Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by BiancaM

Ia uitati ce poate a mea fata

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Doamne ce dulce eeeeee...o scumpa

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata'!
Vin si eu la o cafea!
Felicitari pentru pisu la olita lui Eduard!
Felicitari si pentru Amalia, ce cantareata e ea, .
Ela nu te stresa prea mult ca nu aveti dinti, nici noi,desi ne chinuie si pe noi de vreo 3 luni, asa ca asta e.Am vazut o solicitare de la tine pentru chat, scuze, dar nu am avut timp, eu las pc deschis dar nu prea trec pe la el decat f. putin ca si eu am un Duracell in casa si nu am timp nici sa mananc.
Multi pupici pentru Thea si multa sanatate!Intrebare: fierul i l-a prescris asa fara nicio analiza?Ca si noi luam dar am avut analiza de sange facuta si aveam un pic de anemie.Si o alta intrebare este legata de oscilo, pentru ce i l-a dat? Pentru imunizare sau pentru raceala?Nu e prea mica pentru asta?
Bikymi-am salvat reteta de kefir, sarut mana! Sper sa o si fac si sa imi iasa!
Si la noi e frig, pa a nins cu fulgi mari de dimineata, acum parca s-ar transforma in ploaie.
Gabdyd sper sa nu te superi ca te-am adaugat in lista de messenger.Am urmarit ce spuneai tu despre medicul pediatru homeopat si vroiam sa-ti cer detalii despre el.Parintii mei sunt din Jud. Valcea si cand voi merge odata acolo, poate imi fac timp sa il duc si pe Adita la medicul la care ai fost tu, daca e din Valcea.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

stefanyia tu de ce nu ti-ai luat carutul cu tine in avion ?
Ma bate totusi si pe mine un gand sa ma duc acasa si tot fara sot ... Si ma tot gandesc cum am sa ma descurc cu el in brate ca dureaza ceva... si am de schimbat avionul si la dus si la intors ... Adica as pleca la 6 dimineata de aici si as fi la 15 in aeroport in tara ...

Nu stiu ce sa fac ... Pasaportul l-am primit inapoi cu flacaul trecut in el, ieri am fost si la oficiul de strain si i-am facut si drept de sedere in germania ... Adica acum suntem legali aici ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,
In primul rand vreau sa urez multa sanatate micutilor bolnaviori!!

Despre noi:
va rugam sa ne bagati si pe noi in gasca celor care se matzaie toata noaptea.M-a zapacit de trei nopti.Nu stiu ce are.Se trezeste plangand ! Dintisorii i-au spart gingia asa ca nu cred ca este de la ei.Habar nu am ce se intampla cu ea! Sunt rupta de somn.Pe mine daca vrei sa ma omori nu ma lasa sa dorm noaptea. Deja incep sa ma ingrijorez de kg pierdute.Am 48 de kg si daca voi continua in ritmul asta o sa-mi adun oasele de pe jos! Ma simt slabita si fara vlaga.Mai exact am acea senzatie de sfarseala.
Ana continua sa ma uimeasca cu trasnaile care ii trec prin cap.Mai nou si-a gasit o alta ocupatie.Sare in fund in patutz dupa care se arunca cu nasul in plasa de la tzarc.Si-a facut nasul precum clovnii.Dupa ce ca atunci cand rade s-a invatzat sa stranga nasul acum il mai are si colorat.La inceput m-a distrat dar acum mi se pare chiar urata.

Priviti HAL DE NAS

Nu am reusit sa citesc tot insa as avea si eu nevoie de cateva informatii!
1. Daca le-ati luat ghetutze- de care si de unde!!!
2.care sunt pana la urma cele mai bune scutece ca m-am zapacit!
3.exista un loc unde s-au pus retzetele pentru bebei si unde le pot lectura cand am mai mult timp?

Va las acum ca nu mai pot de foame.Profit si eu ca doarme "clovnul" si ma duc sa infulec ceva.Va pup si daca aveti timp astept sa-mi raspundeti.Daca nu aveti timp nu-i bai.Cand puteti voi!!!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Neata stup,
hehe, nu mai e de gluma , am de lucru sanatoooos neneaca,
sa nu va suparati pe mine daca mai chiulesc putin , sa vedem cat m-o tine, ca data trecuta cu cat aveam mai mult de lucru cu atat stateam mai mult pe forum
La multi ani sarbatoritzilor zilei !
Maine am si eu doi sarbatoriti, Julie care e si Gabriela si tacsu; of course, ce mai chef de chef.
Magdutah bine c-ati legalizat copilu
Elena cum Doamne sa ma supar?! Astept intrebarile...
Loradin intra pe contul de google comun, sau pe grupul din yahoo, sau pe blogul Iunitei, sau pe 4shared cu mailul comun din yaoo si celebra parola, gasesti berechet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

acum ca mai am putin tim ... sa felicit si cantareata amalia!

loradin ce-ai cu cretofolina de ana?? las-o mai ca e dulcica rau!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

vazut poze cu winnie/....bravo pt batut din palme

loradin...cum nu sti ce voia...sa o duci la petrecere. cam asa patim si noi , in aglomeratie este linistit si apoi agitat...noi inca ne mai tinem de scos in societate,,,nu prea des dar saptamanal

felicitari delia pt mancat asa...direct, ai scutit-o pe mami de spalat blender. MARE REALIZARE! FELICITARI!

EU VREAU SA MAI LAUD PE TUDOR de michin ca tare mult o mai bucura pe mami, esti tare tenace si iti va folosi in viata, deci , tin-o tot asa

lilidana sanatate multa la Davidutu, si rabdare multa cu pediatra, sau schimbo...ooooo, aia din canada cam asa trateaza copii fara nimic cu rabdare sa lupte organismul..si la voi este frig si zapada multa....ce sa mai zic...rabdare si va fi bine si fara nimic ...aveti acolo robitusin care se da fara reteta, nu stiu insa daca este pt bb-i, si ibuprofen de zi si noapte, nu mai stiu cum se numeste...speram sa fiti bine si sa auzim de bine

ramiha o [pupam pe nectaria ...pe caciulita...asta chiar ca m-a dat gata ca nu am mai auzit realizare a la alti , asa ca ...felicitari

eduard felicitari pt pipi la olita...la noi mami este cam lenesa...zice ca o doare spatele si nu mai vrea sa se apleces si la olita...asa ca ...mai asteptam ...desi o incanta ideea

magdutah...amma...care sunteti cu grau, ovaz bobos? spuneti-ne si noua cum ii faceti ? de la cumparere pana la dat cu lingurita va rugam

amalia mai ai de lucrat putin la vocalize si apoi dai la opereta. cel putin tu te-ai hotarat ce te faci cand vei fi mare ...

karra si noi am facut greva din cauza de dinti asa ca ...poate asta sa fie cauza grevei ei pupam sa treaca

cam atata..acum despre noi...mancam, dormim alergam cotrobaim peste tot. asa ca mami a trebuit sa faca modificari in casa. asa ca ...ghiveciu de flori a ajuns pe dulap , usile la bai se incuie acum, traversa de pe hol a lipito cu scoch , cosul cu fructe la mascat cu fotoliu, cum se lumineaza, veioza o urca pe dulat, covorasul din bucatarie la strans, pernutele de pe scaune , degeaba le mai pune...si atunci , va intreb eu pe voi ceilalti bb-i EU CU CE MAI MA JOC? PE VOI CUM VA TRATEAZA PARINTI? DE CE "JUCARII" V-AU PRIVAT SI CE MODIFICARI AU TREBUIT SA FACA PRIN CASA?
dinti avem 2 cu care o muscam pe mai , ii place sa paruiasca , si mai ales pe Alexia , daca o prinde...
merge careva la targul de carte, baby expo ssi kidex? noi mergem daca va intereseaza...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Mai fetilii, revin cu precizari ca vad ca dau dr oscilococcinum la bbei intr-o veselie! Mie dr homeopat mi-a atras atentia ca NU se da la bbei. Abia acum ca are aproape 4 ani ma lasa sa-i dau lui Julie. Cica e prea tare pentru ficatul lor minuscul. Si eu ii dadusem deja la a mica fro 3 juma de doze . So, nu se da si basta! Daca tineti neaparat, ori ca dati un capacel de granule ori ca dati tubul tot e aceeasi balarie. Asa ca le puteti da un capacel, ca e si scump. Da' mai bine nu'.
Ca tot imi "aduserati" aminte ma duc sa-i dau fie-mii dushca de dimineata, adeca extractul de maces, 10 picaturi la tzoiul ei special.

si va rog insistent, nu mai puneti filmulete de-astea haioase ca are omul treaba, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna! Si al meu de 3 luni numai se trezeste noaptea din ora in ora. Am zis ca nu mai pot. Dar deja m-am obisnuit. Si cred ca o sa o mai tina as cat timp alaptez. Spuneti-mi si mie cat suc se da pe zi la bebe? Nimeni nu stie?

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare!

quote:
Originally posted by roxanici

Ah, a dat cineva cereale de la humana cu mar?
ca io am dat dar le-am facut cu lapte si acu am luat iar de la humana dar nu cu mar ca nu am mai gasit si vad ca astea se fac cu apa. Oare am fost io toanta si le-am facut aiurea pe primele, cele cu mar?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Sunt abia la pagina 2 dar vreau sa te linistesc Roxanici. Eu am avut cereale de la Humana cu mar si se faceau cu lapte. Scria pe ele Apfelbrei (sau ceva de genu' asta) ceea ce inseamna ca erau fara lapte. Asa ca stai linistita.

Citesc in cintinuare si sper sa va ajung azi-maine din urma.

Si la voi a venit iarna?????

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput