*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Am pus poze cu ce am cumparat pt bebe.Diseara mai mergem o tura,mai ales pt body-uri si cosmetice bebe,pampers,detergent bebe.
Abia astept.Parca sunt un copil care primeste jucarii noi!

Intrebari mai ales pt mamicile cu experienta.Cum spalati hainutele pt bebe? De mana sau la masina? La 30 sau 40 grade (pt masina).Scrie pe ele la 40.Le spalati pe culori sau se pota baga toate deodata?
Nu stiu ce sa fac,ma bate gandul sa le pun pe rand in apa cu detergent sa vad daca iese culoarea din vreuna.
Pupici.

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mai fetelor vad ca noaptea trecuta a fost una grea pt multe dintre noi. Si eu am dormit foooaaarte rau, simteam ca nu am aer, ma invarteam de pe o parte pe cealalta tot la 5 min, numa nu-mi gaseam locul, nici o pozitie nu era buna. Si in plus burta o simteam gata sa explodeze.
De cand sunt eu gravida nu am dormit asa de rau ca acum, eu pana acum am avut un somn foarte bun, fara insomnii, atat ca ma trezeam noaptea de vreo doua trei ori sa beau apa, dar adormeam imediat.
Oare de acum incepe greul si pt mine? Ca eu tare bine m-am simtit pana acum in toate privintele. Sper sa nu se repete prea mult noaptea trecuta.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

darene, foarte frumoase lucrusoarele de bebe .. sa le stapaneasca si sa le ude sanatos micutul! mie mi-a spalat mama lucrusoarele la masina, cu apa la 30 de grade si cu detergent special ptr lucrushoarele lui bebe. la sfarsit a turnat o oala de apa clocotita pe ele si le-a stors. mama le-a pus pe toate odata si nu a iesit niciuna! daca ai intrat pe pozutele mele ,,lucrusoare bebe,, poti vedea ca sunt destul de colorate si nu a iesit una!!

fetele

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Imi spuneti si mie va rog ce e aia " inducere mosnegeasca"?
Scuzati daca e intrebare prosteasca dar nu am auzit de asa ceva. Pot numai banui ce inseamna, dar as vrea sa imi spuneti voi, asa ca sa nu ma fac eu de rusine

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multumesc Ellenuta.Buna ideea cu apa clootita.
Da ,am vazut pozele,foarte frumoase hainutele.Imi vine sa-ti fur salopetica portocalie si body-urile cu manecute lungi.Ce bine ca nu iese culoarea,la 30 de grade oricum nu prea iese culoarea ,zic eu.

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ramona .. si eu m-am simtit super bine pana la 30 saptamani .. chiar ma intrebau colegii cat mai vin, daca mai pot caci burtica e maricica .. si eu spuneam ca-s super bine etc etc .. mai bine nu spuneam ..

dupa aia au inceput durerile de spate .. noaptea abia ma intorc de pe o parte pe alta, simt sa mi se rup oasele cand ma intorc .. picioarele nu mi se mai desumfla ..

nu e obligatoriu sa te simiti nasol sau sa dormi prost .. dar la mine asa a fost dupa 30 saptamani.

numai bine!!!

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Off..mai fetelor....stiti ca ieri v-am zis marea veste ca a fost bine la eco..si ca sunt happy,....Azi de dimineata..ma duc la baie..sa fac un KK..si..ce credeti ca vad in vasul de toaleta..o mare balta de sange..rosu aprins...Ma apuca tremuratul..Ma gandesc..nu am hemoroizi..de la ce sa fie..contractii sau dureri nu am mai avut de mai bine de o saptamana...incerc sa ma calmez..era cam 8 ceasu..sun la dr..nu raspunde...trag repede ce gasesc pe mine..si ma urc in masinba ..in 20 min eram la spital..sun iar dr..era acolo...si ma vede...zice ca..e foarte scurt colul..si don nou la pat..dupa ce am fost la serviciu numai o saptamana..si ma simteam chiar super bine..nu mai avusesem nici o contractie...
Ii dau doctorei ecografia..si vede minunea...am uitat ieri sa va spun ca la eco..nu a vazut bine colul cu sonda pe abdomen...si ..ca sa scrie exact marimea in mm..mi-a facut endovaginala..Dr mea...s-a enervat..evident..si a zis ca sta ea de vb cu ecografista..sa nu mai faca la gravide niciodata endovaginala..ca stimuleaza colul...Mie mi s-a parut un p[ic aiurea ieri..dar tantaloaica de mine..nu am putut sa ii zic ca nu vreau..desi stiam ca nu e bine ..iar dr gine..se uita inauntru numai daca este absolut nevoie...adik..nici o interventie exterioara nu e ok...of..imi venea sa ma dau cu capul de cel mai apropiat colt..daca as fi avut taria de caracter sa ii zic ecografistei ca nu vreau..ca nu o las...
Acum stam iar acasa..si ..sper sa nu mai gasesc sange de acum inainte..ca deja am facut o obsesie..imi vine sa ma duc intr-una la baie..sa verific...

Si..nu prea vreau sa inchei inainte sa le zic si eu sarbatoritelor lunii asteia La multi ani si muuuulta sanatate...nu se stie cand mai intru pe net..poate doar seara cand vine sotu cu laptopul...
OOOOFFFF..abia astept sa se faca puiul mare si sa iasa in siguranta..la mamica lui si la taticul lui

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 25 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata, of fetelor eu inca ma chinui sa recuperez, cred ca voi citi printre randuri cat de cat ca eu am treaba iar voi scrieti rpede repede .

Ah sa nu uit ca Laura dimitris a pus lista, pe noi fetele de noiembrie ne-ati uitat

Cu intarziere la multi ani fetelor Cornilia, Gabrittza, Remiclea, si la timp pentru Raluca Elena si scuze ca puteam sa verific lista dar timpul

Angelique sa ai grija de tine si insanatosire grabnica si tare sotul tau

Laura copil destept si precoce lasa ca e bine asa si sa-l tina naravu cum se spune

Aseara cand ma gandeam ca stau si eu pe net ca sotul ma anuntase ca vine tarziu dar cand am aprins laptopul surpriza nema internet, cum va spusesem ieri ne-am cumoparat canapea de colt in sufragerie si al meu sot a bagat firul de internet prin plinta dar cred ca a facut ceva pe undeva ca-mi venea sa-l omor aseara acum astept sa vad can are trimp sa deschida din nopu sa vada ce prostie a facut

sa fac si eu un roman ca ieri nu am avut va povestesc ce am facut sambata in carrefour, dupa o ora jumate de colindat si cumparaturi sotul zie hai burtoi treci la casa prioritara, ma duc o intreb pe caserita daca se poate se uita vede burta si zice cum sa nu dupa dansii, cea care urma a inceput sa-si puna lucrurile pe banda nu am zis nimic, urmatoarea le ingesuia si ea, dar cand a terminat caserita zice haideti doamna treceti va rog il chem pe sotu din spate cu ditai caruciorul pentru 2 saptamani si tipa zice pai sa trec si eu cu astea ca nu sunt mult si sunt deja pe banda si i-am zis : pai asa o astept pe doamna cealalta ca si ea a inceput sa puna pe banda si pe cei lalti doi de la coada si gata, la care caserita i-a inchis gura nesimtitei: doamna e casa prioritare asta e stati la rand. Ca sa vedeti ma vezi cu burta si vezi ca esti la casa prioritara si mai si comentezi nesimtirea dar eu produsele le-am trecut pe sus ce deh. In fine fetelor daca va duceti la cumparaturi nu ezitati sunt drepturile voastre

Louiza 29s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

neatza fetelor. in primul rand,multumesc tuturor pentru urari si vreau sa le urez si eu LA MULTI ANI(cu intarziere)zuzelor CORNILIA, GABRITTZA si RALUCA ELENA, multa sanatate si bebei grasi, frumosi si sanatosi.
am fost ieri la eco si am aflat ca puiutzul nostru este fetita
acum va rog...cine imi spune si mie cum sa pun carutul roz la semnatura?
alina-imi pare rau pentru patania ta si fa bine si stai in patut cuminte sa fie totul bine

30+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Imi spuneti si mie va rog ce e aia " inducere mosnegeasca"?
Scuzati daca e intrebare prosteasca dar nu am auzit de asa ceva. Pot numai banui ce inseamna, dar as vrea sa imi spuneti voi, asa ca sa nu ma fac eu de rusine

30+

E exact ce banuiesti tu , nu exista expresia doar ca eu am combinat sexul mosnegesc al Ginei cu inducerea nasterii

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput