Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Ma duc sa termin de strans pe la bucatarie, imi fac un ceai si revin. Sabineluuuuuu, nu ma lasa asa.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rodicamaries spune:
Varsta Kilograme
0-3 luni 1kg/luna
3-6 luni 1/2 kg/ luna
6-9 luni 1/3 kg/ luna
9-12 luni 1/4 kg/ luna
In medie, bebelusii castiga in greutate aproximativ 1Kg pe luna in primele 3 luni, 1/2 Kg pe luna de la 3 la 6 luni, 1/3 Kg pe luna de la 6 la 9 luni si 1/4 Kg pe luna de la 9 la 12 luni.
Bebelusi nascuti la termen isi dubleaza greutatea de la nastere la 4 luni si si-o tripleaza la 12 luni.
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
rodicamaries spune:
intru si eu la nani... dupa o zi destul de grea...
Nopate buna si bebei cuminti
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Sim, bb stefan s-a nascut si maricel, e absolut firesc sa mai scada ritmul.
Plus ca deja numai sunt asa de ceas copiii, poate sa ia f bine 300 degr sapt viitoare.
eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji, sincer. a luat, nu a dat
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Yaia, a crescut f bine bebe.Pt buric incearca laptic de mama dupa fiecare curatat! in 36 de ore ar trebui sa vezi o imbunatatire substantiala!
Mersi pentru confirmare, Sabina. Si pentru sfat...spusesei tu ca trec multe cu laptele de mama si asa mi-am tratat prima si singura rana pe tzitzi facuta de Tudor. Dar uite ca acum am uitat. O sa incerc, mersi inca o data de sfat.
Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by aeperju
andreea, de la 10 la 4 doarme???? super tare. al meu mai mult de 2-3 ore nu doarme.
emma
Emma, si Tudor al meu doarme noaptea ok. Am avut o noapte in care a dormit vreo 9 ore, de incepusem sa ma ingrijorez...dar apoi s-a trezit si a recuperat mancarea...:))
Yaia spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Yaia, tizo, cu buricul eu stiu ca atata timp cat secretia nu miroase urat nu sunt probleme. Tudor al tau a crescut foarte bine dupa parerea mea.
Tomasa, nu miroase urat, cel putin nu am simtit asta. Maine dimineata il miros din nou. Si o sa incerc si ce mi-a zis Sabina, sa pun lapte de mama.
Mersi mult, tizo!
![](pupic.gif)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Pediatra (care e o naturista convinsa, si n-ar prescrie vreo chimicala copilului decat cu suuper precautii). Mi-a spus asa: niciodata nu-i pregatesti mancarea copilului cu legume luate din supermarket. Te duci in piatza, ochesti cel mai autentic taran si cei mai amarati morcovi, si pe aia ii cumperi. Aia sigur sunt curati. La fel si cu fructele. Decat sa-i faci suc dintr-un mar turcesc suuper frumos si stralucitor, mai bine ii dai apa chioara.
Ana, iubita, daca nu ai decat supermarketuri, ce faci? Importi tarani din Romania? As vrea, dar cica nu sunt conformi cu normele europene...
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by aeperju
andreea, de la 10 la 4 doarme???? super tare. al meu mai mult de 2-3 ore nu doarme.
emma
Emma, si Tudor al meu doarme noaptea ok. Am avut o noapte in care a dormit vreo 9 ore, de incepusem sa ma ingrijorez...dar apoi s-a trezit si a recuperat mancarea...:))
si al meu doarme intre 7 si 9 ore noaptea legat si cu cat cresc cu atat isi regleaza programul. Eu il luam in pat la inceput cand se trezea si asa il alaptam, asa ca probabil a inteles ca noaptea se doarme
Betty78
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Afibebe, varsaturile cu jet nu sunt semn bun, poate fi tot o raceala.
Legat de cele 5 mese, va rog spuneti-mi si mie cum sunt repartizate. Mananca fix la 4 ore? Ca la fomistul meu gras difera mesele, unele le vrea la 3 ore, altele la 4, si unele la 2 ore jumate.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze