Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

of, of, , sanatate multa la amandoi!

Mi-am cedat toata stiinta . Am incarcat pe 4 shared cam tot ce aveam prin calculator ce m-am gandit ca v-ar putea interesa. Inclusiv cursuri pentru sociologie-psihologie descarcate anul trecut de la spiruharet.ro. Ca acum vad ca nu mai sunt pe site. Eu nu am facut socio-psiho dar mi s-au parut interesante.
fetele, ma duc sa fac
edit: aku sa nu va ganditi ca eu stiu tot ce scrie pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

uitasem, fetele, v-am bagt pe cateva in lista pe mess, dar eram pe messul din browser si nu am putut sa ma recomand, asa ca sa stiti ca sunt eu. am lasat id-ul pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna,

pentru puiutzii mici bolnaviori si pentru mamicile lor.
Felicitari pentru progrese tuturor si pentru cei care au mai implinit o lunisoara zilele astea.

am fost si noi la dr. si ne-a zis ca suntem OK. Asa ca .. ... pentru dr. care ne-a zis de rahitism. M-am speriat degeaba.
Ne-a dat sa luam Fe (3 pic de 2 ori pe zi) si oscilococcinum.

Daca va intereseaza muzica ptr. bebe, am incarcat pe http://www.4shared.com/, un folder cu muzica preferata a puiului meu.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

eliana, sanatate multa la pitici. imi pare rau sa aud ca-s bolnaviori. pup o mamica ingrijorata.

diana, ti-am mai zis. sau nu ti-am zis? fara filme cu alex ca ma supar. e mai mic ca david cu fix o luna si se da in stamba...rusinica.
apropo de frigul de -afara, de unde-i luasi manzului fashul ca-i tare simpatic?

elena.2006, m-am uitat si eu pe site si am comandat ceva. sper sa fie seriosi, ca banii ii vor inainte, nu la livrare. astept 2-3 zile. poate ne spune cineva care a comandat daca-s seriosi si dupa aia platesc.

crina, ma bucur ca bb e bine. asa-s unii doctori, isi dau cu presupusu aiurea-n tramvai.

vazut poze cu winnie. ce zici karra, bagam o incuscreala? si noi suntem colectionari de winnie and co.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!

Am citit eu dar am cam citit pe diagonala.

Ca sa ma dau rotunda...de ieri am inceput curatenia de toamna si am facut ieri o camera, azi una si mai am sufrageria si sunt gata. Si azi am mai facut si o oala de sarmale..vedeti ce pitic cuminte am?!
Si aici nu e nici o lauda..chiar e super cuminte. Il las in patut si adoarme singur singurel de nici mie nu imi vine sa cred. Culmea este ca pina acum il adoream eu..adica il luam cu mine in pat si ii inginam acolo ceva, ma faceam si eu ca dorm si adormea si el..ei bine, acum nu mai vrea sa doarm asa. Cum il iau cu mine in pat e gata de joaca. Si asa ca il pun in patut la el, ii pun toate jucariile gramada peste el si plec. Ma duc doar cind nu se mai aude nici o jucarie si il invelesc. De obicei in max juma de ora adoarme. Daca e obosit chiar mai repede.
Azi m-am cam suparat el ca nu prea a mincat..dar cred ca atit i-a trebuit si atit a mincat.
Am iesit afara dimineata o ora si acum pe la 8 inca o jumate de ora doar in fata blocului. L-am imbracat ca de iarna ca termometrul arata 2,5 grade..deci iarna! Dar el nu e deloc multumit pt ca este incomodat de pantalonii grosi si geaca groasa si cam miriit, dar nu am ce sa ii fac.

Felicit si eu piticii care parca dintr-o data au luat-o in sus cu progresele si sanatate multa celor bolnaviori.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

sa dam si noi raportul pe ziua de azi: a fost o zi nasoala pt pitica mea pt ca in timp ce papa a dat la rate asa din senin, fara sa i se faca greata , sa nu -i placa nu stiu din ce cauza , s-a speriat si ea si a plans ; manca dovleac (bostan) copt cu iaurt; dupa toata treaba asta a fost maraita toata seara iar ceea ce a pus capac a fost o cazatura in patut , mergea tinandu-se de margine asa cum face ea , dar dintr-o data poc cu arcada de marginea patutului , si a plans saraca cu lacrimi, s-a si umflat putin ; ce sa mai zic bine ca nu a fost mai rau , si binenteles ca noi eram in jurul ei....

acum dorm, si ea si tati iar eu pierd timpul , da' cu folos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Ia uitati ce poate a mea fata

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

pai macar stii la ce e fata talentata. se nascu a doua maryah carey

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

diana_jors si bianca, am ras de m-am tavalit de ce fac zuzii vostri!
ma culc bine-dispusa!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

quote:
Originally posted by BiancaM

Ia uitati ce poate a mea fata

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Ce Mariah, Carey, asta-i Minculescu toata ziua .
Buna seara, prieteniiiiii!!!!
Am murit de ras, Doamne da'scumpa-i.
Bianca, tu de unde esti din Romania, ca te-am auzit cu "no".
Pupam fetele.
Aprpos, Anamana, nora-mea ce mai face, tot zvarluga-i? Pupam inca doua fete cucuiete.
Somn usor!

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput