a dormit careva pe canapea extensibila?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Noi dormim de un an pe canapea extensibila de uz zilnic (cica asa e bine sa ceri cand cumperi ca stiu ei mai bine care face fata). Motivul e clar: nu mai avem dormitor, ne-a dat afara puiul nostru asa ca am esuat in sufragerie. Si pentru ca in sufragerie totusi nu poti pune pat ... dormim pe canapea. Dar ... in fiecare dimineatza mi-e dor de patul meu, mie ca mie, dar coloanei mele ii plange vertebra de jale.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Poza ta arata a FUTON , adica o canapea extensibila care nu are salteaua inauntru. Gandeste-te ca pe aceeasi saltea pe care tu dormi cine vine la tine in vizita sta pe ea si in fiecare dimineata da cearsafurile jos...
Eu sugerez de la IKEA nu mai retin numele este o canapea de piele (noi am dat 1000$ pe ea, insa salteaua nu este in afara (se desface ) si ziua arata super in sufragerie. Poti lasa salteaua invelita cu cearsaful petru ca nu se vede. Este destul de confortabila dar nu se compara cu un pat. Vine in 3 culori negru, crem, maro.
Daca vrei economie de spatiu si pat confortabil MURPHY BED ...greattttt

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

26+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Uite asta este canapeaua despre care vorbeam.
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/90084444

Nu stiu cu ce saltele le vand ei in Ro, a noastra este bunicica dar a fost ceva temporar
Dupa ce am dormit din nou in pat normal am realizat ca nu a fost prea confortabila.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

26+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OCTAMI spune:

Aceeasi problema am avut-o si eu si am rezolvat elegant cu un pat care se rabateaza pe perete -e practic si comod ca un pat normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

octami, tu de la ce firma ai luat patul?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Petrolian spune:

Eu am dormit foarte mult timp pe o canapea extensibila si de cele mai multe ori mi s-a stricat sistem de inchidere si deschidere. Va recomand sa luati o canapea care sa se desfaca fara un sistem de fier. O astfel de canapea puteti vedea aici. www.jurnaldedesigninterior.com/2010/10/canapea-extensibila.html" target="_blank">http://www.jurnaldedesigninterior.com/2010/10/canapea-extensibila.html E destul de scumpa dar sunt sigura ca se gaseste una asemanatoare in Romania dar mai ieftina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bine ca ai scos subiectul de la naftalina, Petrolian. Ca sa pot sa va spun, fetelor, ca am ajuns la vorba voastra! In fiecare dimineata tanjesc dupa un PAT!!!
Of, ca nu mai vine o data ziua aia cand ma voi muta la muuuuuulte camere!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am luat in camera fiica-mii canapeaua asta http://www.ikea.ro/product/show/code/19874389 si e ok pana acum. O avem de mai bine de 1 an si nu da semne de oboseala. Si am dormit si noi pe ea, plus maica-mea care doarme cu fimea cam de 2-3 ori pe saptamana.

Inainte de a ne muta am avut o canapea extemsibila de la Mobexpert care a rezistat cu stoicism 5 ani, acum i-am dat-o socra-mii si vad ca inca e ok. Nu s-a lasat deloc salteaua

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Enorm de mult 3000 euro o canapea.....parerea mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mada, aceeasi canapea avem noi de vreo doi ani daca nu chiar mai mult. Problema ei este ca pentru a putea fi stransa, ca are sistemul asta diferit, are o saltea prea subtire care s-a tasat, s-a subtiat si mai rau incat acum cam simt cadrul metalic pe dedesubt. Plus ca stinghiile din lemn pe care se sprijina toate cele s-au cam deformat.
Nu se compara cu un pat asta e clar. Ne-am mutat cu totul in sufragerie. E un compromis pe care nu l-am putut ocoli daca vroiam sa mai avem si noi o viata, de orice fel nu numai de felul acela ca 4 oameni intr-o singura camera mi se pare inuman. Nu pot sa va spun cu cat jind rasfoiesc catalogul de la ikea si caut inadins paginile cu paturi si saltele

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput