Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sper sa recupereze, Sabina pentru ca nu vreau sa fiu nevoita sa ii dau supliment. Cand a implinit 2 luni avea 5710 g, iar acum are 6040, deci a luat 330 g in 2 saptamani. Ce m-a derutat este faptul ca au fost doar 140 in a doua saptamana. Daca era tot cat in prima saptamana, era OK. Dar ar fi 2 factori perturbatori in saptamana asta: vaccinul lui si nemancatul meu. Sa vedem ce face saptamana viitoare.
Ma duc sa ma mulg si dupa aia nani. Sper sa nu mai fac balti in pat ca m-am saturat de schimbat tricouri si lenjerii. Noapte buna.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da dece sa-i dai supliment????
nu inteleg.
mai, copilul creste, nu stagneaza, nu scade.
la greutatea lui, numai asta conteaza! adica faptul ca merge inainte.
un copil la un an are cam 9 kile.Pai daca el mai creste un kil pe luna....unde ajungi?
lasa gandurile pesimiste si mergi pe programul vostru, da-o incolo de formula, ca nu suntem la concurs de ingrasat

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata mamici.

Sunt la munca cam obosita.De nu s-ar mai trezi Erika peste noapte ce bine ar fi.Ea adoarme pe la 8-9 seara si se mai trezeste la 2-3.Daca as putea sa ii dau sa manance la 12 noaptea o masa,ma gandesc ca ar dormi pana pe la 5 dimineata.Visee...
Eu poate sunt mai inconstienta,nu ma chinui foarte tare cu kg bebelinei.Daca o vad ca e sanatoasa,vioaie...atunci eu cred ca nu am motive de ingrijorare,nu?Am cantarit-o azi dimineata,avea 6kg imbracata...iar acum doua saptamani avea 5.3 kg dezbracata.
De cand am luat umidificatorul bebelina da semne de vindecare...formaiala nu se mai aude asa rau...deact cativa mucisori cand se trezeste dimineata.
Cu Annisia mi-am amintit si eu de pozele de la nunta...ma apucase si pe mine nostalgia.Hihi...

japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ei bine ne-am trezit si noi.

bebe a dormit toata noaptea dupa ce a vomitat de 2 ori jet.
nu s-a trezit pana in dimineata asta la 6.30.

a papat 120 si acum doarme.

nasucul e infundat insa asta e o priblema obisnuita.

vad azi cum se prezinta pana dupa amiaza si apoi decid daca-l duc la dr.

nu tuseste, nu are temperatura.
nu are nici un semn de raceala.

pai sa fie semn de inceput al unei raceli?
nu vreau sa ma gandesc

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Bebelina mea mananca in medie 130-140ml din bibe(lapte muls)si 10 min supt la san la fiecare masa.Si are 7 mese pe zi:3,7,10,13,16,19,22.Bine ca are si perioade cand mananca mai putin dar intotdeauna,nu mananca mai devreme de 3 ore.

Yaiasi fetita mea a avut o secretie la buric usor galbuie care se usca mereu si o cuartam cu alcool sanitar pe compresa sterila.Pediatrul mi-a spus atunci ca e normala.Acum nu mai are nimic.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, tu imi faci mie morala legat de greutate si o iei tu pe aratura? Stai linistita si lasa copilul in pace, ca are greutate de copil de 5 luni (ca si al meu de altfel, hihi). Oricum,o saptramana mai "rea" nu are relevanta. Abia dupa doua saptamani de stagnare sau scadere se pune problema de investigatii. Or la voi nu-i cazul, ca a luat in greutate, doar ca n-a luat cat un copil de o luna. Hai, da-i credit Stefanutzului tau, ca stie el ce face!

Eu am intrat in criza de timp. Azi trebuie sa ma mobilizez sa termin ce mai am de facut pentru botez, ca de maine curg musafirii. Va pup.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Si bebe al meu are mucisori, cu tot umidificatorul..., dimineata trebuie sa folosesc batista bebelusului si scot nene nu gluma. Are un somn cam agitat, maraie, plange, si inainte facea asa dar de 2 zile parca ''exagereaza'', probabil am fost si eu agitata cu botezul de maine...si l-am agitata si pe el.
Sim, nici noi nu am luat prea mult in greutate in ultima saptamana, max 100g, dar nu ma ingrijorez, a luat 800g in 2 sapt apoi 400in urmatoarea si acum 100g, deci total 1300 intr-o luna, zic eu ca e foarte bine, in conditiile in care nu mai sta la san cu jumatatile de ora, papa 10min max 15.

Nu cred ca mai intru pana duminica, asa ca va doresc un sfarsit de sapt placut.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561315188OYHbfd?start=12

Mergi la inceput

Neata! Vad ca e slaba miscarea in schimbul 3. Foarte bine, odihniti-va.
Sabina, eu nu vreau sa ii dau completare, dar ma gandesc la controlul de 3 luni. Daca nu ia cat trebuie, parca o aud de dr ca incepem sa bagam completare si nu vreauuuuuuuu. Sper sa se remedieze beleaua. O sa fiu mai atenta si la ce mananc si la cantitatea de lichide pe care o beau, poate nu am mai baut nici eu suficient.
Azi am fost matinala ca am avut ceva treaba. Aseara a fost sotul la o petrecere si a venit cu hainele mirosind a fum de tigara, dar rau de tot. Asa ca de dimineata le-am bagat la spalat ca imi imputeau casa . L-am hranit pe bebe, asa ca acum o sterg sa ma hranesc si eu

BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim, eu zic sa nu iti faci griji in legatura cu cresterea lui bebe in greutate si sa nu te mai gandesti la formula. Si a mea a luat saptamana asta 170 g,mai putin decat pana acum. Bebelusii nostri au luat mult in greutate in rimele 2 luni, e normal sa mai descreasca ritmul.

A mea avea ieri la 10 saptamani 5640 g, de la 3200 cat avea la nastere.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Ana, . O mai iau si eu, ce sa fac. M-am mai linistit cand am impartit cele 750 g la 4, am vazut ca nu e mare abaterea .

BB Stefan creste

Mergi la inceput