*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Noapte buna, somnic usor. Vreau un masaj....

Anca D.

27+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Anca, si eu vreau masaj, dar am auzit ca exista potentialul de a avea un inel... sau de a scapa de spalatul vaselor pe viata

Mai in serios, si eu sunt satula de spalat vase mai ales ca chiuveta noastra e cam inalta si ma doare spatele incercand sa-mi apar burta sa nu mi-o mai lipesc de margine (cum faceam inainte). Un alt motiv sa astept cu nerabdare mutarea la casa. Acolo vom avea masina de spalat vase. ALELULIA! Sa-i dea DD tot ce n-a avut aluia de a inventat masina de spalat vase, ca destept a fost.

Probabil ca la ora asta dormiti. Fir-ar sa fie de fus orar ...

Monica-Matz 27+ Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata fetele!

In primul rand La multi ani cu intarziere pentru Remiclea pt ieri!
La multi ani raluca_elena!
Sa fiti sanatoase,iubite,fericite si cu bebei frumosi si sanatosi!

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Nici eu nu mai dorm bine noaptea,ma tot foiesc de pe o parte pe alta (si mi se pare un chin intoarcerea asta),am dureri de burtica (parca cineva incearca sa o umfle cu pompa,cam asa e senzatia).Azi m-am trezit de la 6:30 pt ca s-a trezit asta micu' si tot lovea.Imi pare bine ca e asa activ,manca-l-ar mama,am inceput sa-i zic:musculosule.
Ieri am stat pana dupa-amiaza sa citesc pe forum si n-am mai facut poze la lucrusoarele cumparate.
Acum vreo 2 zile am facut iar sarmalute si m-am enervat rau ca unele s-au desfacut si am plans un pic.Noroc cu sotul care m-a linistit,nu stia de ce m-am enervat pe ele ca erau gustoase.Suntem gravidutze,ce sa facem.

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Fetelor, in capitolul trecut tocmai v-am soptit ca si noi ne-am bucurat la celelalte sarcini de pana aproape de data nasterii.Acum insa tinand cont de problemele intampinate cu sarcinile pierdute, este alta poveste si din acest motiv,am ales sa facem o micuta jertfa si sa asteptam pana dupa nastere.Va felicit insa pe toate acelea dintre voi care, aveti unda libera si puteti presta.Bravo voua!

32+

Gina intru si eu in clubul tau , astept cu nerabdare 2008

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

La multi ani cu intarziere sarbatoritelor, sa fiti fericite si sanatoase !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Laura D felicitari pentru piticul frumos, destept si autodidact

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata fetelor!

Vad ca va chinuiti cu spalatul vaselor... nici eu nu ma omor dupa "sportul" asta , asa ca de vreo juma' de an mi-am luat masina de spalat vase. Sunt tare multumita de ea, spala execlent si am scapat de o grija. Merita sa va luati!

pupici,

Tina 25+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by Gina M

Fetelor, in capitolul trecut tocmai v-am soptit ca si noi ne-am bucurat la celelalte sarcini de pana aproape de data nasterii.Acum insa tinand cont de problemele intampinate cu sarcinile pierdute, este alta poveste si din acest motiv,am ales sa facem o micuta jertfa si sa asteptam pana dupa nastere.Va felicit insa pe toate acelea dintre voi care, aveti unda libera si puteti presta.Bravo voua!

32+

Gina intru si eu in clubul tau , astept cu nerabdare 2008

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Lala - despre ce club vorbesti acolo?!Ce 2008?!Dupa ce-'om trece de perioada crescuta de nastere prematura (undeva mai aproape de termen)tare ma bate gandul la o "mosnegeasca".Asa 'oleaca sigur nu strica.Dar pana atunci daca le-om da pe toate la o parte, merge si acum.
Hehehhhh,de-ar sti sotul ce mondronesc eu la ora asta pe aici!
Dragul de el,cand isi aminteste prin ce chin am trecut cand am pierdut sarcinile,pentru nimic in lume nu-i trebuie un asemenea risc.Mai ales ca in burtica este baietelul mult asteptat.Comoara pretioasa pentru care am luptat asa de mult...
Offf, nu-i usor insa in acelasi timp, ni se pare a fi mai bine si mai frumos ca niciodata si cand cauti partea frumosa a lucrurilor, este imposibil sa nu o gasesti.
Zilele acestea viata cu incercarile ei ne-au apasat si cum om cu sentimente sunt la randul meu,m-a durut si am plans. Insa pe cat de greu a fost uneori, pe atat de multa pace am avut/am in inima.Este acea pace insotita de dragostea si speranta pe care numai Dumnezeu o pune in inima...Sunt adanc recunoscatoare ca ne este dat uneori sa trecem pe aici deoarece toate acestea, ne aduc tot mai aproape unii de altii si sa fii un om incercat, este mare lucru.
Ca maine ne vom tine puisorii in brate iar cand vom privi in urma sunt sigura ca tot greul prin care acum trecem, se va transforma in nuante tot mai frumoase ale amintirii.Cum este, cum nu este - pasim tot spre inainte.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ven am vazut lucrusoarele si preturile,am sunat la nr de tel care il au afisat si au depozit pe undeva prin Buc vreau sa ajung la ei sa "verific calitatea".Eu am facut o listuta cu ce mi-ar trebui si ce mi-a placut in mod deosebit si am depasit cu muuuuult cei 500 lei.

Madalina 26+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput