Ai nostri, ca brazii!dec-ian-feb ( 53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
se pare ca mi-ati tinut toate pumnii, caci operatia lui Matei a decurs f bine.
Sunt usurata sufleteste desi ametita rau de cap. Baietelul meu a fost tare curajos, cooperant si s-a lasat pacalit de "omuletii verzi" din sala de operatii. La blocul vecin locuieste o dr-ta anestezist de la Budimex (si ea e tot de 2x mamica) pe care cunosteam doar din vedere. Dumnezeu mi-a scos-o in cale luni cand am mers cu M la ctrl si ne-a ajutat sa ne vada dr Bratu mai repede, mai ales ca eram si cu B in brate. Am rugat-o sa ii fie ea anestezista lui M si a acceptat cu placere. I-a vorbit tare frumos lui M si asta a contat mult. La intrarea in sala de operatii M s-a dus cu ea sa vada omuletii verzi iar mami si tati s-au dus sa-i cumpere suc. A stat sa i se puna masca cu un gaz care l-a adormit in 2-3 sec. Apoi i s-a facut anestezia generala prin branula de la mana si l-au operat. In 30 de min dr anestezista a aparut la reanimare cu M pe brate care deja era treaz si plangea. M-am speriat putin dar mi-a explicat ca plange nu de durere si pt ca vede dublu si e ametit de la anestezie. In reanimare mi s-a parut tare urat si tare zgomotos (de la et superioare venea si un zgomot puternic de bormasine), dar n-am stat decat 10-15 min. M era agitat, plangea, deschidea ochii pe jumate si ba vroia sa doarma, ba il durea burtica si vroia kk (desi de la 8 seara nu mai mancase/bause). I-am adus olita, insa n-a facut nimic si de aici am dedus ca-l durea operatia insa el era confuz asupra locului dureros. I s-au administrat calmante si l-am dus in rezerva CMU. Cine are posib sa mearga acolo, ii recomand cu caldura. Fata de saloanele din spital acolo a fost LUX. In primul rand era liniste, iar M a putut adormi repede si pe urma curatenie, confort, baie inclusa, TV, frigider, era ca o garsoniera utilata complet. Cand s-a trezit a fost f bine, s-a dat jos, a inceput sa ceara apa si bineinteles s-a jucat cu cateva jucarii dragute din dotarea camerei. Am uitat sa va zic ca incizia nu a fost inghinala ci deasupra org genitale, usor in stanga. Desi la 1,5 ani a fost decalotat cu penseta de dr Bratu, in timpul operatiei tot ea i-a mai facut o decalotare caci fimoza se refacuse partial. Am primit sfatul sa il decalotam la FIECARE BAIE. Aviz mamicilor de baieti. Eu am plecat pe la 12:30 de la spital caci acasa Bogdanel dadea semne de foame. Tati va sta cu M pana maine dim cand dupa vizita dr Bratu va fi externat. Eu am venit acasa, l-am hranit pe B si cum adoarme, m-am grabit sa va scriu si sa va multumesc inca o data pt sustinere si ganduri bune.
V-am povestit cu amanunte caci poate aceste info va vor fi utile (Tomasa, ma gandesc in special la tine!)
Monalac, ai vazut ca exista un Doamne Doamne! Ma bucur mult ca puiul mic nu a avut de suferit si ca e bine prins in burtica. Sa te ajute D-zeu sa duci sarcina la capat fara probleme si sa te descurci de asemeni financiar. Sa stii ca am plans cand am citit de reactia lui Crisu. Copiii nostri sunt f sensibili si puri, iar noi nu realizam intotdeauna lucrul asta...
Va pup si aveti grija de voi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana ma bucur ca Matei e bine si ca totul s-a terminat cu bine!!! Iar cu decalotarea sa stii ca eu am neglijat si dupa vreo 2 luni cand am uitat sa-i mai fac m-am trezit ca nu mai putea urina. Pana la urma am reusit sa-l desfacem singuri acasa pentru ca m-am temut ca reactia din spital ar fi mult mai naspa decat de aici. Asa ca te sfatuiesc sa o faci mereu si chiar sa-l inveti pe el sa o faca.. la noi asa e acum . El se desface si noi dam cu dusu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da AnaMaria, totul s-a terminat cu bine. Dr Bratu a fost la inaltime iar eu am apreciat-o mult pt calm si rabdare mai ales ca e destul de haituita de parinti. Matei a primit unda verde si la ceva rontaieli ca papa, dar a atentat si la cascavalul lui tati.
Multumim pt sfat. Vom incerca si asa desi cred ca va fi f greu sa-l conving sa faca singur treaba asta. Abia daca ne lasa pe noi sa-l atingem acolo....
Fetele cu burtica, ati auzit ca cica la anul va intra o noua lege prin care mamicile vor trebui sa stea maxim 1 an acasa si cele cu venituri peste 600 ron vor primi 85% din media veniturilor pe ult 12 luni? Partea a doua suna bine, insa prima parte nu cred ca avantajeaza prea multe mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, ma bucur ca a decurs totul bine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Da AnaMaria, totul s-a terminat cu bine. Dr Bratu a fost la inaltime iar eu am apreciat-o mult pt calm si rabdare mai ales ca e destul de haituita de parinti. Matei a primit unda verde si la ceva rontaieli ca papa, dar a atentat si la cascavalul lui tati.
Multumim pt sfat. Vom incerca si asa desi cred ca va fi f greu sa-l conving sa faca singur treaba asta. Abia daca ne lasa pe noi sa-l atingem acolo....
Fetele cu burtica, ati auzit ca cica la anul va intra o noua lege prin care mamicile vor trebui sa stea maxim 1 an acasa si cele cu venituri peste 600 ron vor primi 85% din media veniturilor pe ult 12 luni? Partea a doua suna bine, insa prima parte nu cred ca avantajeaza prea multe mamici.

Liviana, ma bucur mult ca Matei a trecut cu bine peste operatie! Refacere rapida la voi acolo!

De unde ai auzit de legea asta? Suna bine..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Monalac, ma bucur mult pentru tine! Invata-l pe Cris sa mingiie burtica si sa vorbeasca cu bb din burtica, sa aiba grija de el. Eu nu am singerat decit o singura data in timpul sarcinii, niciodata mult.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ce de vesti bune, doamnelor!
Liviana, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie! Mona, sa dea Dumnezeu sa-i fie bine margicai din burtica.
Eu sunt suparata ca Irinei i-a revenit dermatita, nu stiu daca de la spumantul de baie sau de la ceva ce a mancat... Va trebui sa merg iar cu ea la dermatolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Liviana, ma bucur pt voi.
Monalac, iti tin pumnii in continuare sa fie bine.

Anda, i-ai introdus spumantul de curand?
Are pete? I-ai dat ceva?
Sa ne tii la curent cu ce zice dermatologul. Si mie mi-e teama de reactii alergice la amandoi copiii.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetele, vin cu o propunere, sper sa nu fie cam tarziu:
Haideti sa facem o petrecere de Craciun. Sunt N locatii care organizeaza frumos asa ceva, si daca suntem mai multe, ne va costa putin.
Ce ziceti?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, tie de ce ti-e teama de reactii la amandoi? Parca numai Eric avea probleme de acest gen.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput