Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
diana69 spune:
Puteti sa-mi spuneti si mie cat ficatel le dati copilasilor la o masa? Un ficatel de pui e de ajuns? Si cam cat timp il fierbeti?
magdutah spune:
amma pai eu am facut fizica in tara si aici am facut doctoratul in chimie-fizica... de aici mi se trage ca vreau pentru Matei preponderent BIO pana mananca el prima ciocolata ! Sotul l-a facut in stiinta materialelor: electrochimie si cristale fotonice ... si de aici i se trage si lui cu BIO !!! Desi el spune ca eu am mai multe "pasarele" .
Magda Matei 9.04.2007
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Am fost la dr ieri.
Concluzia, e plina de secretii si are rosu in gat.Asadar, i-a dat si antibiotic, ca sa nu-mi faca infectie(amoxicilina, la 8 ore), Humex pentru nascuc, siropel si nurofen.e k, e vioaie, dar nasucul e jalnic.ii scot mucusorii la greu, sper ca trece in curand.
Are in jur de 9,500 si 73 de cm.N-eam grabit, ca era full acolo si am mai intrat si in fata, dupa certuri cu pacienti care stateau de 3 ore.asta e, am copil mic e normal sa ai prioritate, insa cum fiecare de acolo, avea cate o pbl, s-a iscat scandal.Asadar am cantarit-o imbracata, bineinteles fara geaca, ghete, fular, caciula.Si asta a fost concluzia.
Mai nou, face bravo-bravo, a fost asa dulce ieri, ca ma uitam la televizor si era o emisiune cu public si cd a auzit aplauze, hopa si ea.Zice papa,cd o pun in scaunul de masa, mama, tata si incearca sa imite mai toate sunetele.
Ah, mi-am facut testul de sarcina ieri, e negativ, iar menstruatia nu mi-a venit inca.
Hai ca merg sa citesc din urma si revin..
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
magdutah spune:
roxanici multimim cu intarziere de raspuns ! Eu eram nelamurita caci pe pachetul care il luasem eu cu cereale scria sa amestec lapte de vaca cu apa !! Si eu parca retinusem ca nu se da lapte de vaca pana la 1 an.
In final m.-am hotarat sa le fac doar cu apa ... si intre timp nasa mi-a dat alta idee: sa cumpar direct grau, ovaz & co. sa le pun la inmuiat in apa ... si sa ii dau flacaului.
Dupa ce mi.a spus ea asta am citit si eu intr.o carte nemteasca acelasi lucru ... asa ca pachetele luate cred ca or sa mai astepte pana am sa le fac ... Sau cine stie ... In orice caz de sambata trecem si la cereale ... cu sau fara lapte !
Magda Matei 9.04.2007
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by diana69
Puteti sa-mi spuneti si mie cat ficatel le dati copilasilor la o masa? Un ficatel de pui e de ajuns? Si cam cat timp il fierbeti?
1 ficatel cu 2 lobi...primele dati am dat numai 1 lob
il fierb pana se face bine, bine, nu stiu cat...vreo 3 sferturi de ora
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Amma23 spune:
Magdutah, tocmai am fost intr-un magazin bio si am vazut cereala nemtesti cu lapte in ele si pui numa apa.Sunt de la firma Holle.Stii vreun site cu produse boi nemtesti.Io am mai luat si Holle si Hip, astea-s cam singurele bio de pe aici.Mai sunt bio-mama.
Si grau, orz si restul unde gasesti, ca aici n-am vazut deloc?
Apai o sa faceti din el un Einstein, bine ca-i roman ca ne mandrim cu el.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
arissa spune:
I-am dat si eu ieri ptr prima data, acum cand ma gandesc chiar era un lob, oricum s-a simtit bine gustul ca l-am incercat si eu. I-a placut.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
Amma23 spune:
Am gast si kefir, io sunt in testari de piata.Am gasit si carne de pui, da ' nu mi s-a parut proaspata deloc, deci carne o sa iau de la macelarie.Sunt si la macelari pui bio, carne de vitel la fel.
Fetelor , cum faceti kefirul, ca daca tot am gasit sa-l prasesc. Fierb lapte si pun 1 lingura doua de kefir. Biky, mama, cum ziceai? Ca io eram cu fusul.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
magdutah spune:
amma si eu tot de la Holle am luat cutia cu niste orez macinat.
Dupa site-uri nu m.am uitat ca aici in fiecare oras se pare ca este macar un magazin BIO. Unde am stat pana in august (Kiel) era muuult mai bine caci langa noi se facea de 2 ori in saptamana si o piata si aveam de unde alege legume proaspete ! Aici inca nu am vazut asa ceva. E un singur magazinas in apropiere si in afara de morcovi nu am ce alege, toate legumele si fructele sunt palite! Asa ca in final am luat conopida inghetata, caci cu siguranta are mai multe vitamine decat cea din raft !
Iar ovaz, grau se gaseste tot la magazinul BIO. Nu m-am gandit pana acum sa cumpar...Am sa cumpar de acum caci e si mai ieftin decat cel gata macinat pentri copii !
Magda Matei 9.04.2007
magdutah spune:
lasa sa nu mai iasa Einstein ... ca vreau sa ma inteleg si eu cu el !!!
Magda Matei 9.04.2007