Am reusit...dupa lupte seculare, dar am reusit!!!
Raspunsuri - Pagina 7
justme25 spune:
Sunt simpatici rau copilasii astia...mai ales cand scot cate-o duma pe gura, razi de te prapadesti..cum sa nu te topesti cand ii auzi scotand o minune d-asta?
Gabrielama spune:
Justme25,
evident ca fiecare dintre noi este diferit... insa mie, sincer, mi se pare mult prea tanar la 25 de ani ca sa fie tata.
Tu il cunosti mai bine si tu esti singura care isi poate da seama de cum va reactiona, dar... e totusi tanar.
Daca el are 25, banuiesc ca si tu ai cel mult 25.
Pot sa intreb... ce e cu graba asta??
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
justme25 spune:
Gabrielama...nu stiu ce sa iti raspund...urla ceva in mine zi si noapte "bebe bebe"..habar nu am ce e cu schimbarea asta la mine in ultimul an..asa a fost sa fie, habar nu am..cert e ca imi doresc mult..in plus, vorbesti de parca ti-ai pierde tineretea cu un bebe. Nu cred asa ceva..mi se pare aiurea! Daca stii sa imbini utilul cu placutul..nu stiu ce sa zic. Adica el la 26 de ani ce ar trebui sa faca? Sa zaca in discoteci?..ca nu inteleg..ce inseamna de fapt, e prea tanar???

ingridnen spune:
Cam toate cunostintele mele (barbati) au devenit tati la peste 30 de ani. Al meu sot avea 34 si tot nu se simtea pregatit - dar nici n-a spus Nu.
Tu esti probabil intr-o "faza" cand iti doresti copil, poate ai prietene care au bebe mic. Am patit si eu, de multe ori, dar...mi-a trecut.. dupa ceva vreme.
Si mie mi se pare cam tanar sotul tau la 25 de ani. Mai lasa-l un an-doi si pe urma rediscutati subiectul ..stiu ca ti-e greu !
Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni
Gabrielama spune:
In nici un caz nu iti pierzi timpul cu un copil, dar viata ti se schimba radical. Nu stiu daca la 26 de ani e "corect" sau "indicat" sa mearga la discoteca sau sa aiba un copil... suntem diferiti si fiecare dintre noi reactioneaza diferit.
Nu ii iau apararea... incerc doar sa-ti spun ca poate nu este indeajuns de matur pentru o asemenea responsabilitate. Pentru ca este o mare responsabilitate si o mare schimbare si este de preferat sa o doresti ca sa o poti accepta.
Eu, la 26 de ani, nu eram pregatita sa am un copil; poate ca daca as fi avut un copil la acea varsta, as fi "invatat" din mers si mi-as fi asumat si acceptat schimbarea; dar nu ma simteam pregatita. Nu stateam prin discoteci... dar nici nu eram phisic pregatita pentru un copil.
Tu esti - inca o dovada ca suntem diferiti!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
justme25 spune:
Pai da..tu nu erai pregatita sa devii mamica...si atunci barbatul tau nu prea avea ce face..pentru ca (poate suna egoist) dar eu consider ca IN PRIMUL RAND MAMICA trebuie sa fie cea pregatita..pentru ca ea are contactul cel mai lung cu bebe in primele luni de viata.tatal isi intra in rol ca lumea, dupa parerea mea, dupa ce bebe a mai crescut un pic..deci timp are berechet sa se obisnuiasca cu ideea...Oi fi eu mai egoista..asta e...
soanso spune:
justme25,
nu te supara ,dar eu cred ca tu esti frustrata pentru ca sotul tau iti refuza aceasta dorinta si de aceea a aparut aceasta indarjire a ta de a avea un copil ,evident ca in fiecare femeie iese la inveala la un moment dat instinctul matern dar nu e obligatoriu sa fie si barbatul de langa tine pregatit in acelasi timp .
cu siduranta nu tb conceput un copil fara a avra acordul sotului ,eu una nu as putea din respect sa-i fac asa ceva sotului meu ,daca nu ar fi de acord- asa cum nu este momentan zic eu sotul tau ,as incerca sa port o discutie foarte serioasa cu el sa ajungrem la un consens sa stabilim care ne sunt dorintele ,prioritatile si sa facem in asa fel incat sa fie bine pt ambii.
degeaba de dai tu "de ceasul mortii" daca el nici nu vrea sa auda de copil si iti da un raspuns doar asa sa scape de gura ta ,tb sa prinzi un moment propice pt a stabili ceva concret.eu zic sa mai ai putina rabdare ,poate acum cu sarbatorile se sensibilizeaza si el putin ,si nu stii niciodata de poate aduce anul!!!!!!!!! curaj!!!
lasa tristetea si traieste-ti viata!!!!!!!!!!
SOSO (20 dec 2005)
Gabrielama spune:
Justme25,
eu cred ca ambii parteneri trebuiesc sa fie pregatiti sa aiba copil, nu numai mama. Intr-adevar, mama va fi cea care va purta copilul in pantece, il va naste si va avea, cel putin la inceput, cea mai mare grija de copil. Dar o tanara mama va fi obosita, uneori frustrata, va avea nevoie de ajutor, de incurajari, de suport, de toleranta, de nesfarsita dragoste. Si toate astea vin din dorinta de a avea un copil. Daca celalat nu este pregatit sa aiba un copil si deci sa treaca prin schimbarea totala ce o presupune un copil in viata unui cuplu, va fi greu sa ofere sustinere si suport.
Tu stii cel mai bine ce e bine pentru voi. Iti doresc sa iei hotararea cea mai buna!
Intr-adevar, eu nu eram pregatita psihic la 25 de ani sa am un copil; barbatul meu... nici atat; oricum, cand aveam eu 25 de ani, nici macar nu ne cunosteam...
Gabi
blackpanterro spune:
Eu nu inteleg de ce toata lumea e cramponata de varsta lui ? Si ce daca are 25 de ani? Cand l-am nascut pe Aidan aveam 23 de ani si sotul 25. El a fost cel care a vrut un copil...pe mine nu ma incanta ideea dar am acceptat din dragoste pt el.....si bine am facut ca Aidan e un copil extraordinar :)
Chestia cu varsta e doar o scuza, daca vrei sa ai copii, ii ai daca nu, nu, indiferent de varsta...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
principe spune:
Eu nu cred ca sunteti prea tineri ptru a fi parinti,este o varsta chiar potrivita...asta ti-o spun ca noi inca ne caim ca am trait pina la 34 de ani fara aceasta fericire...
acum ne intrebam chiar cum am putut sa traim atata timp fara bb??
sotul meu repeta de multe ori ca a fost un "prost" ca nu si-a dorit copii mai devreme.
nici sotul meu nu a fost pregatit muuuuuuult timp,l-a pregatit DD "cu batul"deoarece am avut probleme de mentinere a sracinii,am luptat timp de 4 ani sa avem un bb,acum il avem ...si fericirea nu se poate exprima cu cuvinte.
Multa bafta sa-ti indeplinesti cat mai curand visul.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117