Ai nostri, ca brazii!dec-ian-feb ( 53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, nici o nu am intampinat astfel de lipsa. In genere, dresurii pe care ii i-au Biancai, ii pot purta si baieteii. Incearca si la o piata.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Mona, imi pare tare rau... Am citit si la sub celalalt... Eu am fost multumita de Tutu, s-o fi schimbat asa mult in 3 ani?!

Crinuta, eu am vazut la Titan, sambata, dresuri pt baietei. Imi oferea vanzatoarea pt Eric, dar eu nu-i pun dres pt ca are pantaloni d-aia dublati si nu e cazul sa-i mai pun si dres (nici nu e friguros Eric). Am oarecum aceeasi problema: pt Ruxi nu gasesc decat roz, albe si rosii, si mie imi trebuie bej, gri sau kaki, pt ca haine roz are putine, iar rosii nici atat.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, asa este si cu ciorapii de fetite. nu cred ca am vazut culorile pe care le mentionezi tu si mai ales nu uni.mie una imi plac cei uni pentru rokite, fustite, ca de obicei alea au cite un imprimeu, ceva.
sint aceia gen dres de dama dar mai plini - din aia am vazut mai multe culori, am avut si mov inchis, si bej deschis, si bleu, si ciclame.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, maine dimineata il operez pe Matei! Tineti-mi pumnii caci am mari emotii!
Azi am fost la Budimex, ne-a vazut dr Bratu si desi ne-a zis ca nu-i urgent, am decis sa-l operam repede ca sa nu se mai mareasca chistul cu pricina. Azi i-a recoltat analizele si am facut internarea, dar am plecat totusi acasa caci le-am zis ca alaptez. Maine plecam toti 3 la spital, pe B il las cu socru meu si cu ceva laptic muls azi. Dupa ce ma asigur ca M e ok va ramane tati cu el si eu voi reveni la Bogdanel, acasa. Pe M il vom caza la o rezerva CMU pe care am vazut-o si arata f bine. Sper sa fie ok experienta asta, desi imi e mare teama de reactia lui M post-operatoriu...
Monalac, imi pare tare rau de asemenea patanie...
Bubu, multumim frumos!
Crinuta, simpatic R! Si M scoate tot felul de poante din el! La cresa pleaca mereu cu masini in manute dar pe care le lasa in masina lui tati cand ajunge la destinatie. Dresuri ii iau din piata lui M, albe sau cu model masinuta. La mag Victoria ai incercat? Avea si acolo intr-o vreme...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Liviana, ai sa vezi ca va fi totul bine!!!ne vom gindi la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, tinem pumnii! Si eu cred ca are sa fie totul bine.

Mona, recuperare rapida!

Alina sarcina usoara in continuare!

Vladut al meu spune tot timpul ca are bube. Intr-o zi mi-a aratat venele si a zis ca sint bube Am citit eu undeva ca poate fi ca sa imi atraga atentia. Dar eu cred ca imi atrage atentia si fara bube, ce sa-l fi facut sa fie asa?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am fost la dr pacu,la spitalul pantelimon,pregatita pt avort si dupa ecograf,surpriza...,bebe era acolo,bine mersi,ii batea inimioara...nu mai inteleg nimic,iar dr era f nedumerita,m a controlat si la masa,dar a zis ca nu si da seama de unde sangerez...se gandeste ca de la polip,dar totusi atat de abundent,cu cheaguri...oricum,azi n am mai sangerat asa rau...de azi am inceput si injectiile cu clexane si mi a venit ideea sa sun o amica pe care am vazut o o data in viata mea,am fost colege de salon pt cateva zile,la una din internarile de la sarcina cu cris,apoi am vb la tel din cand in cand...stiam ca lucreaza la un depozit de produse farmaceutice si am intrebat o daca pot sa cumpar clexane de acolo...mi a zis ca da,fara nicio ezitare,aranjeaza ea cumva...il iau la jumatate de pret aproape...eu cred ca totul va fi bine..multumesc pt sustinere...

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

MOna, ma bucur nespus!!!mi-au dat lacrimilie de bucurie ca nu s-a intimplat nimic!
incearca sa te linistesti si sa ai mai multa grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mona, cat ma bucur pt. tine! Doamne ajuta sa nu mai treci prin sperieturi din astea. Menajeaza-te mult un timp, nu face absolut nici un efort si fereste burtica de lovituri. Va fi bine, trebuie sa ai incredere.
Crinuta, dres bleumarin uni gasesti la Mondex mai ieftin (in jur de 100 mii) sau la Debenhams mai scump (150 mii).

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Mona, ce ma bucur ca e bebe la locul lui
Liviana, Doamne ajuta sa fie totul bine si usor cu operatia

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput