Juniori de iunie-iulie 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

aditzu - multa sanatate irinei.
vroiam sa va zic ca stefan n-a mai facut pe el. cred ca i-a trecut faza de furie nebuna!
eliza e cuminte, cand nu are o problema reala,nu face scandal. maine implineste o luna. sunt curioasa cand vine dr ce-o sa ne zica. eu spun ca s-a dezvoltat bine pana acum.eu o tineam cu manusi in maini, dar de ieri am lasat-o fara, asa ca si-a descoperit degetelele pe care le studiaza si le molfaie cu reala placere.
va pupic.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

in sfarsit am mai intrat si eu pe net. Daca as putea sa deschid calculatorul din priviri ar fi minunat ca alta sansa vad ca nu mai am...

In primul rand "Felicitari" pentru Gabita si pentru nastere si pentru luna pe care a implinit-o. Bine ca nu am prins anul, ca ma faceam de ras!!!!

Mi-era dor de voi si singurul lucru de care ma voi bucura cand ma voi intoarce la serviciu (anul 2009!!!!) va fi ca voi "vedea" mai des.

Magdone, sa ai o sarcina usoara si , in viitor, job in centru!!!

Noi suntem bine (fara raceli sau alte bube) si speram sa o tinem asa. Cred ca nici nu au fost epidemii de gripa pana acum. Rares a implinit 11 luni si e tare haios. Duminica am fost in parc si s-au dat amandoi in masinute (pe care Tudor le-a servit pe la 3 ani...). Le fac baie impreuna si chiar astazi mi-a zis Tudor ca "e tare fericit ca are un fratior".
A revenit si Bodo acasa (dupa o vara prelungita de stat la tara) si familia s-a reintregit. Tudor se joaca tare fain cu Bodo si Rares il cauta mereu prin casa. Cred ca nu-i nevoie sa va zic cat de fericita sunt!!!!

Asteptam sarbatorile cu nerabdare!!!!

Acum ma impart intre casa, copii si facultate asa ca timpul care imi ramane e vreo -1a ore/zi.

Poate ne vedem totusi pana la Craciun. Andra, ma bazez pe tine ca ma anunti . Tu esti mai libera, n-ai doi copii acasa .

Ma apuc sa fac un referat ca asta era scopul pentru care am deschis calculatorul .

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Aditzu, Taisia se numeste intr-adevar Taisia dar are prieteni imaginari asa: fratiorul Jimmy, Tom, Jerry si diverse alte personaje care apar/dispar - oricum se converseaza toata ziua prin casa cu ei iar pe Jerry il scapa mereu din mana cand traversam strada si-l calca masina. Te-ai linistit????
Azi spre ex il imbraca in print pe fratiorul Jimmy (care apropo are 2 ani si 2 luni da?). Imaginatie bolnava!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

crisa - ce bine ca te mai "vede" omul la fata! maine implineste o luna!
gio - mie mi-e foarte clar! trebuie sa-i faci un fratior!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Aseara a venit mama, nu mai stiu daca v-am zis ca vine sa stea cu fetita sora-mii ca soacra-sa a dat bir cu fugitii, nebuna, ca altfel nu pot sa-i zic, cica nu mai poate, nu face fata si sormea trebuie sa inceapa serviciul de luni.
Mama saraca si-a luat concediu fara plata si a venit. Sa-l fi vazut pe Razvan ce s-a bucurat cand a vazut-o, aseara nu mai vroia sa vina acasa, zicea ca ramane la sormea daca e si bunica acolo.

Vroiam sa va zic ca in weekend am iesit cu Claudya si ne-am plimbat si noi ca fetele prin mall am stat la o cafea, am tras si o tura de shopping si tare bine ne-am simtit, am zis ca trebuie sa repetam figura asta cat de des putem.

Crisa, ce bine ca ne mai scrii..dar ce facultate faci sau ce studiezi?

Gaby, cred ca a fost doar un episod faza cu facutul pe el, si eu ma gandesc mereu cum o sa reacioneze Razvan, vreau sa zic deja se lauda la cine intalneste ca si el are bebelus in burta la mamica

va pup

Magdone 12+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Gio: Eu eram in clasa I-a cind imi ducema "copilul" cu mine la scoala, il asezam in banca, etc.
Pareea mea e ca Taisia e o fire sensibila si romantica si simte nevoia sa faca mai mult decit fac alti copii la virsta ei.
Sa nu fi suparata.

Magdone: As vrea si eu o tura de shoping , mai ales ca am nevoie de haine, ca m-am cam ingrasat in ultimul an. Eu va doresc sa repetati iesirile cit puteti de des.

Gabi: La mult eluni si ani mincacioasei de Eliza. Tine-o la sin cit vrea ea si cit rezisti tu. Un pupic micutei printese. SI nu stiu de ce iti faci probleme in legatura cu Stefan. E mic si e normal sa se mai scape pe le. Mai rau ar fi daca ar face intentionat, cum a facut Cristi de nervi si incapatinare... a facut pe mocheta pe hol linga baie...no coments.

Aditzu: Sanatate bolnavioarei, poate scapati de operatie.

Crisa: E minunat cu familie mare, mai ales ca e si catelul cu voi.

Ieri am fost cu Cristi la Grigore Alexandrescu sa-i scoata ghipsul. A facut o iritatie pe mina in zona in care a avit ghipsul si trebuie sa-i dau cu crema de galbenele. Era sa nu reusim sa-l tinem pina i-a taiat ghipsul. Dupa prima taietura a inceput sa urle " sa nu mai puna mina pe el , sa nu-l atinga". M-a intrebat domnul care exeuta operatiunea daca sint singura cu el ( adica acolo la spital), iar cind i-am spus ca da, el a zis "foarte rau", apoi a mai comentat ca nu ar fi avut nici un efect ghipsul... Acum eu sint cam in ceata, nu stiu daca s-a rezolvat problema cu osul. Ma gindesc sa-l duc la o radiografie si o consultatie in alta parte. Dar oare unde?

Va pup ca vrea Maria la jocuri. Adora site-ul cu pisoon rouge. Multumesc pentru sugestie, nu mai tin minte cine l-a dat. Mai stiti si altele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

am intrat si eu rapid sa vad ce mai faceti...
eu am o perioada super-zapacita la job, si nu vad sperante sa se linisteasca apele prea curand... asta e, cum-necum, viata merge inainte!
sunt atat de obosita si cu gandul intr-o mie de parti, ca ieri cand i-am facut ghiozdanul lui bogdan am citit gresit pe orar si i-am pus cartile de miercuri (asa ca aseara a avut de facut lectii vreo 3 ore, in consecinta...)

acum colegii mei de serviciu au pus-o de un chiul general (sefele sunt plecate care pe unde, la diferite sedinte, asa ca noi ' workerii' plecam cu juma de ora mai devreme acasa...) si eu am ramas sa sting lumina

copiii mei sunt bine, tudor m-a disperat efectiv cu scrisul+ cititul. intreaba mereu : ce litera e aia/ aialalta? cum se scrie mami... ?! te miri ce cuvant... samd. citeste litere de tipar fara probleme, ba de multe ori formeaza si cuvintele. zau ca nu stiu cui ii seamana, eu nu am avut asemenea preocupari!!!
le-am luat cadou pt mos nicolae niste pahare dragute, cu capac si pai, sa le aiba ca sa poata bea din masina (deja ma gandesc la vacanta urmatoare...)
si am vazut o gramaaada de decoratiuni dragute si accesibile, abia astept sa iau salariul din luna-cadourilor!!!

despre prieteni si personalitati imaginari/e nu stiu ce sa zic... baietii mei sunt in general tudor si bogdan, exceptie facand putine cazuri cand sunt (alaturi de mine si adi) personajele din Willie Fogg - ala de pe minimax care face inconjurul lumii cred ca e normal sa aiba imaginatie bogata... nu mi-as face probeleme...

gio - nu stiu daca e neaparat vina doamnei dr; in general polipii se refac, mai devreme sau mai tarziu. nu neaparat operatia ei a fost nereusita... zic si eu, pt ca si pe bogdan tot ea l-a operat si noi nu am avut (inca) probleme...

