Ai nostri, ca brazii!dec-ian-feb ( 53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, sunt si eu cu gandul si cu sufletul alaturi de voi! Curaj mult mamico!

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mona, ce ma bucur ca totul e ok.

Tomasa, nu rade de mine, dar unde sunt magazinele astea?

Amaya, ai inceput afacerea? Cum este?

Iar l-am tuns pe Rayan. Dupa ce ca nu suporta apa pe fata/ochi/urechi( seamana cu mine), nu suporta nici parul pe fatza cand il tund, asa ca a trebuit sa il pacalesc, sa il tin de vorba, si cand i-am spus ca de data viitoare il duc la frizer, a refuzat, zicand ca el vrea la mine.

Ufff, sa vedeti ce show am cand ii spal parul...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Liviana, va tin pumnii pentru operatie.

Tomasa, ce face Maria? Mai ai poze recente? Dar Tudor? Cand te gandesti sa il dai la gradi? Sa stii ca se face tot mai frumusel pe zi ce trece.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, cum sa rad? Uite, Mondex au site (sunt romanesti, din Sibiu):
www.mondex.ro, aici vezi locatiile unde comercializeaza. Au in magazinul Victoria, in Carrefour, mai aproape de tine sa zicem. Vezi tu exact unde iti e aproape. Eu i-am luat din Auchan, dar asta iti e tie peste mana cred.
Debenhams e in Mall Vitan si au multe lucruri frumoase pt. copii:
www.debenhams.com
Poze noi am, dar mereu imi e lene sa le descarc. Dar promit sa-mi fac timp. Multumesc de apreciere, la fel si Rayan, e un dulce. Eu ma uit des la pozele voastre dar intru rar sa va spun ca le-am vazut. Deh, lipsa acuta de timp.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mona ma bucur ca totul este bine!!!

Liviana bafta cu opeeratia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata ,
Mona nu am crezut ca va mai fii bine am sperat dar putin . Sincer ceea ce tu descriai era de ajuns . Offf bine ca a trecut . Sunt foarte bucuroasa pt. tine de abia astept sa-i spun sotului ca esti bine . Ai intradevar un bb. luptator . Daca noi mai avem dureri una si alta nu se cumpara cu ce ai avut tu si avem mari sperante ca va fii bine .
Eu ma pregatesc de inatalnirea anuala a laborantelor de la noi cele de dimineatra si cele de dupa amiaza vor fii anumite teme de discutat . De abia astept astfel incat voi pleca mai devreme .
O zi buna tuturor .

Alina 7+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINA MARIA,PATRICIA,TOMASA,CRINUTA,KRIS,LIVIANA,ADITA,SIRIMIE,ANA MARIA,va multumesc din suflet!inca mai sangerez,dar nu vreau sa ma mai stresez...am incredere ca dumnezeu imi va fi alaturi,asa cum a fost si la sarcina cu cris...
crisul meu e bine,nu va spun ca in noaptea cu hemoragia,el era treaz,era langa mine cand m am umplut de sange si auzea tot ce i spuneam sotului si apoi a venit dupa mine la baie si m a intrebat,va jur,fara sai zica sotul nimic//mami,bebe e bine?se simte bine?// si eu n am stiut in disperarea care ma cuprinsese ce sa i raspund si i am zis//mami,bebe a murit//si cris a inceput sa planga,dar plangea efectiv din suflet si mi a spus//mami,mi e mila de bebe!nu vreau sa moara!//i a trecut repede,dar m a impresionat enorm comportamentul lui si mi a parut f rau ca mai devreme,cand sarise pe burta mea,ii dadusem vreo doua,nervoasa...
LIVIANA,sa dea dumnezeu ca matei sa se refaca imediat dupa operatie!
CRINUTA,sper ca rayan sa fie bine acum si sa nu mai faca temperatura.
eu m am hotarat sa merg la dr pacu in continuare,ieri mi a facut o internare fictiva,ca sa mi poata da conc medical si cateva clexane.e f de treaba,sper sa fie la fel de buna si profesional.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Tomasa, merci mult pentru informatii.

Monalac, incearca sa te menajezi. Impresionanta a fost reactia lui Cris.

Rayan e ok, insa mai tuseste seara. E innebunit insa dupa Thomas, doarme, mananca, pleaca la gradinita cu trenuletul lui.
Niciodata nu i-a placut vreo jucarie atat de mult...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mona m-ai impresionat atat de mult.. mi-au dat lacrimile cand am auzit ce sensibil e cris. ASi mare grija de el ca sunt tare delicati si le e tare greu sa inteleaga ca sunt si lucruri rele pe lume. Si eu trebuie sa fac happy end pentru toate povestile pe care i le spun lui Didi inclusiv pentru Catelus cu parul cret are o continuare fericita : "a lasat ratza jos, nu a mancat-o si ratza s-a ridicat si a plecat" Inca o data bafta si tinem pumniii pentru bebe viteaz!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mona, ma bucur tare mult ca bb e bine! Si mie mi-au dat lacrimile cand am citit, iar Cris a fost foarte dulce!

Liviana, tin si eu pumnii pt. Matei, o s fie bine!

Crinuta, si eu ii iau dresuri Modex, dar am doua magazine aproape de mine care aduc. Am mai vazut si la Piciul.

Oana 16+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput