Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Am gast si kefir, io sunt in testari de piata.Am gasit si carne de pui, da ' nu mi s-a parut proaspata deloc, deci carne o sa iau de la macelarie.Sunt si la macelari pui bio, carne de vitel la fel.
Fetelor , cum faceti kefirul, ca daca tot am gasit sa-l prasesc. Fierb lapte si pun 1 lingura doua de kefir. Biky, mama, cum ziceai? Ca io eram cu fusul.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
la 400 ml lapte fiert cald am pus 6 lingurite si a iesit...
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Elena.2006 spune:
Salutare!
Nu prea mai am timp, sunt impartita in mai multe directii.Suntem atomici si maraiti!
La un moment dat, a dat cineva site-ul asta :http://www.flaschenmilch.de/catalog/index.php?cPath=23&osCsid=44369c4298850f8680b6b5f3a5607da3 a comandat cineva de pe el?Ca nu stiu ca sa fac, sincer preturile sunt super!Da ca da, sa ne zica si noua!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
magdutah spune:
deci revin, am luat de la Holle orez, dar fara lapte ...ci pur si simplu faina integrala de orez !
Am mai luat de la Milupa tot BIO si asta contine doar fulgi de grau si vitamina B1
Magda Matei 9.04.2007
gabdyd spune:
neata stup,
sarbatoritilor de azi
Elyanne eu la ochi am spalat-o cu ceai de galbenele care a avut un efect extraordinar. Mai bun decat genticol si kanamicina si alte alea.
Meniul de azi:
10 - compot de mere plus o para cruda, blenduite, cu adaos de cereale
- acu o juma' de ora un pic de tzitzic ca sughita
- pentru acum am pregatit varianta light a lui spinici pici de la Iunita, adeca numai cartof, dovlecel, spanac si o jum de galbenus fiert bine, l-am lasat la racit, ma duc sa-i dau si revin cu impresii
stefaniya spune:
Buna,stup
lilidana - multumim de urari! Am sarbatorit ieri pt el,au venit bunicii.
Raceala - daca ai incredere in doctorul vostru,inseamna ca nu o fi nimik grav.Aici procedeaza la fel,dupa cum bine stii si eu una am zis ca nu ma mai stresez ,a ei asa procedeaza cu toti si nu am auzit alte lucruri grave.Cumnata mea e asistenta si mi-a zis sa stau linistita ca in afara de tuse care deranjeaza el e ok,nu a facut febra sau sa stea lesinat,mananca,se joaca,...Ma gandesc ca poate repezirea la medicamente face ca dupa o simpla raceala sa dea in una mai grava,nu stiu...Sanatate lui Davidutu
Invitatie - maine merg sa vad apartamentul nou si cat de repede ne mutam,deci dupa va astept poate inainte de a face Carl 18ani
Gabdyd - tare videoclipul dar il vazusem anul trecut pe site-ul romanilor din italia.Oricum m-am amuzat iar si sa stii ca e pe bune,italienii sunt la fel ca romanii.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
gabdyd spune:
Iunita sar'mana pentru masa, a papat tot, parca nici nu-mi venea sa-i dau tot da i-am pus din start o jumatate de galbenus, dar casca o gurita, mi-a fost mila sa nu-i dau.
Stefanyia felicitari de casa noua
Fetele din Brasov, poate venim de sarbatori pe acolo si facem o intalneala
Dar la Tarnaveni avem vreo mamica de albinuta sau bondarel?
carla_lia spune:
Salutare stup!
Am si eu o intrebre Cand putem sa dam smantana si cata??, ca aseara i-am dat putina cu mamaliguta si branza si a fost ff agitata azi noapte. Parea sa fie burtica.
Noutati: dupa exact 2 sapt. ne-a iesit si al doilea dintisor. Maraielile si agitatia nu s-au terminat, deci ii asteptam si pe urmatorii. Si noi facem bravo de cateva zile, cateodata asociat cu un "baua", nu stiu daca a fost intamplare sau chiar zice bravo
gabdyd spune:
Carla, cred ca era agitata mai degraba de la mamaliguta.
Nu stiu ce sa spun de smantana, eu nu i-am dat inca dar vad ca fetele pe aici au mai dat.
Informaticienii, ajutooor m-am bagat sa fac putin intretinere cu tune up utilities si mi-au diparut toate fisierele din D care nu erau intr-un folder separat. Nu le gasesc nici cu undelete, nici cu search, nici cu nimic!!!!
Si tot pentru voi, aveti careva un program de scos trackuri de pe cd. ca am un cd super, ala de la tide, pentru super mame si poate vreti si voi melodiile.
alionushca spune:
salutare fetili
nu am intrat de o saptamina si nu am citit cam nimic - recuperez si incerc sa raspund la intrebari, da pina una alta scriu putin despre noi
La multi ani sufletelul lu mami si tati - sa cresti mare si sanatosa scumpa noastra - cit mai multe lunisoare - azi te felicitam cu 8 lunite
La multi ani pentru bebelusii sarbatoriti azi !!!
Acum facem nani - am fost afara sa ne inghete nasucul si obrajorii = am stat 1 si 20 la 0 grade - ma laud pentru ca noi doar in brate ne plimbam - si pentru mami e record pe timp urit atit timp in brate Chiar azi afar ma gindeam ce facem cu carucioriul - il dam cuiva cred - nu-l folosim de o bucata buna de timp
De o saptamina am inceptu si noi sa ,,vorbim mai bine,, - si toate au inceput in aceasi zi - va-va, vu-vu, ba-ba, dar cel mai iubit este pa-pa - daca ar putea si in somn ar spune pa-pa, ma-ma a spus doar de doua ori.
Papam - cam rau - asta de vreo saptamina - mai rau cerealele - doar jumate de portie, brinzica fructele binisor, si legumele asa si asa.
Dormim - rau - le invidiez pe mamicile care au un pat in care incape si tati si mai si bebe - zau ca as lua-o cu noi, daca nu m-am trezit cu ea noaptea asta de vreo 15 ori- asa aiurea in tramvai
Nu am scris de mult timp - si pina imi eu avint trimit mesajul asa, s-apoi mai trebuie sa citesc si din urma.
Va pup mamici si scumpi bebici
Puiul mamei la ,VI , VII lunite
Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)