Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

o pupa pt Amalia ca tare dulce mai e!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Eu mi-s brasoveanca, dar cred ca e deformatie profesionala; am predat vreo 2 ani in sate ardelenesti. Mi-a placut cum suna si am adoptat si eu.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Arissa,ai dreptate.In Romania am cam indopat-o pe Karina cu antibiotice ca asa era moda,eu nu prea stiam,mi-era si frica.Sunt impotriva impotriva antibioticelor date aiurea,dar cand e cazul,au ele un scop si avem nevoie de ele.

Deci,news despre David:
am fost la dr,am primit amoxicilina,ca se aude "ceva" la plamani si ne-a trimis si la radiografie.Am injurat-o pe buna drepatate.

Stefniya,felicitari pentru noul apartament.Banuiesc ca va mutati curand si veti face sarbatorile de iarna acolo.Ce bine de voi!Si noi am fi vrut sa fim in casa noua de Craciun dar nu se poate,abia la sfarsit de ianuarie ne mutam.
Multumim de invitatie ,sotu' a fost pe acolo 2 ani,dar nu i-a priit asa ca a trecut oceanul.

crina mio,ce bine ca Maya e ok.Ai facut analiza pentru fier sau ti l-a prescris asa,pur si simplu?Pupici pe obrajori!

Am auzit-o si eu pe cantareata Amalia,are plamani,nu gluma!

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 7 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata! Haideti la o cafea! O da Arissa, dintre alea din poze.

Brrr! La noi sunt acum -3 grade, tocmai cand imi faceam si eu curaj sa scot fata, dar cred ca mai astept.

Mihael@, sunt p-aci. Nu ma solicita asa tare Duracelul meu, dar mai citesc, mai vorbesc cu fetele pe conferinta, mai am si grija de copil si uite asa trece timpul si uit sa mai scriu pe forum. Sorry! Sper sa nu mai fac

A ajuns , in sfarsit, dr. ieri. A controlat-o peste tot si concluzia a fost ca putem face vaccinul, deci e sanatoasa.
Urme de rahitism nu sunt si cu toate astea, fontanela se inchide greu. Asta e! O fi vreo creieroasa.
Ne-a dat si noua fier 5-6 picaturi pe zi, trei luni pe an, pana la 2 ani, iote asa de profilaxie, cica.
Si sa continui cu calciul 10 zile pe luna.
Fierul mi-a zis sa ii dau treptat. Adica in prima zi o picatura, a doua zi 2.... pana ajung la 6, iar daca face diaree, ma intorc la cantitatea precedenta. Dar eu parca stiam ca fierul constipa, in sfarsit.
Cu Vigantolul cica sa continuam tot cu 2 picaturi, maxim 3. Oricum necesarul zilnic este de cat contin 2 picaturi, adica 100.000 de UI, parca si a treia se da asa, de siguranta, in caz ca nu le-ar fi inghitit pe alea 2, ca stiti ca se mai prelinge. Asa imi zisese si matusa-mea ca fusese la un simpozion unde vazuse ce se poate intampla daca dai prea mult Vigantol. E nasol! Cu depuneri de calciu pe unde nu trebuie, excrescente... chestii rele.
Ne-a zis sa luam si Oscilo, o jumatate de tubulet odata, zice ea.
De Imuno - Baby sau Grip, a zis sa le lasam mai incolo.
Si cica sa ii dau sucuri. Da' cum? Ca nu vrea decat ceai. Si citrice nici n-as vrea sa ii dau, dar mai vad eu.
Am vorbit si de vaccinul antigripal, care cica n-ar fi asa eficient, nici anul asta, pt ca ar fi tulpini noi, neacoperite de vaccinul asta.
Si cica si suc de varza alba pot sa-i dau, dar fiarta nu, decat maxim o frunza aruncata in ciorbita aproape de final, da scoasa la blenduit. Si orice alte frunze am prin casa, de salate etc., dar tot asa scoase dupa. Si piure de castane nu e voie. Sfecla rosie - foarte buna.Cica si spanac, ca pana la urma, toate legumele ia nitriti din ingrasamintele puse sa creasca. Ete ca la asta nu gandise neuronu' propriu!
A zis ca vine maine sa facem vaccinul. Parca vad ca stau cu el vreo saptamana prin frigider...

Am vazut un Winnicu dragut si jucaret, un Alex puficios si oglindit si am auzit o Amalie cantareata! Tare scumpi mai sunt!

Felicitari progresosilor! Noi tot fara dinti si tot fara progrese. Doar zicem "aaa" cand vrem ori in bucatarie sa tragem de clopotelul de vant, ori la geam sa tragem de perdele ori unde ne mai trece cheful prin creieras ca nu servim noi taras sau mers. De ce sa se chinuie daca are carausi?

Cam astea ar fi. Fug sa fac o cafea, ca acu' vrea la mine si nu mai pot face nimic.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata si de la mine. hai ca ma inscriu si eu la o cafea! ca apoi nu stiu daca mai am timp!

deci ...

felicitati edy de laura_oana pentru primul pishu la olita! dom'le!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by Mihael@

quote:
Originally posted by Amma23

Am gast si kefir, io sunt in testari de piata.Am gasit si carne de pui, da ' nu mi s-a parut proaspata deloc, deci carne o sa iau de la macelarie.Sunt si la macelari pui bio, carne de vitel la fel.
Fetelor , cum faceti kefirul, ca daca tot am gasit sa-l prasesc. Fierb lapte si pun 1 lingura doua de kefir. Biky, mama, cum ziceai? Ca io eram cu fusul.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

la 400 ml lapte fiert cald am pus 6 lingurite si a iesit...

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

La 1 litru de lapte caldut pui 1-2 linguri de smantana (depinde cat e de groasa) si amesteci bine si pui vasul intr-un loc caldut pana a 2-a zi. Pentru urmatoarea tura pastrezi o cescuta din prima si o amesteci cu laptele caldut. Inteles, gospodino?

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Neata.......
Sunt cu moralul la pamant....tre sa-mi revin....
Azi-nopate Winnicu as-a trez din ora-n ora urland...de la dinti ca deja se mai tine doar in pielita sta sa iasa...da vad ca inca nu rupe gingia si se chinuie de numa......

Plus ca nu manaca......sa fie de la dinti?
Manaca max 10 lingurite din orice-i dau dupa care ori inchide guritza si numai vrea sau isi face greata si vrea sa vomite...cateodata si vomita putinul care l-a mancat...
Numai stiu ce sa fac cu ea....laptele il bea doar dupa ce e aproape adormita......
Cred ca merg cu ea la docvtor luni sa vedem ce are......
Sunt disperata.....am mai citit la amimicile ,mai mari ca faceau si ai lor asa da parca incepe sa ma cuprinda disperarea.....

Citesc din urma si revin....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne

Venit de la doctor...
Normal ca e fix pe dos de cum ma asteptam...
Andrei e mai bolnav decat Mihai, care tusea destul de rau ieri... plus muciii....
Se pare ca Andrei are conjunctivita... pe-asta o ratase... a avut rosu in gat de 2x, otita... E sensibil...
Mihai doar are niste secretii care nu s-au eliminat si de-asta inca tuseste... continui cu stodal si curatat nasul...

La Andrei e mai complicat... panadol, picaturi si antibiotic... din nou

piticii sa se fac bine si pe mami sa treaca mai usor peste asta

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sherbi
[
vazut poze cu winnie. ce zici karra, bagam o incuscreala? si noi suntem colectionari de winnie and co.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

da cum sa nu, ca noua ne place de Davidutzu mic si dulce......va

Luna 8

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kmi78

sa dam si noi raportul pe ziua de azi: a fost o zi nasoala pt pitica mea pt ca in timp ce papa a dat la rate asa din senin, fara sa i se faca greata , sa nu -i placa nu stiu din ce cauza , s-a speriat si ea si a plans ; manca dovleac (bostan) copt cu iaurt; dupa toata treaba asta a fost maraita toata seara iar ceea ce a pus capac a fost o cazatura in patut , mergea tinandu-se de margine asa cum face ea , dar dintr-o data poc cu arcada de marginea patutului , si a plans saraca cu lacrimi, s-a si umflat putin ; ce sa mai zic bine ca nu a fost mai rau , si binenteles ca noi eram in jurul ei....

acum dorm, si ea si tati iar eu pierd timpul , da' cu folos...

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

pe Timi sa nu ramana cu cucui.....si sa nu o mai sperie pe mami.....

Luna 8

Mergi la inceput