Juniori de iunie-iulie 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele
Tocmai cand n-am avut eu timp de net ati scris si voi toate

Andra, intre timp vad ca sunt bine copiii, ma bucur . Eu cu diareea sunt patita, stiu ce nasol e sa-i dai aia si aialalta si sa nu-i treaca.

Dana
, mi-ar placea sa o duc si pe Taisia la un spectacol, in cincinalul urmator, cand o avea ziua 48 de ore...N-aveti si voi senzatia asta? Oare o fi mai bine daca ma duc la un job undeva, oriunde? Eventual in Canada?

Magdone
, ma bucur ca voi doua sunteti bine daca iese baiat am eu fete, cat cuprinde, la fel si Dana si mai multe de pe aici.

Marox, bafta si sa va mutati cat mai rpd!!! Faza cu educatoarea am patit-o si noi la inceputul anului.

Romana, bafta la examen, si tinem pumnii, inca o data!!!

Gaby lasa copila in pace, daca ea e fericita cu 35 ml ce-ai cu ea? A mea facea ca trenul ca nu-i ajungea...7 zile nu facuse kk si era deshidratata, atunci da, nu-i ajunge lapticul. Dar daca ea suge linistita si face pipi, kk, 35 cat o fi, e bun! Si apropo, cu toata lipsa mea de lapte i-am dat Evei pana la 8 luni, efectiv pana la ultima picatura.

Acum sa incepem noutatile - am descoperit ce ne chinuia de ceva timp, cu febra 40 si bronsite (ale Taisiei) - un dragut de pneumococ, moda toamna-iarna in gradinite. Asa ca acum luam un antibiotic de nu vreau sa ma gandesc cat e de tare, facem vaccin dupa (sper) Pneumo 23 (apropo ce stiti despre vaccinul asta?), si cireasa de pe tort - scoatem in max un an polipii si amigdalele - copilul are obstructie nazala/faringiana, nu se oxigeneaza cum trebui (d'aia e asa de zuza zic eu, i-au murit neuronii). Acum serios vbind, hemograma ei e varza din acest motiv. Si pt ca si mie mi-au murit neuronii, te intreb Maadi daca voi l-ati operat pe Calin si de amigdale pana la urma.

Sa nu mai adauga ca imi bag unghia in gat cand aud de costume&serbari ca noi evident nu mai servim gradi, oare la facultate o avea voie sa se duca?

Eu acum sunt intr-o stare gen opusul celei in care MAgdone vedea totul roz, deci ignorati-ma.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Cred ca au trecut secole de cind nu am mai scris! Mi-e si rusine, ca macar un buna-ziua puteam sa dau, dar ...ce sa fac? Sint zile cind trec pe linga calculator si ma uit asa cu un dor la el...si mereu imi zic, lasa ca maine imi fac timp, si macar 2 vorbe zic, si maine ala nu mai vine neam.
Noi sintem bine, incepand cu pisica si terminand cu sotul din dotare, sintem bine. Anna creste, e ca o painica, rotunda si pufoasa si e un copil tare, tare bun. Am inceput cu papica solida de saptamana trecuta dar nu manifesta nici un interes pentru ce am eu in castronel. Dar nu ma grabesc si nici pe ea nu vreau s-o fortez. Are aproape 9 kg, si pina acum a fost doar pe laptic. Sta in poponeata binisor, e curioasa si vrea doar jucariile Alexandrei, incearca din rasputeri sa-si aduca piciorusele sub ea si nu-i reuseste de nici un fel si se enerveaza nevoie mare. Doarme bine, se trezeste o singura data pe noapte pentru papa si de ceva vreme doarme toata noaptea. E topita dupa Alex, cind o vede parca a iesit soarele de dupa nori, chitaie intr-u fel anume si incepe sa dea din manute si picioruse de zic ca acum o ia din loc. Si mi-e drag de mor cind le aud pe amindoua razand. Alex are mare grija de ea, si mai nou dorm amandoua la pranz in acelasi pat. Anna nu doarme in crib, nu-i place si pace. Asa ca doarme fericita in pat mare, cu aparatoare pe margine. Cribul a ramas de decor. Nu stiu de ce nu-i place, cind o pun acolo parca e o maimutica in cusca, se agita si plange si da cu piciorusele in marginile patutului, nici pomeneala sa doarma in el. Adevarul e ca nici Alex nu a fost prea fericita in crib, cel mai bine era cu noi in pat. Asa ca nu o mai necajesc nici pe zuza mica, daca ea se simte in largul ei in pat mare, in pat mare doarme.
Altfel, daca ziua ar avea si pentru mine 48 de ore, poate as avea timp de mai multe. Nu stiu cind e luni si cind e simbata, dimineata sau seara, nu stiu nici macar cind au trecut 6 luni de cind o avem pe Anna. Si zau va spun ca nu trece zi sa nu-mi zic "ce bine ca am 2 copii". E mult de munca, uneori am senzatia ca ma coplesesc toate si-am ajuns la capatul puterilor, dar cind le vad pe amandoua fericite si cind Alex se lipeste de mine si-mi spune "esti cea mai buna mamica" - parca toate grijile trec. Iar un zimbet de-al Annei - cu gurita cit toata fatuca ei mica - imi da putere sa merg mai departe. Nu e usor, dar merita mai mult ca orice pe lume.
Gabi - sa ma ierti, te imbratisez si-ti doresc tot binele din lume, sa-ti creasca mare fetita iubita si numai bucurii sa va aduca.

