Am reusit...dupa lupte seculare, dar am reusit!!!
Raspunsuri - Pagina 12
betty78 spune:
vezi ca pe mine ma dureau sanii pe laterale....
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
justme25 spune:
Aaa da..si pe mine m-au intepat sanii rau acum vreo 2 zile in laterale..In plus, am stari de greata care apar cam pe la 9 dimineata si dispar in jurul pranzului..Sambata si duminica, am dormit mai tarziu si nu am mai avut greturi, in schimb m-a durut capul..Ma simt ciudat de cateva zile, v-am spus. Sa dea domnul sa fie BB!!!
carmenliza spune:
buna fetelor!
sunt noua intrata pe forumul acesta, dar m-a miscat subiectul vostu despre dorinta de a avea copii si va spun ca si eu am aceeasi suferinta : Nu pot avea copii
.Ma chinui de vreo trei ani si....nimic.De abia anul asta in mai am descoperit ca pana atunci facusem tratamente degiaba ca eu aveam trompele obstrictionate.
Acum dupa vreo patru instilatii le-am desfundat si cireasa de pe tort a fost ca dupa analizele facute am aflat ca nu am ovulatie si acum incep din nou cu tratamente de stimulare a ovulatiei atat homeopate cat si prescrise de medicul ginecolg ( clostilbegyt si pregnyl 5000 ).
Dar am auzit ca cele din urma dau dereglari hormonale si ma gandesc sa nu-mi afecteze prea tare tiroida (ca am probleme si cu ea.am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna).Voi ce stiti despre tratamentul de stimulare a ovulatiei cu clostilbegyt si pregnyl 5000? Da rezultate sau ma chinui degeaba si mai "stric" altceva?
justme25 spune:
Carmen, imi pare rau ca esti nevoita sa treci prin ceea ce treci. Eu zic insa sa incercam sa gandim pozitiv si sa ne rugam sa ne dea doamne doamne acea minune mica mica. De tratamentul de care spui, eu din pacate nu stiu nimic. Poate te ajuta alte mamici!!
Eu vroiam sa va mai spun ca ieri m-am speriat rau. De dimineata au inceput niste dureri surde ca la menstruatie si eram tare ingrijorata ca mi-a fost teama ca imi va veni (muuuult prea devreme- cu 9 zile mai devreme), insa pe la pranz s-au potolit brusc durerile alea. Seara au inceput din nou. Ma durea atat in dreapta cat si in stanga, dar nu ovarele ma dureau, ci la stinghia piciorului.A fost ciudat. Ziceai ca ma tragi rau de tot de picioare pana la limita maxima. Durerile s-au potolit pana sa ma culc fara sa iau ceva. CM nu mi-a venit (Spre bucuria mea), dar nici nu inteleg ce pana mea a fost ieri. Stiu doar ca azi nu mai am nici pe dracu. Ce o fi fost? Vi s-a intamplat vreodata?
Multumesc
carmenliza spune:
Draga Justme25 tot ce pot sa-ti sugerez e sa mergi totusi la un control ginecologic.Asa poti fi sigura ca e totul OK.Ti-ai facut vreun test de sarcina ca sa fii sigura de sarcina? Iti spun asta deoarece e bine sa fii sigura ca e sarcina si nu altceva.Mie mi-a spus doctorul ginecolog ca in caz de raman insarcinata sa merg de urgenta sa-mi dea tratament de mentinere a sarcinii. Nu vreau sa te sperii dar o prietena de a mea a pierdut copilul in a doua saptamana de sarcina. E bine sa fii sigura ca poti tine sarcina.Iti doresc mult noroc.
justme25 spune:
Am fost ieri la control. Doctorita nu a vrut inca sa imi dea sperante si mi-a zis sa asteptam sa vedem daca vine CM sau nu. A zis ca dupa starile mele e posibil sa fie bebe, dar sa nu tragem inca concluzii gresite. De-ar trece zilele mai repede!!!!
anca_vlad spune:
de ce stai tu sa te framanti de ce nu iei un test si sa il faci si gata, la mine pe test s-a confirmat sarcina inca cu 3-4 saptamani inainte ca pe ecograf sa se vada ceva!
sper sa fie bb!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
carmenliza spune:
Draga Justme25,Anca_Vlad are dreptate. Mergi si ia-ti un test de sarcina si vezi reultatul. In felul acesta nu mai stai sub tensiune si mai ales daca e un bebe. Stresul nu e bun si....dauneaza grav sanatatii. Ai grija de tine si sa speram ca e de bine.

justme25 spune:
Pai am facut ieri dimienata un test. Se vede foaraaaaaaarrrrrytttte pal o a doua liniuta roz..Mi-e si frica sa imi fac sperante!!