Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eliana vezi cum se trezeste dimineata, poate fi o conjunctivit usoara sau un pic de curent, daca persista punei niste nettacin

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

S-a trezit ... nu mai este lipit, dar este incontinuare rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

probabil curentul, si daca este el va fi 2-3 zile asa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

elyane, despre ochisori: Nectaria a avut conjunctivita acum vreo 3 saptamani. La ea a debutat asa: s-a trezit intr-o dimineata cu un ochisor putin umflat si curs (dar nu lipit). A doua zi ii trecuse, in schimb celalat avea albul ochiului putin rosu. Pt ca in ziua precedenta statusem pe afara destul demult si fusese si frig, am zis ca o fi de la frig... dar a 3-a zi avea cam un sfert din albul ochiului foarte rosu, si atunci am chemat dr. Diagnosticul de conjunctivita a fost confirmat de 3 medici. Inutil sa mai spun ca a trecut de la un ochi la celalat, si spre disperarea mea ii avea pe amandoi rosii. I-a trecut cu alcon ciloxan, dupa ce incercasem genticol si netacin fara succes.

Daca persista problema, du-l la dr, poate fi conjunctivita. Sanatate multa va doresc si sa ne tii la curent!

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!

Am dormit un pic mai bine si e soare afara - reteta garantata la mine ca sa ma simt mai bine. Maya misuna pe sub birou iar eu beau cafeaua.
Karra, vazut pozele cu Winnie draguta si cu jucariile noi. Imi place mult premergatorul acela care se impingem, sa ne spui si noua cum a reactionat ea.
Stefaniya, intr-adevar, tati o tine pe tavan, el este foarte inalt. Apropo de reportajul acela de la pro tv, l-am vazut si m-am topit si eu. Nu a spus : "Sunt fericit ca am o jucarie noua" ci ca ii place de mamica lui.
Mickyn, felicitari pentru progresele lui Tudor! Gata, nu o sa mai ai liniste de acum, trebuie sa stai cu ochii pe el non-stop.
Lilidana, doctorii din Romania sar cu antibioticul la primele semne de boala si uneori chiar preventiv din cate am mai citit. Dar acolo la voi parca prea sunt relaxati. micului David, sa se faca bine.
Ia sa-mi mai pun eu o gura de cafea.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Karra, un pupic pt Winnie ca s-a facut mare domnisoara si vad ca si parul i-a crescut , cum se prezinta dupa ce l-ai tuns, e mai des s-a schimbat in vreun fel?
Jucaria cu rotite de unde ai luat-o , ii place la Winnie, e incantata de ea , o plimba prin casa? Am comandat si eu ceva asemanator de la Quelle dar cred ca au uitat aia de mine, de vreo luna e comanda;

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Eu i ol-am luat de la un mag de jucarii de la mall...am vrut si eu de la quelle dar tot din cauza timpului prea lung m-am razgandit....e super incantata...asa se bucura cand incepe sa cante si apapsa toate butoanele...de plimbat inca nu o plimba ca nu sta bine in picioare si pica-n botda in schimb o tine ocupata ca deja se pictisise de ce avea....

Parul parca e putin mai des...da e mai uniform ca ea nu avea saraca decat in vf capului acuma are p[este tot
Va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

Am uitat sa felicit pe coltoasele Timi si Raisa. atentie ca musca de-acu.
Winnicu are taraba, ha? vrem si noi da inca nu am obtinut autorizatia de functionare.

noapte buna

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

noi am luat-o si autorizatia a venit automat dupa...ca doar nu era sa stam cu jucaria degeaba acolo....

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Si acum sa ma laud. Nectaria de ieri parca este alt om. A facut intr-o singura zi 3 lucruri cu care m-a dat pe spate:
1. Am gasit-o ridicata in picioare la marginea patutului (pt prima data cand face asa ceva). Culmea e ca pana ieri nu a dat nici un semn ca i-ar trece prin cap sa se ridice... si nici nu am vazut-o sa incerce mai mult decat mici ridicari in genunchi cand jucam cucu-bau. Si statea asa bine si teapana pe picioare de ziceai ca e floare la ureche.
2. Vorbeste de nu-i mai tace gura si rade, ea, la care trebuia sa te strambi o ora ca sa scoata un zambetel, si sa vorbesti cu ea o zi intreaga ca sa auzi un sunet. Si iar m-a uimit cu silabe legate intre ele pe care nu le-am mai auzit de la ea, ca si cum vorbeste de cand lumea.
2. isi pune singura caciula .

Uneori am impresia ca bebeii astia stiu mult mai multe decat vor ei sa ne arate.

Azi mergem la dr ortoped, are o problemuta la un piciorus, am mai zis pe aici. O sa intreb si de premergator (daca e recomandat si de la ce varsta) si ce fel de ghetute tb sa poatre bebeii.

O zi buna va doresc!

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

Mergi la inceput

Mul;tumim celor care ne-au admirat[omulet mandru de cioara lui]

Winnie e super incantata de jucarie, o intoarce pe toate partile, se bucura cand canta, apasa toate butoanele, bate din palme cand canta,.....dar inca nu o poate impinge ca ea nu se ridica inca sg sus si nici nu se tine bine pe picioare...face pasi doar tinuta de manutze si daca impinge jucaria cade-n bot...poate mai incolo.....

Azi ii fac si eu orez cu carnitza sa vedem daca papa mironositza....ieri i-am facut galbenus+dovlecel+sfecla rosie= a papat max 10 linguritze cu pofta si dupa gata zici ca i s-a inchis gura cu lacat nimik...lapte a baut 150 ml da dupa ce a atipit in somn pe nerasuflate.....
Si acuma a papat tot asa 10-15 lingurite de iaurt cu biscuiti si cu piersica si probabil ii dau lapte dupa ce adoarme.....
Acuam sta in pat si se distreaza cu jucaria.....
Vaz pozele cu picii nostrii si la fel ca si Tzuna va rog puneti doar o poza in albumul care se intituleaza 6-7-8 luni in restul puneti mai multe...si incercati sa numai faceti alte albume separate pt cate un copil...pt asta avem fiecarae albume personale....pe prima pagina sunt pasii ce treb facuti ca sa puneti poze...cititi acolo cele care nu stiti.
FARA SUPARARE.

Am plecat sa ma joc cu gaza

toate albinutele si bondareii care mai fac azi o lunitza ac ne apropiem, si noi rapid de 8 luni....

Luna 8

Mergi la inceput

Am mutat pozele Nectariei si a lui Mousa in albumul cu mmulte albinutze si bondari....si am sters albumele care erau facute in plus......deci sa nu credeti ca cineva le-a sters...

Luna 8

Mergi la inceput