Am reusit...dupa lupte seculare, dar am reusit!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilia1968 spune:

Iubita, eu cred ca ar fi foarte bine sa-l pui in fata faptului implinit pentru ca daca asa ai procedat tot timpul, asa l-ai obisnuit si asta insemneaza ca tu esti cea care trebuie sa decizi si pt. el.Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by justme25

Cred ca sunt pe drumul cel bun cu al meu sot..asa de tare ma bucurImi vine sa-i pup pe toti de bucurie. Pe zi ce trece se mai schimba un pic, un pic..Mi-a zis ca sigur il vom concepe la anul, in primavara..Sa sar in sus de bucurie si nu alta.Mai trebe sa am putintica rabdare, dar cu ajutorul vostru si al sfaturilor voastre cu siguranta o sa rezist Bine...vreau sa spun, ca oricum nu ne ferim, deci daca s-o intampla si mai devreme, doamne ajuta, nu ma supar L-am intrebat ce ar face daca totusi ar veni din intamplare mai repede si mi-a zis "Asta e..mergem mai departe". L-am pupat de bucuroasa ce eram Abia astept sa treaca iarna asta

Stiam...adica nu stiam dar am presimtit. De aceea am scris ceea ce am scris. In viata trebuie sa nu tot impartim la nesfarsit firul in 4 sau 8 sau 16.
Trebuie ca ai un sot.... atat de .... natural. Hai ma bucur pentru voi. Mult noroc si sanatate! Si mai ales rabdare unul dupa celalalt si.... calm.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

justme25, ma bucur sincer pt tine ,a scris de nota zece Marius fraza asta "In viata trebuie sa nu tot impartim la nesfarsit firul in 4 sau 8 sau 16."
vezi nu a fost chiar asa greu ..........
ce zici poate schimbi titlul subiectului ca doar acum nu mai esti asa trista,a venit soarele si pe strada ta.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Marius, chiar ma intrebam daca tu oare ai vazut ultimele noutati :) Ma bucur tare mult ca sunteti alaturi de mine, conteaza enorm...in plus, am schimbat titlul topicului, am pus unul mai optimist..E adevarat ca inca nu sunt insarcinata, dar pentru mine e o reusita ca mi-am convins sotul sa avem un bebe...e ceva de zile mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

justme25,felicitari si sa auzim in curand ca esti
Mult succes!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:

Marius, chiar ma intrebam daca tu oare ai vazut ultimele noutati :) Ma bucur tare mult ca sunteti alaturi de mine, conteaza enorm...in plus, am schimbat titlul topicului, am pus unul mai optimist..E adevarat ca inca nu sunt insarcinata, dar pentru mine e o reusita ca mi-am convins sotul sa avem un bebe...e ceva de zile mari

Va fi bine. Ai incredere in tine, ai incredere in sotul tau. Uneori cu un dram in plus de rabdare, vointa, dorinta... reusim sa salvam situatii delicate.
Am vrut sa scriu desi pare bizar dar va doresc:
"Drum bun in viata!"

Aveti grija de voi.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Multumesc mult de tot, si al tau va fi la fel...doar va avea gene bune Ii poti arata poze sotului tau, iti spun ca un om care nu prea era pregatit ( nu ma feream , dar nici nu ma asteptam ) NU STIU CUM AM TRAIT PANA ACUM. Iar acum as vrea sa dau timpul inapoi.... doar ca sa am mai mult timp cu Matei..
cat mai repede
Asteptam vesti...asa ca acum luna de luna va trebui sa ne spui "da sau ba", daca tot ne-ai implicat

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:

Ma bucur tare mult ca sunteti alaturi de mine, conteaza enorm...in plus, am schimbat titlul topicului, am pus unul mai optimist..E adevarat ca inca nu sunt insarcinata, dar pentru mine e o reusita ca mi-am convins sotul sa avem un bebe...e ceva de zile mari

ei... acum imi place titlul subiectului ,asa in ton optimist toooooooot inainte!!!!!eu cand citesc ,aud cuvantul "tristete"imediat merg cu gandul la persoanele dragi plecate dintre noi.

Viata e frumoasa asa cu bune cu rele trebuie sa gasim o cale de a trece si merge mai departe.abia astept sa citesc despre tine ca esti .iti doresc din suflet sa devii mama .

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai repede si sa ai un bebe. Eu stiu foarte bine cum e sa-ti dorest din tot sufletul un copil, la mine a venit cand deja nici nu mai speram, imi luasem gandul de la a mai avea un bebe si tocmai atunci a venit.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Da, imi aduce aminte de atitudinea sotului inainte sa avem copii, dar motivul invocat nu era ca el cand se mai distreaza, ci "nu-mi plac", doar ai altuia, si doar de departe. Dar adauga ca de dragul tau, facem. Si am facut primul, s-a comportat extraordinar, se implica. I-am zis ca il vreau si pe al doilea, la fel a zis: nuuu, unul e suficient. De spus zicea nu, dar cand era vorba sa ne protejam, nu se ferea. Apoi cand eu topaiam in baie cu testul de sarcina pozitiv, statea pe la usa si-mi zicea ca "nu stii in ce te bagi", pe de o parte parca imi umbrea bucuria, dar stiam din experienta ca la fel spusese si prima data si a fost totul la superlativ cand a venit bebele. Si asa a venit si al doilea bebe, si se ocupa de amandoi. Cred ca asa sunt unii barbati, spun nu din principiu, si trebuie un pic confruntati cu viata. Si eu daca era sa stau dupa al meu sot, pai nu aveam copii niciodata

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput