Am reusit...dupa lupte seculare, dar am reusit!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

bravo tie!

ma bucur pentru tine, pentru voi!!!
pana la urma, desi i-a fost ceva mai greu, a realizat cat de mult iti doresti tu, iubita lui, un bebe... si cat de mult inseamna pentru el ca tu sa fii fercita!

si, nu in ultimul rand - ba poate chiar in PRIMUL RAND a inteles ce bucurie va fi fiecare zi cu micutul zambet alaturi...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Salutare...am revenit si eu pe meleagurile acestui forum..Am citit tot tot ce mi-ati scris si sunt extrem de incantata ca ma sustineti.Roxie mi-ai dat sperante ca sotul se va adapta mai usor..Saptamana asta ar trebui sa imi inceapa perioada fertila..Ma tot rog la doamne doamne sa pice...ceva acolo Cu siguranta va tine la curent si va anunt daca si in ce fel. Sa speram ca voi fi

Mergi la inceput

Va marturisesc ca sunt emotionata rau..nu am cum sa nu ma tot gandesc la o chestie.."VOI FI MAMICA!" (imi place sa gandesc pozitiv)...si deja ma apuca emotiile si tot felul de senzatii care mai de care mai frumoase! Ma gandesc ce diferita va fi viata mea fata de cea de acum..Acum simt ca imi lipseste acel ceva, atunci ma voi simti implinita..O sa imi spuneti ca nu imi dau seama cate griji inseamna copilul ala..poate ca da, poate ca nu, cert e ca sunt sigura ca ma voi descurca...O mogaldeata pe care eu si sotul meu o vom creste impreuna..doamne, imi vine sa sar in sus de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu ai vrea sa te gandesti si la viata de zi cu zi? La cea obisnuita? Simt in mesajele tale o doza imensa de stress. Muult prea mare. Si ca orice extrema poate sa dauneze. Las-o mai usor. E doar o sugestie.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Ma gandesc,ma gandescNumai ca asa ma manifest eu cand imi doresc ceva rau de tot!!! Dar incerc sa iti urmez sfatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar de ce la primavara si nu acum? Care i diferenta?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Eeee asta mi-e greu sa inteleg, crede-ma! Insa, nu ne protejam..deci poate se intampla si mai devreme..doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Daca tot este perioada fertila si el sa obosnuit cat de cat cu ideea apucati-va de si ramai in pat dupa nu fugi la baie,si furiseaza-ti o perna sub fundulet dar sa nu te vada ca apoi se poate feri,si tot asa ,ca ori acum ori la primavara tot aia este ,si mai ales ca iti doresti asa de mult un bebe .ii faci un cadou frumos de craciun ii lipesti tetul intr-o felicitare si o pui in ghetute ,si atunci numai are ce sa zica decat sa se bucure ,asta daca chiar a acceptat cat de cat ideea,eu ma 25 de ani si sotul 29 si suntem la al 2 i-am facut repede va fii mai greu dar scapam ,dar nu imi pare rau ca sa intamplat si am mai renuntat la distractii ,un copil te schimba f mult ,o sa vezi ca se v atransform ain alt om.
ASA CA SPOR LA

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 24sapt

Mergi la inceput

Bun..sa va mai spun ce s-a intamplat..am facut neprotejat in perioada pe care am calculat-o eu ca fiind fertila..acum, sa vedem cum vrea si doamne doamne..eu ma rog sa fi fugit un innotator d-ala mai nebun si sa se fi dus tinta spre ovul Doamne ajuta...am ceva de asteptat pana luna viitoare cand trebuie sa imi vina musafirii.Ideea cu pusul testului pozitiv (daca va fi pozitiv) in bocanci mi se pare super..O sa ii fac o poza sa ii surprind reactia :P Abia astept sa vina 4 decembrie...sa imi tineti pumnii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Asa am patit si noi...sotul meu nu voia sa auda de copii, nu era pregatit, asta era replica lui si sfatuia pe toata lumea sa nu imi bage prostii in cap cu facutul copii.
Totusi am ramas insarcinata el cu juma de suflet convins, si nu a fost in ianuarie sau februarie cand ne gandeam noi ci in martie cand de suparare si stres la serviciu deabia daca am avut 2-3 contacte, am aflat de fericitul eveniment pe 8 aprilie iar pe 10 era ziua sotului si i-am pus testul in punguta cu cadouri, si m-a intrebat linistit...-Ce e asta?il facem maine dimineata?
Nici nu observase ca era desfacut si avea si 2 liniute... cand l-am facut atent s-a albit, m-a luat in brate pe sus si era super incantat dar si derutat, abia apoi a realizat ca nu mai putem da inapoi.
Acum ar trebui un cunoscut de-al nostru sa iti spuna cum se comporta cu fisu, e in stare sa faca crima ptr el, cand eram insarcinata nu a lipsit niciodata de la controale sau ecografii ptr care a cumparat camera de filmat si a facut montaje cu fetisoara lui cum arata cand vb de fisu ii trec toate supararile si ii sclipesc ochii si nu mai TERMINA, si e normal e puiul lui si asta simte, a fost din ce in ce mai apropiat de el, de cand am aflat de el si cand am nascut era mai temator, era puiu mic, fragil dar cum s-a marit a inceput stresul meu, se joaca ca nebunii,pleaca impreuna cu masina sa o spele, sa se tunda etc.
Acum recunoaste ca ne lipsea un copil, el iti umple viata ca uneori nu mai ai timp de tine, cel putin la inceput e o perioada f grea dar peste care treci usor cu un pic de ajutor si ffff multa dragoste.
Succes si nu uita se intampla cand vrea puiu nu cand vreti voi!!

Mergi la inceput