*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

la muritima si pe mine pls...knd intru in saptamana 28(adica 27+)intru si in luna a 7 a sau cand inchei saptamana 28 intru in luna a 7 a?

Cea mai optimista gravidutza!
26s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

in luna a 7-a intri cand se incheie sapt.27 si incepi numaratorea cu 28+. mie asa mi-a spus gineco si asa am mai citit si pe alte site-uri.
Cu aceasta ocazie va anunt ca de azi am intrat in luna a 7-a.

Mari 27+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

uitasem sa-mi modific semnatura.
Azi mergem si noi la eco de 28 sapt. asa dor imi e de bebelina, abia astept sa o vad iar.

Mari 28 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

quote:
Originally posted by madalina28

Ven am vazut lucrusoarele si preturile,am sunat la nr de tel care il au afisat si au depozit pe undeva prin Buc vreau sa ajung la ei sa "verific calitatea".Eu am facut o listuta cu ce mi-ar trebui si ce mi-a placut in mod deosebit si am depasit cu muuuuult cei 500 lei.

Madalina 26+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Madalina, eu am multe hainite ramase de la flacaul nr.1, asa ca nu-mi trebuiesc acum decat din cele ff mici, de nou-nascut. Deci nu cred ca ajung la 5 milioane. De aia ma gandeam, cu 25% in plus la pret daca merita. Plus ca eu din Bistrita trebuie sa mai platesc si taxe postale. Sa-mi zici despre calitatea lor cand o sa le vezi, k? Mersic!

Venera 32 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Gina M

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by Gina M

Fetelor, in capitolul trecut tocmai v-am soptit ca si noi ne-am bucurat la celelalte sarcini de pana aproape de data nasterii.Acum insa tinand cont de problemele intampinate cu sarcinile pierdute, este alta poveste si din acest motiv,am ales sa facem o micuta jertfa si sa asteptam pana dupa nastere.Va felicit insa pe toate acelea dintre voi care, aveti unda libera si puteti presta.Bravo voua!

32+

Gina intru si eu in clubul tau , astept cu nerabdare 2008

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Lala - despre ce club vorbesti acolo?!Ce 2008?!Dupa ce-'om trece de perioada crescuta de nastere prematura (undeva mai aproape de termen)tare ma bate gandul la o "mosnegeasca".Asa 'oleaca sigur nu strica.Dar pana atunci daca le-om da pe toate la o parte, merge si acum.
Hehehhhh,de-ar sti sotul ce mondronesc eu la ora asta pe aici!
Dragul de el,cand isi aminteste prin ce chin am trecut cand am pierdut sarcinile,pentru nimic in lume nu-i trebuie un asemenea risc.Mai ales ca in burtica este baietelul mult asteptat.Comoara pretioasa pentru care am luptat asa de mult...
Offf, nu-i usor insa in acelasi timp, ni se pare a fi mai bine si mai frumos ca niciodata si cand cauti partea frumosa a lucrurilor, este imposibil sa nu o gasesti.
Zilele acestea viata cu incercarile ei ne-au apasat si cum om cu sentimente sunt la randul meu,m-a durut si am plans. Insa pe cat de greu a fost uneori, pe atat de multa pace am avut/am in inima.Este acea pace insotita de dragostea si speranta pe care numai Dumnezeu o pune in inima...Sunt adanc recunoscatoare ca ne este dat uneori sa trecem pe aici deoarece toate acestea, ne aduc tot mai aproape unii de altii si sa fii un om incercat, este mare lucru.
Ca maine ne vom tine puisorii in brate iar cand vom privi in urma sunt sigura ca tot greul prin care acum trecem, se va transforma in nuante tot mai frumoase ale amintirii.Cum este, cum nu este - pasim tot spre inainte.

32+

Si pe mine ma bate gandul de o "inducere mosnegeasca" dar nu cred ca voi reusi sa imi conving consortul ca nu patim nimic nici eu nici bebe , dupa cat am tras cu sangerarile si sarcina pierduta nu cred ca se risca pana in ian 2008

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Anca, si eu vreau masaj, dar am auzit ca exista potentialul de a avea un inel... sau de a scapa de spalatul vaselor pe viata

Mai in serios, si eu sunt satula de spalat vase mai ales ca chiuveta noastra e cam inalta si ma doare spatele incercand sa-mi apar burta sa nu mi-o mai lipesc de margine (cum faceam inainte). Un alt motiv sa astept cu nerabdare mutarea la casa. Acolo vom avea masina de spalat vase. ALELULIA! Sa-i dea DD tot ce n-a avut aluia de a inventat masina de spalat vase, ca destept a fost.

Probabil ca la ora asta dormiti. Fir-ar sa fie de fus orar ...

Monica-Matz 27+ Andreea Bianca

Ha ha ... si eu am masina de spalat ! Bagi vasele , oricat de slinoase poftesti , bagi pastiluta , apesi pe buton si ura ! Pe langa faptul ca , contrar legendelor , consuma muuuult mai putina apa decat spalatul la mana , jetul de aburi de la urma sterilizeaza tot , asa ca poti manca linistita si tu si bebe si toti ai casei , ca ai igiena 100% . Gagici , care n-aveti sa va luati . E de nadejde la casele omului .