Va pup pe toate si-mi cer scuze ca nu scriu mai mult, as fi avut pentru fiecare cite ceva de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Andra merci mult! Am sunat aseara. Inchiriatul pt o zi costa 30 lei. Avand in vedere ca, pe celelate site-uri, numai livrarea costa 20 lei, eu zic ca e f. avantajos. A mai vorbit soacra-mea aseara cu cineva, in ideea de a imprumuta costumul. Oricum, pana luni, vreau sa rezolv situatia. La noi, serbarea va fi pe 13 dec. Daca inchiriez, vreau sa platesc cat mai repede pt a nu ma trezi ca raman fara costum(am citit ca, la varianta cu inchiriatul, asta ar fi un risc major).

Romana: iti urez la multi ani, in avans, iar de ziua ta, unul dintre cadouri sa fie carnetul de sofer!

Gio: de vaccin au mai vorbit fetele(Aditzu, Andra)...Eu am luat decizia de a nu-l face.

Alinuta: pupam fetele vesele!

Magdone: sa inteleg ca ai o noua sarcina...de serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, a venit iarna ieri a plouat incontinuu iar de azi noapte ninge cu gheata, azi dimineata a stat Gabi saracul vreo 20 minute sa dea gheata jos de pe masina, am ajuns si eu cu juma de ora intarziere la servici, dar am ajuns!
asa de tare imi place si ma minunez in acelasi timp, sa vedeti cum toti merg cu masinile cu 20 la ora iar pe autostrada stau la 1 km distanta unul de altul, cel mai mult am bagat azi dimineata 60 la ora...bine mai sunt si nebuni dar de aia ma feresc cat pot.

Martta, cam asa e , dar o sa incep sa ma agit de pe la anul in februarie sper sa gasesc pe cineva.

azi am primit felicitari si de la celalalt sef, care pe langa asta mi-a zis, cica: aaa o sa ne para foarte rau cand o sa pleci, pentru ca faci o treaba asa de buna, dar asteptam cu nerabdare sa te intorci

hai ca m-am laudat zilele astea cat pentru 1 an intreg, gata ma opresc

Romana LA MULTI ANI! de ziua ta si numai bucurii!
vroiam sa zis ca asa e cu zgarie norii, Gabi zice ca nu se compara cu ce e la New York, (eu n-am fost inca acolo) intra-devar iti taie respiratia.

Gio fii antena ca am notat sa stii oferta ta, iar cu jobul mai ai timp sa te gandesti pana la anul

Alinuta pupici!

Petreceri frumoase la serbari!
va pup

Magdone 12+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

salutare.
ti-au murit laudatorii?
eu sunt suparata...de cateva zile stef a inceput sa faca pe el!credeam ca n-o sa se intample, dar n-am scapat...offf...si chiar nu-l neglijez, nu-l dau deoparte...il rasfat poate mult decat inainte, dar...
vroiam si eu sa ma laud!na! eliza a mancat azi 65 ml de la san in 45 min. deci cred ca suntem pe drumul cel bun.
cam atat despre noi.
va pup.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Gabi: nu cred ca trebuie sa te simti oarecum vinovata pt situatie. S-ar putea ca aparitia in sine a Elizei sa fie un factor de stress pt Stefan...sau poate sperietura de cand cu fuga de-acasa a fost f. puternica.
N-am trecut prin asta, astfel incat imi pot da cel mult cu parerea. De sfaturi nu poate fi vorba.
Va tin pumnii sa depasiti repejor problemutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Intrebare ieri la cerc - cine mai are mustata (nu mai stiu despre ce era vorba, un animal ceva) Taisia - nenea doctoru'. Acum vroiam sa va spun, in caz ca aveti chef sa-mi cititi ineptiile, ca eu una m-am saturat ca pediatrul asta al nostru sa aiba mereu dreptate. Oare el cum se suporta?

Am facut azi la spital o nazofibroscopie si vreau sa scriu aici, macare cele care mai aveti de ales, sa fugiti cat puteti de dr Tanase (orl) - Taisia are inca in nas resturi de la vechile vegetatii, pe care "duamna" doctor mirifica n-a binevoit sa le scoata. Impusca-s-ar!!! Rezultatul e clar, negru pe alb, vazut pe TV-eu...mama lor de doctori; de ce n-au facut Mecanica fina sau cu totul alta meserie?

Noi probabil o vom lua de la capat cu operatiile, acum s-au inflamat si amgidalele si e posibil sa le scoatem si pe ele, momentan suntem in stand by, avem tratament si..asteptam.

Am trecut si pe la o logopeda tare draguta, ne-a dat tema, il vom exersa pe r, (logopeda ratata din mine nu stia ca pe r trebuie sa-l facem din d - adica eu faceam acasa exercitii cu ea, o puneam sa simta vibratia dar spuneam rrrrrrrrrrr, cand trebuie de fapt druuuummmm...rusine!). In rest cica e bine la cap, deja incepe lumea sa se uite ciudat la mine cand intreb despre saraca fata - pe de alta parte toata treaba cu polipii si obstructiile ei normal ca n-au fost fara urmari.

Si atat cu noi; Alinutza, mi-era dor de posturile tale, scrii asa frumos si ma induiosez mereu cand te citesc. Trebuie sa fie o atmosfera tare faina la voi acolo.

Gaby, nu stiu ce sa zic cu pipi, in schimb trebuia sa te felicit pt laptic - auzi, tu cum masori cei 65 ml? te mulgi si-i dai sau cum?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

gio- mor de ras...auzi...taisia are probleme cu capul? daca ma intreaba pe mine cineva, cred ca tu ai probleme...
o cantaresc inainte si dupa supt, sa vad cat mananca...daca ar fi dupa ea...ar manca tot timpul!imi mananca si urechile!
stef nici ieri, nici azi n-a mai facut pe el..poate i-a trecut..sper sa scapam de rusinica!
va pup.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Irina a fost mucioasa saptamana trecuta si a stat acasa unde bineteles ca si-a facut de cap cu bunicile, vad ca am luat-o din nou de la capat anul asta cu mucii, desi ma bucuram eu in primele luni de gradi ca am scapat mi-a facut sperante degeaba . Sigurul lucru bun e ca nu mai face temperatura, mucioasa, tusitoare , dar macar nu mai are 39. A vazut si ORL-ista si mi-a spus ca probabil ne paste operatia de polipi, deocamdata nu e tragic, dar daca o tinem toata iarna cu mucii n-avem sanse de scapare.
La gradi e destul de bine, au inceput sa repete pentru serbare, o sa fie fulg de nea , sper ca, motivata de Mos sa stea pe scena si sa spuna poezia.

In continuare Irina e oricine altcineva decat Irina, ma intreb oare mai sunt si altii copii asa ? De 1.5 ani o cheama : Thomas, Percy, William Fog, pisica, Patch, Feshtila, Bambi and so on. Psiholaga de la gradi, mi-a spus sa nu-mi fac probleme, multi dintre copii fac asa, dar eu sincer n-am mai intalnit pe nimeni.
Mai nou am descoperit Baby Tv, e super ! Total diferit de orice alt canal de desene, cu foarte multe lectioare de engleza foarte usuare pe care Irina le urmareste vrajita si repeta cuvintele , cu cantecele si cu lucruri tare haioase.

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Aditzu, multa sanatate Irinei! Si noua ne place Baby TV .

Si copiii mei isi iau nume imaginare ori din desene/povesti, ori alte nume (in ultimul timp sunt Adrian si Raluca ).

Gabi, poate a fost doar un episod pasager cu Stefan. O s atreca si perioada asta mai grea, de adaptare pt. el, o sa vezi .

Gio, eu abia acum realizez (scuze) ca tu iti faceai griji pt. Taisia. Eu am perceput-o mereu ca pe un copil dezinvolt si energic. Pupici!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput