asi fi dorit
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
La categoria slagare de circulatie internationala:
- premiul intai cu coronita - echipa de deszapezire. A venit si la noi iarna si a tras peste noapte un puisor de zapada, prea putina de un om de zapada dar numai buna de o bulgareala si perfecta pentru busit masina pe strazile orasului. De ce? Pai cica "iarna ne-a luat pe nepregatite", zise compania de deszapezire. Suna cunoscut? Cred ca e imnul companiilor de deszapezire din intreaga lume.
- mentiune speciala cu "mama lor" - rusoaica de la gradinita. Cica ea nu e platita destul sa alerge toata ziua dupa un zarghit ca fii'miu. Si asta suna cunoscut, nu?
Pe de alta parte, daca ii dai ceva de lucru lui Matei, ai o dulceata de baiat care nu misca de la masa cu orele, dar daca il lasi sa se plictiseasca te-ai ars. In scurtul timp in care l-am lasat alaltaieri sa se spele pe dinti a umplut cu apa recipientul de crema de corp, a vopsit clanta cu pasta de dinti si cand m-am intors spala chiuveta cu periuta de dinti. Pare sa aiba o imaginatie infinita la prostii (eu il vad in fata ochilor numai pe Denis the Menace), nu da doi bani pe reguli, se autoserveste cu ce are el chef fara sa ceara voie (v-am povestit cand mi-a impodobit baia cu ob-uri?) si pe urma zambeste gratios si dezarmant de uiti ce vroiai sa zici.
Eu m-am saturat de mine tinand predici si rastindu'ma, imi vine sa-mi trag palme cand ma aud, mai dati-mi si mie o idee cum sa fac sa ma asculte si pe mine cineva in casa asta. Si cu Matei inca e bine, ca macar zambeste frumos, dar cand o vad pe Ana ca habar n-are ce am blogodorit eu 5 minute, ca a inchis sonorul si si-a spus povesti in cap sa nu ma mai auda, imi vine sa-mi iau campii.
Booon, acum ca v-am innebunit cuoptimismul exagerat, pot sa spun ca si eu am, ca si Magda, momente in care ma simt extraordinar de fericita ca sunt aici. E un anumit fel de libertate pe care nu l-am simtit niciodata, senzatia extraordinara ca daca vrei poti sa faci absolut orice, poti sa te hotarasti sa te muti la tara si sa cresti cai, sau sa iei un an de vacanta in care sa scrii o carte, sau sa inveti ceva nou si sa iti schimbi total cariera. Si chiar cunosti oameni care au facut lucrurile astea. Desigur libertatea vine, ca de obicei, la pachet cu sora ei urata, responsabilitatea, dar macar orizontul e mult mai larg si ai loc sa respiri. Asta cand nu iti pierzi suflul de cat ai tinut discursuri copiilor.
pe curand,
madishor
madishor spune:
Tot io, ca am uitat sa va povestesc o discutie cu Matei:
"Mami, sa mergem la magazin sa cumparam un bebelus"
"Un ce?"
"Un fratior"
"Da de ce iti trebuie tie un fratior?"
"Sa ma joc cu el"
"Pai de ce nu te joci cu Ana?"
"Nu, ca trebuie sa fie un fratior mai mic si baiat"
"AAAhhhaamm. Pai nu se vand fratiori la magazin. Fratiorii se fac.", ma dau eu desteapta.
"Pai hai sa construim noi unul"
Ma duc sa fac unul din Lego.
Cornelia spune:
In stilul meu, am scris un mesaj mai marisor si mi s-a blocat calculatorul, asa ca o iau de la capat.
Ma inscriu in randul mamicilor care dau in branci la birou la sfarsit de an. Doar ca saptamana asta mi-a fost tare rau, asa ca am hotarat sa iau o pauza si azi stau acasa. Si zau ca imi e mai bine aici .
La multi ani Eliza!!!
Nma, ma bucur ca nu a mai fost cazul de operatie!
Madishor, spor la "facut" fratiori ! SI Maria vrea o sora, ca sa "fim noi doua"! Stefan seamana tare mult cu Matei si mai are si frumoasa varsta de 2 ani .
Anamaria, Baby TV noi il avem de la Dolce.
Of, noi iar traversam o perioada critica. Avem de luat o decizie si ne tot sucim si invartim. Sunt cam zob in plan personal, iar copiii mi s-au urcat in cap!
Nu v-am mai spus de ceva timp nimic despre Maria, din lipsa de timp, chef etc. In ultimul timp nu mai progresase pe nici un plan si chiar si-a pierdut de tot rabdarea si nu o mai tin pe scaun prea mult. Totusi, de vreo luna de zile, deodata, a inceput sa citeasca. Nu citeste povesti dar in rest tot ce prinde: pe strada, pe etichete, titluri de carti. Citeste chiar si in limbi straine . Avem o carte de spaniola si citeste cuvintele de sub poze si a ajuns singura la concluzia ca spaniola seamana cu romana . Pana acum nu prea a aratat, dar eu trag sperante ca seamana cu matusa ei si nu cu mine si va invata usor alte limbi.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
anamaria spune:
quote:
Originally posted by gio
Ana Maria, despre polipi dr Gheorghe a fost f categoric - resturi de la vechea operatie - i-a facut nazofibroscopie si a vazut la propriu ce era in nasul Taisiei. Nu s-a refacut nimic, n-a fost idioata in stare sa scoata tot!!!
a si inca o treaba - cand ne-a vazut dr prima oara si i-am zis cine a operat copilul a zis ca sigur nu are polipi sau resturi ca dna dr e experta; la spital cand am fost am omis sa-i mai spunem ce si cum si l-am lasat pe el sa ne spuna...evident ca omul uitase din septembrie si pana acum, asa ca a fost sincer. din punctul meu de vedere o greseala de genul asta e impardonabila, poti sa ai tu mii de operatii reusite daca la una singura dai cu bata in balta. in alta tara o patea urat de tot!
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie
ok, scuze ca eu nu stiam bine ce e cu nazofibroscopia aia...
e drept, in alte tari exista metode care sa compenseze disconfortul unor operatii nereusite. din pacate, la noi inca sta-n picioare zicala aia dintr-un banc de demult: 'operatia a reusit, pacientul a murit! '
si dl doctor ce-a spus, va trebui sa o operati din nou pe Taisia?
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
anamaria spune:
quote:
Originally posted by madishor
(v-am povestit cand mi-a impodobit baia cu ob-uri?)
tudor mi le rodea cand il dureau gingiile... si-a facut de lucru 1 zi intrega cu o cutie de-aia de 18 bucatzi!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!