Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
karra80 spune:
quote:
Originally posted by carla_lia
Salutare stup!
Am si eu o intrebre Cand putem sa dam smantana si cata??, ca aseara i-am dat putina cu mamaliguta si branza si a fost ff agitata azi noapte. Parea sa fie burtica.
Noutati: dupa exact 2 sapt. ne-a iesit si al doilea dintisor. Maraielile si agitatia nu s-au terminat, deci ii asteptam si pe urmatorii. Si noi facem bravo de cateva zile, cateodata asociat cu un "baua", nu stiu daca a fost intamplare sau chiar zice bravo
Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007
eu smantana i-am dat de la 6 luni cate o lg in pireul de legume si nu a facut nimik de la ea...deci nu e de la smantana.....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
carla_lia spune:
gabdyd, karra80, multumesc pt raspuns. Am presupus ca e de la smantana pt. ca era prima data cand ii dadeam. Mamaliga i-am mai dat si nu am avut probleme. O sa mai incerc sapt. viitoare cu smantana sa vad daca ii prieste sau nu.
tzuna spune:
Buna fetelor! Am fost cu Maria afara, am stat o ora timp in care am facut si piata. Cand m-am intors a adormit tun desi ar fi trebuit sa manance. Acum sa vad cand se trezeste daca papa sau nu.
ALIONUSCA- si Maria se trezeste de multe ori noaptea. Uneori ii dau suzeta sau putina apa si gata dar uneori plange asa tare si se vede ca-i obosita si ar dormi dar ceva o deranjeaza. In cazul Mariei cred ca-i d ela dintisori ca acum ii ies 2 unul sus si unul jos. Deci are de ce plange saraca. Poate si la voi e la fel. Sper sa se odihneasca mai bine la noapte sa nu va mai chinuie.
Revin.
ramiha spune:
Am venit de la ortoped. Chestii de interes general pe care mi le-a zis dr:
In privinta premergatorului: NU. Cica este pentru parinti, ca sa mai scape de copil, dar pe copil nu-l ajuta nicicum. Si poate deforma mersul, mai exact copilul are tendinta sa mearga pe varfuri. Eu nu ii voi lua decat daca imi va face probleme spatele cand se va dovedi foarte avida de mers sustinuta.
Despre ghetute: talpa moale, ca sa-i permita sa faca miscarile naturale in timpul mersului, si preferabil sa-i tina bine glezna. Iar prin casa, mai bine fara. Acuma, de unde sa-i iau eu ghetute cu talpa moale?
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
carmen94 spune:
va salutam si noi!
am fost tare ocupati caci a venit tataia din Ro.(tatal meu)si suntem tare bucurosi.la prima intalneala,Darius s-a comportat super.dupa ce l-a studiat mirat cateva minute,timp in care tataie ii vorbea de zor i-a tras un zambet de s-a udat tataie tot.
acum sunt la plimbarica de dimineata,dupa ce tataia si-a baut cafeluta si Darius a papat piure de fructe(babane,struguri,prune cu cereale).sunt si eu putin mai libera acum.
am avut cateva zile in care Darius a fost racit.i-am dat Tylenol,iar ptr. tuse i-am facut ceai de foi de ceapa.este tare marait ,dar dintii nu dau nici un semn ca vor sa apara.
smantana..............i-am dat si eu o singura data o lingurita in piureul de legume.l-a papat bine ,iar azi dupa amiaza avem in meniu mamaliguta cu smantana.
ficatel........noi am inceput cu tot ficatelul.l-am fiert cam 45 min.,i l-am pisat bine si l-am amestecat cu legume.
cu pipatul(ca am vazut ca s-a discutat).......am ,mai tras si eu cate una /2 pe zi......mai ales acum ca avenit tataie cu tigarile mele preferate din Ro.(winchester mentolat).si sotul meu sta ca un gardian cu ochii pe mine.cica inca mai alaptez si nu e bine sa fumez.si i-a zis ca trag si eu cate o pipa la cafeluta de dimineata sa-mi tihneasca bine....mi-a zis ca el ma cunoaste bine si ca sunt in stare sa-mi fac ditamai stacana sa fumez un pachet o data.
trezitul peste noapte.........se trezeste cam de 2 sau 3 ori pe noapte.am incercat cu suzeta,dar de putine ori imi iese figura.pana nu suge el tzatzi nu se calmeaza.iar de tzatzi...trage de 3 au 4 ori si e gata.nu as vrea sa-l intzarc,dar daca nu s-ar mai trezi noaptea sa suga ar fi mai bine,mai ales acum ca mi-am gasit un job doar de sf. de saptamana si voi lucra numai noaptea.....m-am gandit sa ma mulg si sa las laptic in bibe,dar nu prea mai am asa cantitate mare de lapte.....deocamdata nu am idee cum voi proceda....
mai fug sa citesc din urma si poate mai revin.
va pupam
Carmen si Darius
am crescut
riloasa spune:
Buna fetelor! Mai intru si eu din cand in cand sa va zic ce face puiul meu. A inceput sa pape mai bine. Inca nu i-a iesit nici un dintisor, dar de 3 luni se chinuie. Cam cat suc ar trebui sa bea pe zi? Aveti idee?
Diana, astept sa imi spui cum facem cu costumasul, sa iti dau banutii.
Mihaiat 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
diana_jors spune:
Salut,
riloasa: inca nu am pus comanda, te anunt ce si cum cand o pun ... decamdata mai astept din motive de stocuri limitate.
Am iesit si noi afara in haine groase azi, a fost intr-adevar frig ... Alex n-a avut treaba decat ca era cam imobilizat in ditamai fasul de iarna si nu i-a ajuns degetul in gura... dar i-a pierit repede si intentia sa il bage
Am pus niste poze noi, sa vedeti cum se distreaza el oglindindu-se in furnir (sta minute in sir asa!), si cum pica el cel putin de 3 ori pe zi in timp ce se joaca... incepan de aici
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Salut,
riloasa: inca nu am pus comanda, te anunt ce si cum cand o pun ... decamdata mai astept din motive de stocuri limitate.
Am iesit si noi afara in haine groase azi, a fost intr-adevar frig ... Alex n-a avut treaba decat ca era cam imobilizat in ditamai fasul de iarna si nu i-a ajuns degetul in gura... dar i-a pierit repede si intentia sa il bage
Am pus niste poze noi, sa vedeti cum se distreaza el oglindindu-se in furnir (sta minute in sir asa!), si cum pica el cel putin de 3 ori pe zi in timp ce se joaca... incepan de aici
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
asta-mi place cel mai mult
ce dulce e.......
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
gabdyd spune:
Mai ce bondarei frumosi si haiosi avem in stup, la mai multi fetelor, s-avem si noi de unde alege
elyanne spune:
Venit de la doctor...
Normal ca e fix pe dos de cum ma asteptam...
Andrei e mai bolnav decat Mihai, care tusea destul de rau ieri... plus muciii....
Se pare ca Andrei are conjunctivita... pe-asta o ratase... a avut rosu in gat de 2x, otita... E sensibil...
Mihai doar are niste secretii care nu s-au eliminat si de-asta inca tuseste... continui cu stodal si curatat nasul...
La Andrei e mai complicat... panadol, picaturi si antibiotic... din nou