Colectia de toamna-iarna 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 11
Noki_Lara spune:
Melk, da, le-a placut. Au avut un sandwich cu sunca si cascaval - cald, de care Sarah nu s-a atins, snitel-degete de pui, tot calde si de care tot asa, Sarah nu s-a atins, dar cartofii prajiti i-a ras pe toti!!!! Io zic ca erau naturali, oricum, erau super buni la gust.
Ceilalti copii mai papaciosi au muancat tot! A mea e mai mofturoasam dat tot a ras o farfurie PLINA de cartofi prajiti!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
tania-z spune:
fetelor daca m-ati vedea...nu am mai citit nimic pt ca mi-am petrecut dimineata ascultand pe la usi!! Si acum, Che e la papa cu tanti si eu sunt ca spionul pe hol, trag cu ureche si nu-mi vine sa cred ca papa fara jucarii!
Spuneti-mi, sunt nebuna de legat??
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Hildegard spune:
Sanatate la toti bolnaviorii!
Imi cer scuze ca n-am mai intrat si n-am felicitat sarbatoritii. La multi ani din partea mea si sanatate maxima!
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)
Mihaelutat spune:
Spionul-Tania eu zic ca pentru prima zi e acceptabil. Asa vreo cateva zile merita sa faci investigatii dar apoi sa o lasi moale daca ti se pare ok, ca o iei razna intr-un final si poate s eprinde si bona si se simte prost.
Sa ne zici daca a mancat....
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
tania, poate bona foloseste metode neconventionale: hipnoza, transfer telepatic etc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Din cate pot eu sa-mi imaginez, bona asta e autoritara si, avand atata experienta, stie si cum sa-l ia pe Stefan. Numai ca peste ceva vreme, Stefan ii va prinde si ei slabiciunile . Si probabil bona se va descurca in continuare, ca nu degeaba a lucrat o viata intreaga cu copii, numai ca nu va mai fi chiar asa piece of cake . Parerea mea
Maria & Cristian (22 dec 2005)
camelia_daniela spune:
Helooo !
In primul rand vreau sa urez sanatate maxima copilasilor bolnaviori ! Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si voi, mamici, Leea si Bubamara, sa veniti cu vesti bune cat mai curand!
Noki, bafta la serviciu si bafta cu bona !
Tania, ma bucur ca dn. Che se intelege cu noua bona! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat!
Anda, m-ai dat pe spate cu mesajul tau de dragoste pentru Nic!
Madau, grozava sperietura! Slava cerului ca n-a patit nimik!
Hai sa va spun cateva din ultimele "perle" ale Dariei:
- vineri era cu bunicu' si se invartea pe langa el , bunicu avea treaba si vorbea singur ... si Daria dupa cateva minute ii zice "tu n-ai minte, Dani?"
- ieri dupa amiaza, dupa somnic tati a schimbat ciorapeii, si i-a dat suciti pe ea. ea imediat a inceput sa se vaite "au, mai, ma doale" "ce e, iubita mea, ce te doare?" (am replicat eu repede) si ea raspunde fff serioasa "ma doale ciolapeii"!
- s-o auziti cum spune "mami eu vreau sa desen" (in loc sa desenez)
Revin cu impresii despre colectivitate si despre sentimentele induse de copilasul dragalas!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
roxisialexia spune:
Buna ziua, colectie draga!
Dimineata citeam ce scrie anda, mi s-au umezit ochii, un nod imens mi s-a pus in gat…si uite asa am plecat eu la analize sperand sa nu se fi coagulat si sangele…Draga Anda ai un real talent de a expune in cuvinte ceea ce simti, felicitari maxime( cu siguranta ca nic nu putea sa fie decat poet ).
Eu nu stiu sa ma exprim in cuvinte precum o fac in vorbe, o iubesc de nu mai pot..simt ca nu am aer cateodata, cand mi-a facut 40 temperatura am crezut ca mor incet.Pe langa grija, iubire, responsabilitate..pot spune ca am devenit mai buna, mai toleranta si mai rabdatoare.
As spune mai multe insa ma opressc ca au navalit hormonii de gravizenie.
Azi trebuia sa merg impreuna cu fii-mea sa ne dam sangele spre analiza, si uite ce frumos ne trezim la ora 6.30…si numai ce se pune pe urlat : “mami papa, foame, vrei papa”.Nu a fost chip sa nu ii dau sa pape asa ca ea a rams acasa.maria, nu stiu ce analize are in plus pana nu ajung la cabinet sa ridic trimiterea aceea.Acum ma cert si cu ta-su ca el nu vrea sa ii fac analizele, ca de ce sa intep copilul daca nu e bolnav
leea, mult curaj mamico, ..esti o femeie extraordianara. ( si eu tip si o mai articulez peste pampers)
Sa va povestesc discutie dintre mama si fiica
- schimbatul scutecului
mama(eu)- alexia nu mai da din picioruse sa te schimbe mama
alexia - isi gaeste ocupatie punanad mainile la pasa
eu - alexia ia manutele , trebuie sa trag pampersul
alexia- e a mea, e a mea, e a mea
eu- da mami, e a ta..nu pateste nimic
noki, spor la treaba si integrare usoara. Pupici saralinei sa ii fie bine cu bona.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
maria_alexia spune:
Merci, Roxi, ca nu m-ai uitat cu intrebarea
Nici nu stiu ce sa-ti urez: bafta la analize sau la scapat de ele??
Scumpe foc vorbaretele colectiei, se vede treaba ca deja a inceput epoca perlutelor .
Pentru Roxi, dar si pentru celelalte burtici de pe-aici: mie-mi place mult calendarul de sarcina de pe parenting.ivillage.com, fara el as uita in ce sapt. mai sunt si ce mai face bb . Tot acolo am descoperit un Fit & Fab 40 weeks calendar, care are cate un exercitiu nou pentru fiecare saptamana, plus o gramade de sfaturi de "well-beeing" . Pacat ca nu l-am descoperit mai devreme, poate mai taiam din ciocolata de zi cu zi
roxisialexia spune:
SUSTINERE SPECIALA PENTRU LEGEA MAMELOR
Deputatul Lavinia Sandru, vicepresedinte PIN, a initiat un proiect legislativ de modificare a OUG 148/2005, privind sustinerea familiei pentru cresterea copilului. PIN nu este de acord cu acordarea sumei de 8 milioane tuturor mămicilor indiferent de veniturile pe care acestea le obţineau înainte de a intra în concediu de maternitate. Lavinia Sandru propune guvernului un proiect prin care tinerele mame să poată să opteze fie pentru suma de 8 milioane, fie pentru 85\% din veniturile ultimelor 12 luni.
Pentru a semna petitia accesati adresa:
http://www.petitiononline.com/legemame/petition.html
ralucasanatate multa micutei de la noi. cine sta cu ea acasa?
maria, multam..salvez link si citesc acasa.
simina, LA MULTI ANI! Sa iti creasca mare micuta, sa aiba o viata plina de noroc si iubire.
petrecere frumoasa!
alina, ce dor imi era de voi..... cand pui niste poze cu missa???
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -