Colectia de toamna-iarna 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am pus cateva poze, in contul comun pt cine are timp sa ne vada.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pumba, tare frumoase sunt fetele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Multumesc mult de tot tuturor pentru urari. Mii de .
Noi am avut o zi absolut perfecta. Cald - 26C, numarul ideal de invitati, mincare ultra suficienta. Am facut pina la urma in parc de la noi din cartier, ceea ce a fost o idee f. buna. Copiii au alergat ca nebunii, parintii s-au conversat pe paturi si eu am avut timp sa stau de vorba cu unul si cu altul si sa maninc, in loc sa fiu ocupata din 3 in 3 secunde sa dau cuiva ceva ce are nevoie, cum ar fi fost acasa. Aici era simplu: exista o masa, serviti-va.
Azi am fost dimineata la un botez si seara la o alta petrecere la care a alergat si a dansat fii-mea de a innebunit. Cred ca ma asteapta doua zile cam de groaza, la cit e de obosita, dar asta e. Se mai intimpla.
Ah, si mama are o perioada destul de buna acuma. Sa dea Dumnezeu sa o tina o perioada.

Anda, am apucat sa citesc declaratia ta despre cum ti-a schimbat nichita viata si mi s-a zburlit parul pe miini de emotie.
Cam asa simt si eu. Ca nu pot sa traiesc fara ea.

Numai bine tuturor.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

HElep, scuze dar nu mi-am dat seama ca si fata ta e nascuta tot pe 3. Sa va traiasca! Numai bine!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

neatza!
Stefan e cu noua bona in camera lui de la 8, nu-i aud gura, se pare ca se inteleg si eu sunt siderata! A iesit tanti sa-mi spuna sa-i pregatesc in bucatarie ce papa la 9 si i-am pregatit iaurtul, painica cu unt si sunca de pui, sa vedem ce-o papa. AU intrat in bucatarie, au stat un sfert de ora, n-am auzit proteste. Dupa ce au reintrat in camera am inspectat bucataria - totul era strans, vasele de papa spalate, cred ca a papat!

Tanti se joaca cu el, si-a adus de acasa halat si papuci de casa, a venit la 8 fix, impresie ff buna de inceput! Sa vedem si la masa de pranz.

Eu acum am timp sa scriu, in sfarsit, urarile de LMA. mamicilor cu sarbatoriti, ma iertati de intarziere, sa stiti ca nu sunt mai putin din inima!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie.
Tania condoleante, acum am citit, ca nu am avut net. Bafta cu noua bona, sa fie de bine, pupici dulci de la Bucuresti.
Anda pai pe vreme ca asta bagi tu asemenea postari, vrei sa ma ia plansul la serviciu? Mai bine da ceva de licitatii si alte contracte ca eu cu emotiile stau rau. Si daca ma apuca filoxera apoi nu ma mai lasa.
Legat de primul sondaj cu colectivitatea eu deocamdata am zis pas cu Titi desi el este relativ rezistent la boli, mai putin cele legate de kk moale. Deocamdata nu sunt dispusa sa stau cu el mai mult bolnav, sunt destul de multumita de bone, si ar mai fi o problema statul acasa cand e bolnav. Nu pot sa imi iau concediu prea mult, deci trebuie sa tin bona, ca sa tin bona trebuie sa ii dau acelasi salariu ca si pana acum. Ca sa il dau la gradi acum trebuie sa il duc la particulara, deci o caruta de bani plus bona, ceea ce imi este cam peste puteri. Nu pot sa le sustin ca lumea pe amandoua, gradi si bona. Deci noi asteptama sa ne primeasca la stat, sa o pot pastra si pe Lili si probabil ca Titi va merge cel putin un an la program scurt si apoi mai vedem. cam asta e cu gradi.
Acum legat de vaccinurile suplimentare. eu am fost vaccinata anti-varicela sora mea nu. Sora mea a facut boala la 20 de ani, cumplit, oribil, cum vreti sa ii spuneti. Eu nu am luat-o, pe boala desigur, de la nimeni, nici macar de la iubitul meu de la 20 ani, caruia i-au iesit bubele a doua zi dupa o noapte romantica si pe care l-am ingrijit atunci ca pe copilul meu. asa ca eu o sa il vaccinez pe Titi, ca si daca o face boala oricum va face o forma usoara.
Acum fug sa bag o cafea si revin sa povestesc de la petrecere din punctul de vedere al invitatilor....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tania, ne bucuram pentru primele succese ale bonei:)

ma bucur ca v-a placut mesajul meu, dar nu uitati ca eu, prin acel post, am deschis un subiect: ce sentimente noi v-au generat copiii? va astept si pe voi.

mihaeluta, solutia ta e interesanta. asa a facut mama. eu mergeam kla gradinita de la 4 la 6 ani, dar a pastrat bona care ma lua de la gradi de obicei si o ajuta pe mama la treburi.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata...

De la serviciu.Deocamdata nu am pc, deci sunt la mila publica.Astept sa vad cand imi programeaza si evaluarea aia nenorocita de reintoarcere la job.
Sarah e acasa cu bona, sun mai incolo sa vad cum se descurca.

Tania, tare ma bucur ca la voi e bine. Sa dea domnul s-o tina tot asa!

Anda- in perfect asentiment cu Vecina declar ca afara e frig, burniteaza, io-s la prima zi de serviciu, deci numai postarea asta a ta mai lipsea!Tare-mi place cum scrii.... iar te bat la cap cu apucarea de cartea aia pe care o tot asteptam.
Nic e clar ca e special in viata ta!
De fapt, normal ca fiecare copil e special in viata mamei lui. Este o dragoste unica. Cea de mama.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok m-am intors sa va spun de petrecere. A fost o alegere minunata. personalul de la BooBoo foarte atent cu copii, fata de alte locuri de joaca. Doua tanti au stat permanent in jocul mare cu ochii pe copii sa nu isi scoata ochii sau sa se stranga de gat, rezultatul a fost nici o batalie in zona de joaca. Apoi mai era un tobogan mai micut unde la fel era o tanti permanent atenta la copii. Noi adultii am putut sta linistiti sa ne bem bauturile fara griji. Din cand in cand mai numaram copii sa vedem daca mai sunt toti. Partea misto a fost ca nu mai era nici o alta petrecere deci au fost numai ai nostrii cu cateva exceptii, si s-au jucat foarte frumos. La momentul tortului nu a plans nici unul, nu s-au speriat de artificii si pocnitori, au fost simpatici cand au inceput sa cate La Multi Ani dupa pricieperea fiecaruia, compozitii proprii in general, dar per ansamblu un frumos cantecel.Cam asta legat de petrecere...
sambata am fost la pomana de Sambata Mortilor organizata de matusa si mama mea. Titi a comis prima blasfemie din viata lui, pe care nu a resimtit-o dar s-a intamplat. Matusa mea a pregatit cosul cu mancare pentru impartitura iar Titi si-a varat tacticos bocancul plin de noroi in coliva si pilaf......A fost o intamplare pe care nu prea a regretat-o din punct de vedere al gestului ci doar al faptului ca si-a murdarit pantoful pe care l-a sters tacticos pe covorul matusa-mi...Ei accidente se intampla, i-am explicat ca Doamen-Doamne iarta si gata....
Cam atat de pe frontul de est
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vecina, cronica favorabila, bag seama!

Madau, ai PM cu detalii financiare si practice!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput