Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 3
tzuna spune:
CEREALE- pe cutia de humana ei scriu ca la 8 luni trebuie sa manance 200 ml apa cu 6 linguri cereale parca. 1,5 masuri de la laptele humana fac cam cat o lingura. Maria papa 3 masuri in laptele de dimineata (adica 3 masuri la 200 ml lapte) si 3 in cel de seara dar cum ea nu mananca tot practic papa vreo 4-5 masuri pe zi. dr mi-a zis ca-i pot pune cereale si in iaurt tinand cont ca ea nu mananca prea multe si e bine sa nu-i mai dau lapte simplu ca e prea subtire si avand reflux vomita. Asa ca mai nou are toate mesele ingrosate fara insa a depasi cantitatea de cereale recomandata.
roxanici spune:
Ah, a dat cineva cereale de la humana cu mar?
ca io am dat dar le-am facut cu lapte si acu am luat iar de la humana dar nu cu mar ca nu am mai gasit si vad ca astea se fac cu apa. Oare am fost io toanta si le-am facut aiurea pe primele, cele cu mar?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
stefaniya spune:
Mady - lui Razvanel,nici nu am cuvinte ca sa-l laud,cel mai tare dintre bondari.Auzi,ii dai ceva anume sa pape,ne dai reteta?
Arissa - cine o tine pe Maya asa sus?Banuiesc ca sotul,e destul de inalt daca o pune pe tavan si pare ca nu s-ar chinui. frumoasa pustoaica
H&M - si eu sunt fan,de cand sunt in DK trei sferturi din lucruri de acolo le am iar pe Carl il imbrac doar de acolo.
Roxanici - vestuta de papat de acolo am luat-o.
Kitty - nu prea te-am mai vazut sa scrii in ultimul timp,sper ca nu mai esti asa stresata
De azi Carl nu mai pare racit decat putin nasucul,uite ca se poate si fara pastile.Si mie la fel,mi-a trecut raceala.
La tv azi pe protv - un studiu facut de francezi despre ce tara ar fi pe primul loc la oameni fericiti si Romania undeva pe penultimul loc,ultimul apartinand Bulgariei si acum cei de la Protv intreaba lumea pe strada si prind un pusti cam de 5 ani
- esti fericit?
- da,sunt fericit!
- de ce esti fericit?
- pt ca imi place de mami!
m-a dat pe spate
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
diana_jors spune:
Roxanici: am eu Humana cu mar (cele pentru peste 4 luni) si se fac cu apa ... inca nu i-am dat, urmeaza sa le desfac zilele astea Tot de la Humana mai am cu gris si vanilie, se fac tot cu apa.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Roxanici: am eu Humana cu mar (cele pentru peste 4 luni) si se fac cu apa ... inca nu i-am dat, urmeaza sa le desfac zilele astea Tot de la Humana mai am cu gris si vanilie, se fac tot cu apa.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
phiiii, , saracu rares, bine ca nu s-a constipat.
MICKYN spune:
Am intrat si eu in miez de noapte caci ziua nu ma lasa Tudor.
Tudor este intr-o continua evolutie.In fiecare zi invata ceva nou.Si daca nu-i iese ,se chinuie de cate 40-50 de ori pina reuseste.A reusit sa se ridice in picioare in patut, drept pentru care m-am ingrozit.El imi arata gingiile si eu inghetasem Nivelul patului era la cel mai ridicat nivel iar el statea singur.Nivelul patului ii venea pana la pampersi.I-am lasat patul pana la nivelul de jos, si tot in ziua aia s-a chinuit pana la 12 noaptea pina a reusit sa se ridice in picioare de 2-3 ori.CA si cum ar fi zis :,,ce crezi ,ca nu pot? "
Brusc a inceput sa ,,mearga "taras, sta bine in sezut, se ridica singur in sezut,sta de-a busilea si se leagana.Dintii se lasa asteptati.
In legatura cu pampersii: tot pe DC am citit ca au bagat un lot cu elastic de proba, pentru a testa cum este primit produsul, iar pe piata vor mai apare peste 2-3 luni.Eventual putem trimite email-uri la firma mama pentru a grabi lansarea produsului.
poze Tudor
poze 6 luni Tudor
roxanici spune:
Am uitat sa felicit pe coltoasele Timi si Raisa. atentie ca musca de-acu.
Winnicu are taraba, ha? vrem si noi da inca nu am obtinut autorizatia de functionare.
noapte buna
lilidana spune:
Ce haioasa esti,Roxanici,in miez de noapte .
Eu sunt suparata,aghein .Ca David e si mai bolnav si tampita (ce urat vorbesc) de pediatra nu a vrut sa-l consulte,desi l-am chinuit sa-l duc la cabinet,pe motiv ca...nu are febra!!!
Am vorbit singura tot drumul,la intoarcere,am bombanit...dar degeaba,copilul e bolnav,se chinuie,tuseste de-si da plamanii afara,dar e "sanatos",asa zice desteapta aia.
Cica sa mergem maine sa-l mai consulte,dar era neancrezatoare,se uita de parca noi eram nebunii scapati de la ospiciu .
Sa vedem ce constatari "remarcabile" mai face...
Scuzati expresiile,nu-mi sta frumos sa ma exprim asa,dar m-am saturat...poate-mi dau moderatorii avertisment.
Am o seara minunata,un copil super plangacios,cu muci,tuse,nemancat...dar sanatos,ce sa mai zic,deci sunt happpiiii .
Vroiam sa scriu altceva dar ma lasa memoria,nici nu ma mir,dar macar sa nu uit sa-l felicit pe bondaras Carl,ca azi a fost(la noi inca mai este) ziua lui.Sa cresti mare,sanatos,sa dansam la nunta ta,ca sper ca mami Stefaniya ne invita si pe noi,ca avem rude pe-acolo .
Va pup pe toti/toate,somn usor,sanatate multa bebeilor,ca tare rau e cand sunt bolnaviori.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
lilidana spune:
Am uitat,dar am mai zis ca-mi trebuie lecitina:
Am vizionat-o pe Winnie cu noile jucarii.Ce fericita e !
Felicitari Timi pentru dintzisor!
Altceva n-am vazut/citit,ca n-am avut timp,nu va suparati ca nu mai laud pe nimeni...
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
elyanne spune:
Humana cu mare sunt fara lapte.
Pe spate scrie la cantitati apa/formula... probabil fac aceiasi eticheta pt. toate...
Io stiu ca cerealele fara lapte se fac cu lapte sau se pot pune in lapte, iaurt...
Cerealele Humana cu gris si vanilie sunt cu lapte... deci se fac cu apa.
Intrebare pt. mamicile cu bb-ei care au avut probleme cu ochisorii... Vreau si io detalii... Nici nu stiu ce sa intreb... Andreiu s-a trezit ieri dupa-amiza cu un ochi putin lipit si albul ochiului e rosiatic... seara, la baie era lipit destul de rau... abia i l-am curatat sa il poata deschide... L-am curatat cu apa termala (era singurul lucru de prin casa care putea fi pus acolo)... si de dimineata nu mai era lipit... doar rosu... Acu nu stiu ce poate fii... infectie, l-a tras curentu, s-a lovit
La dr. n-am cum sa ajung deca maine seara... asa ca stau si analizez situatia...