Am reusit...dupa lupte seculare, dar am reusit!!!
Raspunsuri - Pagina 11
justme25 spune:
Otilica..sotul tau nu vrea sa stea de vorba un pic cu al meu :))
Ce sa va mai spun..am fost la medic, dar cum e prea devreme nu prea a avut ce sa vada la mine...in schimb mi-a dat ce sa iau inainte de a ramane gravida..niste vitamine si nu mai stiu eu ce..Am de facut si niste analize si intre timp asteptam cu infrigurare ziua in care tre sa vina musafirii
Ideea e, ca de vreo 4 zile ma simt cam aiurea, dar nici nu vreau sa vb despre asta ca poate mi se pare si va mai umplu si voua capul de prostii..Voi cum v-ati simtit inainte sa aflati ca sunteti insarcinate? Ati fost "avertizate" cumva?![]()
Nonna76 spune:
Eu zic sa stai calma si ai sa vezi ca vine si bebe.
Daca nu luna asta ,luna viitoare sau cind o vrea el. Important e ca vreti amindoi.
Cind m-am hotarit eu ca vreau al doilea copil sotul mi-a zis ca sunt nebuna,doar stiu ce m-asteapta.In prima luna in care nu ne-am protejat am ramas si insarcinata.
Cine crezi ca se lauda ca e cel mai prolific barbat?
Acum e un tata mindru cu 2 baieti.
Mult noroc.
otilica74 spune:
Eu nu am simtit nimic si mi-am facut testul dupa 5 zile de intarziere, era bine daca luam inainte niste acid folic (parca)mi-a spus medicul cand mi-a confirmat sarcina, adica la 7 saptamani, eu imi luam temperatura, imi calculam sa fac fata, cand am ovulatie eram cam nebuna si am ramas trei luni mai tarziu cu un zapacit de baiat
, dar as vrea si o fata sa am si eu un sufletel aproape, dar eu stiu poate si baieti sunt buni la suflet, daca ma uit la sotul meu...n-as zice ![]()
otilica74 spune:
Cat despre convingerea sotului daca ii plac copii in general si e mai calm, o sa vorbim dupa ce ii vine bb-lu, si s-o uita in ochii lui, si o sa-l strige "tati", si o sa se agate de gatul lui, iti spun eu ca face pe el!
justme25 spune:
Eeehee otilica..sunt convinsa ca va face pe el de emotie si nu alta! D-aia am insistat la el sa facem bebe, ca stiu sigur ca se va indragosti de minunea aia mica..Acid folic mi-a dat si mie doctorita sa iau si vitamina E. Urmeaza sa imi iau reteta..Azi m-am simtit ok..mi-au disparut simptomele de zilele trecute..Acum, cu dumnezeu inainte..Mai am de asteptat putin, asa ca stau cumintica si ma rog la doamne doamne sa imi dea un bebe! E adevarat ca fetitele sunt mai apropiate de sufletul mamicii, dar uite, al meu sot e belea mare..nu-l desparti de ai lui decat daca ii dai cu ceva in cap..E ceva de groaza!E mai ceva ca mine..e mamos tare..deci se poate si asa si asa.Dar si eu sunt de parerea ca trebuie neaparat si o fetita.Pupici
justme25 spune:
Buna,
Cat de repede poate determina analiza Beta HCG o sarcina? Eu am facut azi analiza, in Z23 de CM. E ok?
Luna75 spune:
justme,sa speram ca ne dai vestea mare in curand!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
betty78 spune:
quote:
Originally posted by justme25
Buna,
Cat de repede poate determina analiza Beta HCG o sarcina? Eu am facut azi analiza, in Z23 de CM. E ok?
cam la 11-14 zile de la ovulatie.
Poti sa il faci la www.asimed.ro/vbabes.htm" target="_blank">http://www.asimed.ro/vbabes.htmCMDT Babes[/url
multa bafta
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
claujro spune:
quote:
Originally posted by justme25
..Voi cum v-ati simtit inainte sa aflati ca sunteti insarcinate? Ati fost "avertizate" cumva?
Ti se intarsesc sanii, parca ar creste in voulm, devin sensibili si durerosi. Este unul dintre primele semne...
Paris