aditzu, cornelia - baby tv ?! ce-i asta??? pe ce frecventa se prinde? eu nu am vazut asa ceva...

romana - ce e site-ul ala cu jocul pisoon rouge?! e special pt fete? sau au si joculete pt baieti? daca da, da-mi si mie detalii, please...

apropos de jocuri pe pc, adi ma dispera efectiv: are niste idiotenii de jocuri cu soldati, impuscaturi, monstrii, sange samd... se joaca de obicei cand dorm picii; dar daca e in mijlocul jocului nu il stinge cand apar... si ei adora sa se uite la jocurile alea, care mie imi fac sila!!! in fine, i-am facut scandal, i-am explicat ca avem o multime de jocuri+ cele de pe net, facute special pt copii, si nu pricep de ce el ca adult nu isi da seama la ce tampenii ii lasa sa se uite! eu ma lupt sa le cenzurez desenele animate, sa le evit pe cele violente ca limbaj/ imagini si el ii lasa sa urmareasca ceva ce este mai rau decat orice desen animat! (scuze ca m-am lasat dusa de val...)

va pe toate, sper sa reusesc sa intru cat de curand!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetele,

Va pup si eu din zbor. Va spun sincer ca nu am crezut ca voi ajunge sa muncesc asa :). Eu care trageam chiulul la greu am ajuns sa am sedinte de la 5 la 6.30, de ajunge barbata-miu acasa inaintea mea...

Gio, si Stefania are o groaza de prieteni imaginari si face nenumarate scenarii cu ei. Eu ma bucur ca are asa o imaginatie. Nici ea nu il spune pe R si nici pe SH dar nici nu mi-am pus problema sa o duc la logoped, mama denaturata :D

Multa sanatate Gio si Aditzu pentru copii.

Si Stefania tuseste putin de duminica de cand a stat la socrii. E a doua oara cand o duc acolo toamna asta si si data trecuta a patit la fel . Cred ca e alergica la ceva de acolo din casa, pentru ca nu e soacra-mea genul sa o lase dezbracata - poate doar sa o infofoleasca prea tare.

Imi fac griji ca e cam palida si uneori mi se pare ca are cearcane. Fata de Sofia care e prospera si rosie, cu fata de copil sanatos, ea e tare pricajita. Pe de alta parte mananca bine, e vesela... e drept ca nici nu apuca sa mai iasa afara la aer curat. As vrea sa ii fac niste analize dar stiu ca as traumatiza-o tare cu luatul sangelui si nu ma indur...

Alinuta, ca de obicei postarile tale ma emotioneaza teribil . Asa ma simt si eu cu printesele mele dar nu pot sa o spun la fel de frumos.

La multi ani sarbatoritilor de 1 luna (Eliza) si 11 luni (Rares)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Scurt si la obiect, sa plec si eu la copil:

Dana : hemoleucograma se face din degetel, nici eu nu i-am facut alte analize, la care sa fie necesar sa-i ia sange din vena (calcemie, etc).

Anamaria : site-ul este www.poissonrouge.com si e foarte misto, ca se schimba periodic jocurile. Sint total non-violente si destul de educative. Noi l-am descoperit si sintem fani .

Va pup si poate maine am timp sa va mai povestesc si despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Ana Maria, despre polipi dr Gheorghe a fost f categoric - resturi de la vechea operatie - i-a facut nazofibroscopie si a vazut la propriu ce era in nasul Taisiei. Nu s-a refacut nimic, n-a fost idioata in stare sa scoata tot!!!

a si inca o treaba - cand ne-a vazut dr prima oara si i-am zis cine a operat copilul a zis ca sigur nu are polipi sau resturi ca dna dr e experta; la spital cand am fost am omis sa-i mai spunem ce si cum si l-am lasat pe el sa ne spuna...evident ca omul uitase din septembrie si pana acum, asa ca a fost sincer. din punctul meu de vedere o greseala de genul asta e impardonabila, poti sa ai tu mii de operatii reusite daca la una singura dai cu bata in balta. in alta tara o patea urat de tot!

Mergi la inceput