a dormit careva pe canapea extensibila?
Raspunsuri - Pagina 2
simonaflo spune:
Canapea extensibila Atlanta -Clic pentru marire
Canapele extensibile Atlanta
CANAPEA ATLANTA
seamana cu aceasta fabrica de canapele
ocu spune:
Eu votez cu caldura tot pt Elvila dar modelul Anika, nu are laterale sunt pur si simplu 2 saltele normale ce nu-si modifica forma (structura) atunci cand canapeaua este stransa, o poti vedea pe site si-ti poti alege tapiteria.
hristina spune:
Canapeaua Simonei arata f bine,dupa cum am vazut eu poza pe site1
Ma intereseaza si pe mine subiectul ca in vara vreau sa renovez vastul apartament de 2 camere;sa-i fac fetei camera ei in dormitor,iar noi sa ne tansformam sufrageria in asa fel incat sa o pot folosi si ca dormitorl nostru ,dar si ca sufra.
Vreau multe,nu?
Sper sa nu fie imposibil! Totul depinde in sufra de ce mobila aleg;ideea unei canapele este clara si probabil o biblioteca ceva,mai aratoasa si-o masuta si-om vedea. Iar in dormitor sa fac un sifonier mare sa ne bagam si noi boarfele,nu doar domnisoara mica!
a,si mai ma gandeam,ca in dormitor sa nu-i fac pat de-o persoana ,ci sa caut tot o canapea ; in caz de musafiri sau nevoie,sa putem dormi unul u ea in pat,nu?
Chiar ca vreau multe!
Astep idei,sugestii!
Androix,scuze ca m-am bagat in topicul tau,dar asta ma preocupa si pe mine; am timp pana la vara sa strang info si sugestii!
Kasi si Victoria
dicirstea spune:
Kasi, iti dau eu o sugestie. Am vazut in multe locuri ( si iti pot spune unde gasesti cu pret mai bun) un sistem care ascunde patul dublu intr-un cadru ca de sifonier. La asa ceva ma gandeam eu ptr ca ale naibii blocuri noi cu ap de 2 camere sunt de fapt ap cu 1 dormitor. Si asa iti poti lua o canapeluta de primire si sa dormi pe pat de mijloc; chiar si mic(140/200) tot e mai bun ca o canapea de 160/200. Adica dupa gustul meu
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
anamaria spune:
pe canapea de-asta cum arati tu in poza, cu structura din arcuri peste care e o saltea de cativa cm am dormit si noi, vreo 4-5 ani. era de la mobexpert, frumoasa foc, si super-comoda daca te uitai la tv (in pozitie ne-extinsa); chiar si la somn era ok, nu mi s-a parut neincapatoare (noi suntem destul de 'plinitzi' si am incaput sa dormim chiar si cu cupilul intre noi). insa de dormit pe astfel de canapea este indicat - din experienta proprie - numai si numai ocazional: ca vin ceva prieteni in vizita, etc, dar in nici un caz sa inlocuiasca patul din fiecare noapte! (bineinteles, daca e posibil, la noi nu era cazul, pt ca dormind in camera de zi...)
in fine, dupa ce ultimii 1-2 ani am dormit pe jos, ca japonezii - saltelutza aia de 5 cm pusa direct pe mocheta, pt ca arcurile alea se tooot stricasera/ curbasera etc ca devenise imposibil de dormit...
in final, am optat pt o noua canapea extensibila cu sistem flick-flack. pe asta dormim de vreo 2 ani si e mai comoda. nu e atat de aratoasa cum era cea de la mobexpert, insa macar avem oasele aproximativ la locul lor!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul;
Optimistul vede lumina de la capatul lui;
Realistul vede luminile trenului care vine;
Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine, gata sa-i calce trenul...
V. Erica spune:
Andreea, nu renunta la patul de mijloc. Parerea mea...
Noi am pastrat patul matrimonial in dormitor, iar sufrageria am lasat-o copiilor. Aici avem 2 canapele, una extensibila pe sistemul celei aratate de Tonia Antonia , si una modulara. Copiii dorm pe modulara iar noi (care nu ne-am indurat inca sa-i lasam sa doarma singuri), pe cea extensibila, de vreun an jumate... De dormit se doarme binisor dar, de cateva luni se strange cam greu, trebuie sa fii atent s-o impingi drept, mai scapa rotitele de pe stinghia aia... Trebuie sa umbli mereu la piedicile alea, care mai scapa... si sa ai sot priceput ... Concluzia: bine ca am alternativa !
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
maimutzica spune:
Noi dormim de 3 ani pe o canapea extensibila...este comoda si pana acum nu am avut nici o problema cu ea. Asta este modelul canapelei: http://www.shopmania.ro/magazin~online-mobila~produs-canapea-laura~p-20922.html
_giulianna_ spune:
Eu zic sa nu renunti la pat.
Patu-i pat...canapeaua-i canapea. Eu nu pot dormi decat ocazional pe canapea, in rest...traiasca patu' :)
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
lumi38 spune:
buna. pe o canapea cum spune Tonia Antonia se poate dormi foarte bine. si sunt si modele mai late.pa