Colectia de toamna-iarna 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina parca nu aveai computer dar vad ca stai cu ochii pe noi ca pe butelie.... cum ti se pare prima zi la munca?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, spor la munca
please vreau si io messenger, pm, mail, ce-o fi, cati bani a fost party-ul, sper ca nu te deranjeaza. trebuie sa fac niste calcule. adik nr. adulti, nr. copii si suma pe chitanta. va multumim anticipat si din sufletul meu de mama, ca sa re-citez un clasic in viata

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pai nu v-am zis ca sunt la mila publica! Colega mea are ceva treaba prin zona, asa ca am prins calculatorul liber!
Cum sa fie prima zi...e plina de chestii administrative, plus ca abia astept sa vina ora mesei sa merg sa pap, ca mi-a foame deja. Dar cum m-am porcit in week-end, am interdictie de haleala pana la pranz.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neatza
La subiectul sentimental n-am curaj sa ma arunc, dar la celalalt, cu beneficiile colectivitatii, vreau sa va spun ca si al meu, tinut acasa cu bunicii, a bolit destul de mult in ultima vreme. Desi e destul de zdravan si rezistent, zicem noi. Pentru ca iese la plimbare, ii ia de mana pe toti copii, sterge praful de pe vitrine, pune mana peste tot... Sub clopot de sticla n-avem cum sa-l tinem, sa speram ca e doar o faza care sa-l ajute sa-si formeze imunitatea.
Si eu as vedea beneficii majore din partea unei crese/gradinite, deocamdata insa nu ne prea ajuta. Sa vedem din toamna urmatoare, cum ne descurcam si cu bebe mic...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, merci de pm, am raspuns solicitand lamuriri, cand ai tu timp sa detaliezi.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Noapte oribila.Acccese de tuse cu voma de 3 ori,plinsete si nesomn.Dimineata febra 38.I-am pus supozitor si l-a dat afara ca a facut kk.Nici nu stiu de sa-i mai pun ori nu.Iar is varza.El la fel.Ma impusc.

Anda m-a emotionat postarea ta referitor la sentimentele ce le nutresti pt copilul tau.La fel ca ale celorlalte mamii are ti-au urmat exemplul.Cam in aceeasi apa ma scald si eu,doar ca mi-e ciuda pe voi caci am impresia ca in ceea ce va priveste starea asta de beatitudine e continua si fara pauze.Mi-e ciuda rau pe mine,ca uneori,poate de prea multe ori imi vin dracii si tip la el ca o nebuna sau il mai pleznesc.Imi tot propun sa-mi musc limba inaite de a urla si nu reusesc.Vred ca sint la pamint cu nervii.Defapt asa mi-a urlat mie tata in creieri o viata intreaga.Si mi0am jurat ca io n-o sa fac asa,Si uite exact la fel procedez.Acum tocmai mi-a stricat casetofonul.Aveam unul de vreo 12 ani si-mi era drag tare.S-a urcat cu picioarele pe el si i-arupt o usita.Mi-am esit instant din pepeni.Am impresia ca in curind o sa clachez.Am plins azi de s-au zguduit peretii,iar el s-a uitat prostit la mine.O fi zis ca-s nebuna.
Mada groaznic trebuie sa fi fost.Bine ca n-a patit nimic Miru.
Meems esti o draguta,din pacate insa nu mai sper in concediul ala.
Mihaelulta cuminte copil ai daca asta e primul pocinog.
Tania inceput promitator se vede.Cu cit platesti bona?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Nu Leea nu e prima prostie, ci prima blasfemie. Asa cum scriam acum ceva vreme, Titi este religios, se inchina, pupa icoanele, e fascinat de slujbele religioase etc, iar acum a comis sacrilegiul de a-si baga la prpriu picioarele in pomana...La asta ma refeream. In ceea ce priveste prostiile lui Titi, pai ce mai naspa a fost una cam ca la Miru, numai ca el a spart usa cu capul...a fost de zile rele dar am scapat cu bine.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna,

Ne laudam cu 1 colt de la o masea iesit...si mai trebuie sa-i plezneasca gingia la inca unul zilele astea, deci ies 2 colti odata. Saracul!!!! Bey, fetili, nu de aia am avut noi tot ce-am avut:febra, diaree.....nervi?

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Leea, draga de tine, horror. Tinem pumnii sa fie bine in cele din urma si sa treaca odata nenoriocita asta de boala. Sa stii ca si Sarah o freaca cu viroza, mai tuseste, ii mai curge nasul si tot asa. Asta de 3 saptamani deja. I-am dat ignore.

Cu beatitudinea continua....hmmm...asta poate o fi la mamele cu copii-ingerasi. Nici la noi nu este asa ceva, ba din contra. Si te inteleg perfect si cu certatul si cu pleznitul si cu crizele de nervi si cu tot...pentru ca asa am patit si eu de n ori. Dar acum, de 2 saptamani aproape, sa stii ca mi-am impus sa ma controlez mai mult si in niciun caz sa nu-i mai trag cate una la fundic.Si uite, ca slava cerului, imi iese manevra si ne intelegem muuult mai bine.
Acuma insa, in perioada de boala este cumplit sa ceri asa ceva de la tine, ca normal ca esti cu nervii prastie de nedormit. Dar pe de alta parte trebuie sa ai cu atat mai multa intelegere pentru el, ca e amarat si nu e in apele lui.
Asa ca mami drag, nu e mereu totul asa de roz cum pare. Sau nu la toata lumea.
Un brat de flori si un mare pupic pentru tine si T!

Madau, acum am citit. Groaznica experienta. Bine ca nu s-a intamplat nimik grav. Clar copilasii au ingerasul propriu care-i vegheaza.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

buna ziua,
eu nu sunt intr-o stare care sa-mi permita sa citesc mesajul despre sentimente al Andei . am inceput sa-l citesc, dar am zis pas (scuza-ma, Anda) pentru ca e un subiect prea sensibil pentru mine, acum, cand sunt departe de pitica mea...asa ca nu raspund la provocari pe tema data pentru ca dureros. oricum, abia ma abtin sa plang.

Am sarbatorit frumos si noi sambata ziua Dariei, pentru ca abia sambata am putut ajunge la Barlad. In familie. S-a distrat. I-a placut cel mai mult cand i-am cantat "la multi ani!" canta si ea cu noi. acum organizez si pozele si o sa pun link.

Intai si intai urez bine ati revenit acasa Ioanei si prichidelului micut Stefanut! Sa treaca colicile repede si tu, Ioana, sa ai laptic cat 10 joiane!
Tania, condoleante!
Leea si Bubamara, multa sanatate piticilor!
Noki, foarte frumoasa petrecerea! super locul! si asa mult imi place de fetita voastra cu codite!!
O intrebare am: cum a fost meniul pentru copii? le-a placut? am vazut in poze ca au avut cartofi prajiti! erau naturali sau din cei congelati la punga?
Bine-ai revenit si tu printre oamenii muncii!

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput