Cat sa-i dau unei bone ca sa fie multumita?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Brianne, pentru 500 usd/luna este vorba de o bona interna?

Revin cu intrebarea ligeei, are cineva idee cat costa o bona interna si daca mai gasim asa ceva in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

din cate stiu bona interna este in jur de 15 mil. Adica bona interna de luni pana vineri, wk liber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Lore33, cum ai rezolvat problema salariului pt acel program mai scurt de care spuneai?

Am inceput scoala si schimbam si noi programul, intre 11.30 si 18.30 - 7 h/zi cu menaj usor- si nu stiu cum sa calculez. Pana in iunie, dadeam 7 mil pt 6 ore (2-8), apoi am avut 3 luni de program lung si am crescut la 9, acum mi-e teama sa nu i se para putini bani 7-7,5 mil.

Luna asta merg pe program lung- din octombrie se pune problema cum calculez.

Da, eu cunosc pe cineva care are bona interna. Nu stiu insa cum o plateste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Brianne, vreau sa-ti scriu PM dar nu ai cont si nici nu ti-am gasit adresa de email. Te rog sa-mi dai un PM ca sa te pot contacta.

Multumesc,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

mama ce preturi... eu voiams a va intreb cat sa ofer pentru 5 ore maxim, dar in BV, si fara sa faca nimic extra, nici macar teme, doar luat de la scoala, si adus acasa dat de mancare, si eventual stat un pic afara, cu un copil cuminte de clasa I...

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Daniela, in Brasov s-ar putea sa "scapi" cu 2-3 milioane.
Aici in Bucuresti sant preturile mari... noi platim 5 mil pentru 5,5 ore, luat de la gradi, plimbat in parc, culcat dupa amiaza.
Menaj nu i-am cerut, insa calca, ceea ce ma bucura tare mult ca nu ma aveam timp de calcat

Ingrid si Cristi 5 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Am trecut prin vreo 3 bone si va spun din start ca cele care accepta anumite conditii la inceput iar ulterior incep sa "carcoteasca" cu chestii de gen: am vorbit cu alta bona si primeste mai mult, intarzii din cauza traficului (in loc sa plece mai devreme de acasa) stiind ca mama e constransa de serviciu si nu o poate inlocui prea usor sunt niste smechere si nu merita tinute in continuare. Plus ca tot acest gen de femei cer si bani cu imprumut, profitand tot de slabiciunea mamei care sta cu grija ca sa nu i se intample ceva puiutului ei. Eu ca am o facultate si un serviciu decent nu-mi permit sa ma duc sa-i cer sefei mele bani, insa ele profitand ca sunt angajate sa aiba grija de un copilas exploateaza latura sensibila si cer bani cu nerusinare. Eu zic ca, desi e greu, trebuie puse la punct cum dau primul semn de "cerseala". Vor ajunge sa manance nervii mamei cu pretentii din ce in ce mai mari si tot vor pleca pana la urma.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Brianne,

Sunteti persoana pe care o cautam de mult timp.

Aveti experienta si intern?
Ati putea sa va alaturati familiei noastre in Germania?
sau ne puteti recomanda pe cineva?

astept un raspuns sau un intermediu prin care putem discuta personal.

Sophia 2ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu ii dau bonei nostre pe 6 ore pe zi stat cu bebe de 3 luni plus menaj usor 7 milioane + transportul care ajunge 600 de mii vechi. si asta in iasi. sa inteleg ca m-am cam aruncat?

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

eu ii dau bonei nostre pe 6 ore pe zi stat cu bebe de 3 luni plus menaj usor 7 milioane + transportul care ajunge 600 de mii vechi. si asta in iasi. sa inteleg ca m-am cam aruncat?

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

60 lei transp?de ce asa mult? Eu ii platesc abon pe o linie de tramv aprox.31 lei.
Eu ii dau 6 mil pt.8 h, fara menaj. doar plimbat,culcat,dat mancare.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput