a dormit careva pe canapea extensibila?
Respectiv www.ikea.com/it/it/catalog/products/S69830133" target="_blank">asta?
Vreau sa renunt la un pat de mijloc pentru o canapea ca asta dar mi-e teama sa nu fac o greseala si sa ma trezesc in cateva luni ca schimb canapeaua pe un pat inapoi. E vorba de spatiu, ziua vreau s-o strang si sa am astfel mai mult spatiu in dormitor. Dar mi-e teama ca nu se doarme bine, sa nu fie incomoda. MA gandeam s-o probez in magazin, dar nu cred ca ma lasa aia sa dorm peste noapte acolo Asa ca daca aveti impresii de impartasit va rog.
Andreea
Raspunsuri
Mariaa spune:
nu fa imprudenta asta!
cunoscu foarte bine prudusul...
plusuri: avantaj spatiu, buna pentru dormit ocazional, nu permanent.
minusuri: saltea foarte subtire din burete, care in timp se aplatizeaza; din cauza ca buretele e foarte subtire, vei simti arcurile si barile de sustinere; o saltea ok pentru dormit trebuie sa aiba cel putin 15cm, nu mai vorbesc de variante ortopedice, semiortopedice, fata vara/iarna, etc.
sa nu ma spui dar ca om de vanzari care cunosc produsul, nu-ti recomand.
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Alina spune:
Andreea,
Nici eu nu-ti recomand.
Noi am dormit 2 luni pe canapea extensibila pina ne-a venit dormitorul si sotul mi-a zis ca nu va mai repeta experienta .
In primul rind,nu e suficient loc(zau,nu suntem prea grasi ),in al doilea rind,oricit de calitativa ar fi salteaua extensibilei,nu se compara cu o relaxa(ma rog,intelegi tu).
Referitor la salteaua din poza,saltea Ikea,nu vreau sa te dezamagesc dar am auzit de la mai multe cunostinte ca,canapelele lor nu au nu stiu ce calitate.E drept,nu tre'sa tina o viata dar nici dupa un an sa dormi pe arcuri...
Nu vreau sa intru in razbel cu fanii Ikea,si mie imi place Ikea pt accesorii si eventual,mobila de bucatarie.
Alina
Sheannamp spune:
Eu (adica noi) dormim de 2 ani si aproape jumate pe o canapea extensibila (mobexpert).
Nici exceptionala dar nici de proasta calitate. S-au rupt ceva stinghii dar, in rest, e destul de confortabila.
eu zic ca merita, mai ales daca e de calitate si se strange/intinde usor
Edit: da, e asemanatoare cu cea pe care o vrei tu. Daca nu are stinghii e si mai buna
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
corinadana spune:
Poate una serioasa dar IKEA o sa te lase in scurt timp.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Tonia Antonia spune:
Noi dormim pe o canapea extensibila de 7 ani DAR nu e genul de canapea pe care o descrii ci mai degraba ceva cam asa http://www.elvila.ro/produs/680/Canapea_AMBRA/
Adica nu are arcuri si este constituita din doua saltele inalte de o persoana puse alaturi si pentru a plia canapeaua se foloseste un alt sistem, partea de la perete se pune pe verticala si partea din fata culieaza pana se uneste cu parea lipita de perete. Sper sa se fi inteles ceva ca nu prea ma pricep la cuvinte...
Ideea e ca pe acest tip de canapea noi dormim foarte bine; ca dimensiuni ajunge cand e desfacuta la 160*200 cm.
In schimb in camera de zi am o canapea pe care am dormit 2 luni (de nevoie!) si e groaznic; are un fel de plasa pe care sta salteaua care la randul ei are max 10 cm. Oribil!
Recomand sa te gandesti bine pe ce schimbi patul confortabil din dormitor!
irinabobe spune:
noi am dormit pe o canapea ca asta la niste prieteni. au luat-o din ikea cu 7 milioane. am dormit bine dar e putin cam tare, insa nu mi s-a parut o problema. oricum e noua deci nu stiu cat rezista.
simonaflo spune:
Si noi dormim pe o canapea extensibila de la Pasti ,tot asa din lipsa de spatiu.Nu iti spun cate magazine am colindat ca sa o cumparam.Dar este o canapea extensibila mare de 1,60/2 cu saltele relaxa.Arata bine ,se doarme la fel de bine dar nu are lada pt lenjerie.Mi-a placut si canapeaua de la Elvila f mult si am vazut ca au niste prieteni de-ai nostri de multa vreme.Eu nu o strang zilnic ca sa nu se strice. Intr-adevar canapelele extensibile nu sunt de dormit in fiecare zi pe ele.O alegere buna iti doresc si nu ezita daca iti place nu ai nimic de pierdut si oricare nu te tine o viata.Simona
ionela_r spune:
De dormit,se doarme bine,dar atentie,cedeaza relativ repede.
Noi am cumparat-o in ,artie 2005 si acum amschimbat-o.
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/
dicirstea spune:
Am fost luna trecuta cu unchiul meu la ikea sa-si aleaga o canapea si acolomam observat ca iti poti alege un model de canapea cu 3 tipuri diferite de saltele, diferenta intre tipuri fiind considerabila ca pret, presupun ca se reflecta si in calitate. Doarme bine pe ea, dar e o singura persoana...
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Androix spune:
Ohoo, ce de raspunsuri! Multumesc mult de tot!
Deci s-o luam pe rand: canapeaua de la ikea pica din cate povestiti...
Simonaflo, nu poti sa pui o poza cu canapeaua de care zici? sau macar un link ceva, macar sa am o idee ce sa caut daca e.
Inca nu suntem hotarati, nu stiu ce vom face.
Andreea