Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma duc sa pregatesc ce trebuie pentru baita. In seara asta il si cantaresc, sper sa fi luat mai mult decat saptamana trecuta.
Tati ne-a dat o veste buna, isi ia maine concediu ca sa mai stea cu bebe. Ce bine imi pare, imi e mult mai usor cand suntem amandoi acasa. Vroiam sa ajung si eu azi la Debenhams, dar nu am mai avut cand din cauza somnului . Parca maine nu mai sunt reduceri, nu?

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, eu habar nu am avut ca Vigantolul trebuie schimbat si la Alex l-am tinut luni intregi. Multumesc de mesajul cu hainele, deja in scosesem, insa eu am tras fash peste hainele subtiri de casa si atat.

Apropos de diversificare, este un subiect interesant pe forum. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110306

Acolo este o schema postata de Kid pe prima pagina si seamana cam 90% cu schema noastra, pe care promit sa o scriu dupa ce ii culc pe copii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor apropo de muzica pentru bebe: noi ascultam la www.sky.fm Lounge- e ultimul de pe pagina si bebe este super incantat

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

Fetelor apropo de muzica pentru bebe: noi ascultam la www.sky.fm Lounge- e ultimul de pe pagina si bebe este super incantat

pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

La noi muzica e pentru caprita mare. Barosanul nu se lasa deloc impresionat de muzica, am ramas la stiri. Multumim pentru link

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gagici e beton linkul, gasiti pentru orice gusturi. Pana si Sabina ar fi multumita.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rodica, acum am citit ce zi ai avut. Off, bine ca te-ai mai linistit. Ca pont, poti cumpara fiole de Karvol. Sparge una si pune-o in apa de la umidificator, va respira excelent bb si maine se va trezi mult mai bine. Noi avem un istoric cu laringitele lui Tudor, din pacate...
Maruntzika, si la farmaciile Dona (nu 2na) se gaseste batista bebelusului.
Yaia, tizo, cu buricul eu stiu ca atata timp cat secretia nu miroase urat nu sunt probleme. Tudor al tau a crescut foarte bine dupa parerea mea.
Annisia, Sabina, sper sa aveti nopti linistite dupa vaccin si sa le fi priit copiilor.
Sabina, ma bucur mult de vestile atat de bune pe care le-ati primit.
Rox, draga mea, sa stii ca nu ma indoiam ca esti o tipa sensibila. De multe ori ai dat aici dovezi de sensibilitate.
Piciulika, nu stiu de ce dar mereu numai asa imi vine sa-i spun Mariei mele, piciulica. Poate pt. ca mi-esti tu asa de draga. Cred ca asta ii ramane numele de alint, sper sa nu te superi ca ti-am furat nick-ul si i l-am daruit fetitei mele .

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

super!!!
eu pe clasic, evident:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

noi avem deja 38,2 si ieri am facut vaccinul....l-am trimis pe sot sa ia supozitoare cu paracetamol

pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Gagici e beton linkul, gasiti pentru orice gusturi. Pana si Sabina ar fi multumita.

Rox ,

Poze

ma bucur ca va place link-ul

pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Betty incearca sa-i pui un supozitor si o sa vezi ca o sa inceapa sa-i scada.

sanatate multa lui bebe Mario.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput