Am reusit...dupa lupte seculare, dar am reusit!!!
Raspunsuri - Pagina 8
justme25 spune:
Eeee hai ca ati spus-o..mai nou sunt frustrata! Nu e vorba de nici o frustrare, pur si simplu simt ca sunt in acel punct al vietii mele in car eun bebe ar completa familia. Mie nu imi vine sa cred ca unele dintre voi va ganditi ca barbatii vostri vor fi vreodata pregatiti cu adevarat pentru ceva. Discutii serioase au fost, ca doar nu avem 2 ani, nenumarate..Ia cititi articolele de pe net, sa vedeti care ar fi varsta ideala pentru bebe. Una dintre voi a putut spune ca o mamica tanara va fi obosita, doamne fereste, atunci cum e o mamica la 30 si ceva de ani..De sprijin normal ca e nevoie, dar asta nu inseamna ca esti obosita. Voi cele ce amanati acest moment unic, va sfatuiesc sa va mai ganditi daca mai amanati sau nu.Am destule exemple la serviciu de fete care au nascut la 30 de ani si ele singure recunosteau ca nu prea au rabdare cu bebe. Deci varsta nu e un motiv bun, cum ca suntem prea tineri..pe naiba tineri,trec anii pe langa noi si pe motivul ca suntem prea tineri ne refuzam anumite vise...o tampenie, parerea mea..![]()
anca_vlad spune:
eu am nascut la 26 de ani si nu m-am simtit nici tanara nici batrana ci doar la momentul potrivit oricum in sufletul meu voiam bb de pe la 23-24 de ani si nu eram casatorita atunci........asa ca daca tu te simti pregatita go for it, are si el sotul timp sa se pregateasca pe parcurs.
o prietena de a mea a nascut tot pe la 26 de ani si sotul ei avea atunci tot 26 de ani.
in general barbatii isi asuam cam greu aceasta responsabilitate dar cand vine bb lucrurile se schimba.
de ex tat avea 25 de ani cand m-am nascut eu si vreti sa stiti ce mandru este ca el e bunic tanar!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
soanso spune:
justme25,mda eu te-am facut frustrata insa cred ai inteles din context ce am vrut sa zic de fapt,nu am folosit chiar bine termenul , scuze daca te-am suparat .
nu stiu de ce in unelele mesaje varsta sotului sau a sotiei e o problema .........cand de fapt pb e ca nu-si doreste sotul tau un copil momentan ,daca tu esti acum pregatita si el nu, tb sa primesti sfaturi ce sa faci in privinta asta nu ????sau am inteles eu totul gresit.....
sfatul meu !mai ai putin rabdare ,mai discuta cu sotul tau ,incearca sa-l faci sa inteleaga ca iti doresti foarte mult un copil si intreaba-l de ce nu vrea ,sa vina cu argumente.succes
SOSO (20 dec 2005)
dicirstea spune:
Aici te contrazic:
quote:
Una dintre voi a putut spune ca o mamica tanara va fi obosita, doamne fereste, atunci cum e o mamica la 30 si ceva de ani..De sprijin normal ca e nevoie, dar asta nu inseamna ca esti obosita. Voi cele ce amanati acest moment unic, va sfatuiesc sa va mai ganditi daca mai amanati sau nu.Am destule exemple la serviciu de fete care au nascut la 30 de ani si ele singure recunosteau ca nu prea au rabdare cu bebe.
Eu l-am nascut la 35 ani si 1 luna, si tot ma gandeam daca sunt sau nu pregatita in schimb sotul era cel grabit
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
justme25 spune:
Cred ca sunt pe drumul cel bun cu al meu sot..asa de tare ma bucur
Imi vine sa-i pup pe toti de bucurie. Pe zi ce trece se mai schimba un pic, un pic..Mi-a zis ca sigur il vom concepe la anul, in primavara..Sa sar in sus de bucurie si nu alta.Mai trebe sa am putintica rabdare, dar cu ajutorul vostru si al sfaturilor voastre cu siguranta o sa rezist
Bine...vreau sa spun, ca oricum nu ne ferim, deci daca s-o intampla si mai devreme, doamne ajuta, nu ma supar
L-am intrebat ce ar face daca totusi ar veni din intamplare mai repede si mi-a zis "Asta e..mergem mai departe". L-am pupat de bucuroasa ce eram
Abia astept sa treaca iarna asta![]()
anca_vlad spune:
in sfarsit o poveste cu final fericit!
spor la treaba si te asteptam cu vesti despre burtica cat mai repede si la momentul potrivit!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
dicirstea spune:
Bravo tie!!!

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!