In alta ordine de idei MA MUT ! Nu va arat unde ca muriti de inima ... o vila la malul Marii Nordului . Avand in vedere ca a noastra casuta e inca cu fundul in sus iar saptamana viitoare vi "baietii" la trebalau si eu tre' sa ma car oricum , cu tot cu oratanii , am hotarat sa imbinam utilul cu placutul si sa huzurim de Rev in casa de vacanta ! Abia astept !!!

Intrebare intrebatoare pentru Miri , consultantul nostru veterinaro-pisicesc : fata , tre' sa iau ghiavolii cu mine si ma intreb cum or sa reactioneze !? Trei luni departe de mirosuri cunoscute , poate nas in nas cu alte mate sau chiar jeavre , ma tem sa nu-si ia campii , ce sa fac ? Mai ales ca astea nu-s obisnuite in casa , vagaboandele naibii . Ma tem sa nu raman fara ele .

Sambata am programare la photoshoot , nasoleala maaaaaare , imi bat capul cu ce naiba sa ma imbrac , sa iasa burtik la interval . As vrea si una la nudu' gol , dar cred ca o sa se socheze nenea , asa ca o las pe mai incolo . Avem noi pe altcineva , un bun prieten , fotograf autodidact , numa' ca ala sta la mama naibii-n Germania .

Pupici la burtici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzicilor,

eu am avut o noapte cam grea .. nu mi-am gasit pozitia din cauza aparatului de monitorizat tensiunea .. plus ca ma durea spatele .. off din astea d'ale sarcinii ..

miri_mik .. de ce nu e voie mamaliga..?

angi .. ce faci, cum te mai simti? dush poti sa faci, chiar si fierbinte daca nu ai avut probleme cu contractiile .. dar dupa aia sa te bagi repede in pat la caldurica!

fetelor .. nici eu nu ma omor cu spalatul vaselor, mai ales acum cu durerile astea de spate .. noroc cu soacra care strange tot in urma dupa ce mancam.

susbscriu si eu la masaj .. asha bine mi-ar prinde ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am uitat .. hainutele de la aramis sunt foarte frumoase si de calitate, majoritatea sunt importate din SUA .. eu am comandat ff multe de la nanette ptr fetiza nashilor mei, dar nu prin intermediul aramis, ci prin matusa-mea care locuia la New York.

vroiam sa trag si eu o fuga la aramis .. sunt niste costumase care imi plac la nebunie .. dar sotzu spune ca avem deja suficiente si ca vom mai si primi si nu va apuca bebe sa le poarte.

merita hainutele .. sa stiti! ptr fetele din bucuresti si din apropiere, puteti sa mergeti la sediul firmei .. prin berceni .. sa sa le vedeti direct.

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Asa, asa, demonstreaza-ti utilitatea!

Pai atunci sa zic si eu "La Multi Ani!" sarbatoritelor lunii noiembrie!! Si dupa ziua lor - Cornilia & Gabrittza & Remiclea, si la timp Raluca Elena, si in avans Louiza & Danybv & Breaz.

Va pup pe toate si va doresc o nastere frumoasa si rapida si o adaptare cat mai usoara!

quote:
Originally posted by laura_dimitris

M-am gandit sa ma fac si eu "utila" cu ceva...
Am scxos lista cu sarbatoritele lunii noiembrie
So,.
Cornilia - 02.11.1972
Gabrittza - 02.11.1983
Remiclea - 05.11.1985
Raluca Elena - 06.11.1976
Zeriluiza - 12.11.1979
Danybv - 13.11.1976
Breaz - 25.11.1975

Sper ca nu am sarit pe cineva...

Si spun cu intarziere LA MULTI ANI lui Cornilia si Gabrittza !!!!

LA MULTI ANI (la timp ) lui Remiclea !!!

Si anticipat (sa fiu sigura ca nu uit...) lui Raluca Elena pentru ziua de maine !!!

Sa aveti parte de sanatate, nasteri usoare, bebei sanatosi si numai fericire fetelor !!!!

Laura 26+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

P-asta am rezolvat-o, cu spalatul vaselor! M-am scos!

Iar partea cu inelul... hehehe... eu port argint. Mult argint. Si uite-asa il scutesc de intrebari genul "ce ii cumpar sotiei mele iubite de diverse zile aniversare?", pentru ca deja cadoul e cumparat. Si toata lumea e fericita!

quote:
Originally posted by laura_dimitris

quote:
Originally posted by matgravidut

Nu pot sa ma plang de al meu, da' nici nu mi-ar strica un inel!!!

Monica-Matz 27+ Andreea Bianca

Eu nu vreau inel ca nu ma innebunesc dupa bijuterii deoarece am mare dar de a le pierde oricum...
Eu vreau doar sa spele el vasele pana la sfarsitul vietii....
Nu vreau sa mai pun mana pe buretel si detergentul de vase ...!!!
Oare cer prea mult de la viata ???
I-ar fi mai usor un inel....

Laura 26+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo84 spune:

Salut toate gravidutele ce impartasesc aceasta frumoasa experienta,de a fi viitoare mamica. Sunt in 7 luni(30 sapt) si as dori sa-mi spuneti ce suplimente luati? Eu voi naste la Medgidia si daca mai sunt si alte persoane ce au nascut sau vor naste cu dr. Balasa le rog sa-mi spuna ce parere au.
Desi mai greoaie, cu 12 kg in plus, ma simt foarte bine, si abia astept sa-mi strang in brate fetita, sper sa va simtiti si voi la fel.

30saptamani

Mergi la inceput