Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata stup!

chipurile as avea timp sa scriu ce mai facem noi si sa mai rapsund si la intrebari ... insa nu stiu ce e cu Matei de e asa marait !!!
S-ar putea sa il deranjeze burtica ... Daca acum 3 saptamani cand am inceput si eu sa ii dau morcov facea caca la 3 zile acum imi face de 3 sau 4 ori pe zi. Azi noapte la fel! Nu i-a ajuns ca a facut la culcare la 8 seara, s-a trezit si la 2 sa faca din nou si la 6 iara ... Ma pune pe ganduri sa ma duc cu scutecelul la medic...
Dar mai astept o zi !!!

Va pup si ma stradui sa citesc din urma !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Mickyn, felicitari lui Tudor pentru ispravile lui!

Ramiha, bravo Nectariei, care poate mai multe decat arata...scuza-ma ca nu am retinut cand ai mai scris, ce problema are la piciorus? Stefi a avut labutele intoarse in interior si am masat-o intr-una de cand s-a nascut...acuma sunt bine, dar piciorul stang nu prea il tine cum trebuie pe pamant...nu stiu, pediatrul zice ca e ok, eu stau cu inima cam stransa...sper sa fie bine cand o incepe ea sa stea in picioare

kmi, pai budinca pt. Stefi o fac asa:
1) 1 mar taiat feliute + o jum. gutuie razuita + unt cat o aluna + scortisoara - date putin la cuptor
2) intre timp, pe aragaz pun: 2 linguri de orez cu apa mai multa si las sa fiarba pana scade apa si se inmoaie orezul
3) amestec 1) + 2) si mai dau la cuptor pana scade apa de tot

E tare buna, am facut-o si pentru noi, dar cu orez cu lapte si cu zahar. Eu ma bucur ca Stefi accepta orezul neblenduit,doar sfaramat un pic cu lingura, cred ca o sa invete sa mestece cu orez.

Eu sunt tare obosita...Stefi m-a epuizat azi noapte cu mofturile ei...s-a trezit de vreo 2 ori sa manance, golea ambii sani, adormea si dupa vreun sfert de ora se trezea iar si maraia...voia sa stea cu nasul la san, alintata...

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Clar il duc la dr. daca e incontinuare asa... numai ca azi n-am cum sa ajung in timp util... are program doar pana la ora 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Mihael@, aceeasi problema are si Nectaria. Si eu am tot masat-o, dar la un piciorus nu s-a corectat de tot. Acum nu ma mai lasa sa o masez, si merg la ortoped sa vad ce se poate face. Pediatrul mi-a spus ca se va corecta cand va incepe sa mearga, dar mie mi se pare ca ea calca destul de stramb cu piciorul respectiv, pe partea laterala a piciorului.
O sa-ti zic rezultatul cand vin.

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neuronu meu e dus
Azi e marti... si dr. e dupa-amiaza... deci ma duc cu ei la doctor sa ma calmez... cu amandoi, sa vedem ce zice si de mucii lu' Mihai... M-am saturat

Si cum nu era suficient... unu mucos, altu cu ochiu rosu... amandoi tusesc... nici nu mananca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Magdutah, si eu zic sa mai astepti putin. E normal sa creasca numarul de scaune dupa diversificare. Maya inainte facea o data pe zi sau la doua zile, iar acum are 4-5 scaune pe zi. Cand e deranjat la burtica toate scaunele sunt moi si miros mult mai urat, inecacios.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

pupici multi la cine a gasit site-ul cu "Andantino" si mii de scuze ca in viteza cu care dau "foile" in urma la ce ati scris nu am retinut numele!!!)
melodiile imi plac mult mai mult decat melodiile din cutiuta muzicala !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

pai arissa tocmai de aia ma gandesc sa mai astept un pic! Ca nu e e mereu moale! Doar o data in zi daca e moale. Ma gandeam sa ii scot morcovul pentru inceput ... sa ii dau astazi doar cartof cu carnita ! Ca pana acum Matei nu e mofturos la mancare ... "rade" tot ce ii dau. Si ieri nu stiu cum de i-a placut caci i-am dat conopida cu morcov si o picatura de ulei de rapita

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

mii de pupici si de la noi pentru felicitarile trimise sotului!!!
Sunteti niste dragute ... si eu de rea ce sunt nu am mai intrat de atata vreme sa va multumesc la timp !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaaaaaa

vreau o cafeaaaaa, am avut o noapte naspa rau, ma durut o masea, edy s-a matzait toata noaptea , pe la ora 1 l-am luat in pat cu mine si uite asa pana dimi la ora 6.30.s-a tot fatzait ...

a baut 250 ml lapte pe la ora 7 acum la ora 10 a bagat 250 piure de fructe cu biscuiti si ma uit la el e vioi chiar fresh si io arad ca ...naiba.

sa ma laud: a facut azi pt prima data pipi la olita!!!!!
acu 2 sapt l-am pus dar nu dadea semne ca ar fii incantat chiar dadea sa planga cand vedea olita, asa ca am ascuns-o si o saptamana am facut pauza.azi am zis Hai sa incerc! si uite ca a facut ...

revin dupa ce beau o cafea

pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput