Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
afibebe spune:
Rodica si noi am folosit cu mare succes Karvolul.
insa nu l-am pus in apa ci pe o compresa sterila pe care am udat-o si pe ea am pus o pastila de Karvol.o tai la un capat si o imprastii pe compresa.
noi am pus compresa in patut la bebe destul de aproape de el.
ii puneam cat a fost racit de 3 ori pe zi una la 8 ore si am fost ft multumita de efectul lor.
sanatate si piticutului tau si tuturor celor care sunt raciti.
stim cum e si noi am trecut prin asta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
intreba cineva in capitolele trecute de REDUCTIL eu l-am folosit insa dupa ce nu am mai luat m-am ingrasat fratioare....
am dat jos 6kg si m-am ingrasat 11.
si am tinut cura...
poate la mine nu a functionat.
nu stiu ce sa zic.
afibebe spune:
Cristi a vomitat astazi a doua oara jet.
a dat afara tot ce a papat.
ce o fi avand?
niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva.
mi-a vomitat de vreo 4-5 ori de cand l-am nascut.
betty78 spune:
Afibebe suna-ti medicul....nu este bine....sa vomite jet
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
rodicamaries spune:
multumesc Tomasa si Afibebe, maine o sa iau Karvol. Darius e bine, a papat bine acuma il culc... multumesc pentru sfaturi si ca ati fost alaturi de mine... sunteti tare dragute....
Ce m-as face eu fara voi???
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
Gabriela77 spune:
La multi ani puilor nostri si parintzilor lor sarbatoriti azi: Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel
Piciulika, multumesc frumos, asa e, mare dreptate ai, nu exista fericire mai mare. Dar stii si tu asta! Si cand vii cu piciul al Cluj? Sara il asteapta!
Rodica, sanatate multa piticului si sotului!
Va pup,ma bag si eu la somn ca Sara doarme deja de vreo 3 ore. Pupici!
Roxana, cat priveste intrebarea ta, Sara adoarme neleganata, dar e drept ca uneori cand o pun in patut se maraie, ar vrea in brate, satu langa patut, mai vorbesc cu ea, o dragalesc, dar evit sa o adorm in brate. Dar, marturisesc, e un copilas tare cuminte.
Noi avem 5 mese /zi de vreo luna. Eu insa nu pot face un calcul precis, pt ca alaptez si completare formula. Ia insa corespunzator in greutate, asa ca e bine.
Va pupici pe toate! Somn usor!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
sim_stoian spune:
Cat trebuie sa ia in greutate un bebe in a treia luna? Doar orientativ, stiu ca fiecare are ritmul propriu de crestere.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Cat trebuie sa ia in greutate un bebe in a treia luna? Doar orientativ, stiu ca fiecare are ritmul propriu de crestere.
BB Stefan creste
Sim... uite ce am gasit www.reclama mascata//avertizare//copilul-tau/nou-nascut/cat-creste-bebelusul-intr-o-luna.html?av-page=2" target="_blank">aici despre asta
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
Sabina spune:
Sim, cam 750 gr, de ce?
oricum, bb al meu a luat 2250 gr in 2 luni, si d-na Culcer a zis ca a luat cat pt 3 luni.Deci ma pot astepta sa scada ritmul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Sim, cam 750 gr, de ce?
oricum, bb al meu a luat 2250 gr in 2 luni, si d-na Culcer a zis ca a luat cat pt 3 luni.Deci ma pot astepta sa scada ritmul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pentru ca si la Stefan a mai scazut ritmul, dar si el a luat 2 kg in 2 luni. In ultima saptamana a luat doar 140 grame si nu stiu daca pur si simplu a scazut ritmul sau e din cauza celor 2-3 zile in care mi-a fost rau si nu am putut manca aproape nimic, ba mai mult am dat la rate si apa.
Rodica, nu merge linkul, il considera reclama.
Edit: am dat cautare si am gasit site-ul, Rodica. Multumesc.
BB Stefan creste