Colectia de toamna-iarna 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

SMS de la Lavi:
"A iesit cu bine din operatie. Va multumim pentru rugaciuni si gandurile bune."

Ce bine ca au trecut cu bine peste hop-ul asta! Sper sa se refaca cat mai usor si sa rezolve toate problemele de sanatate

Mergi la inceput

Tocmai am aflat de la serviciu o faza: de luna asta nu ne mai plateste firma CAS-ul, trebuie sa-l platim noi lunar la casa, si se modifica si valoarea, de la 6.5% din salariu la 6.5% din salariul minim pe economie. Voi stiti ceva in sensul asta, asa e ???

Mie mi se pare aiurea de tot sa pui lumea pe drumuri in fiecare luna, sa-si plateasca CAS-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Si mie mi-este frica ca o sa sar pe cineva de la urare, asa ca vreau sa urez aici tuturor copilutilor un sincer

La Multi Ani , sa fiti sanatosi si feriti de rele, sa aveti o copilarie minunata si sa va bucurati de fiecare zi!

Noki, superbe pozele, mi-a placut cum ai fost coafata, iar poza cu cele trei generatii, dame elegante si prezentabile ( mama ta, tu si Saraliciul) a fost favorita mea.

Leea, eu cred ca fiecare dintre noi avem momente cind simtim ca explodam si o luam razna. Trebuie sa ne gandim asa : nu va dura o viata . Ei sint curiosi la varsta asta, nu fac chiar totul doar ca sa ne enerveze, ci sa ne vada reactiile.
Tu bei multa cafea? eu de cind am redus-o ma simt mult mai bine si nu mai sint nervoasa cum eram.

Mada, , bine ca a scapat fara urme Miruniciul drag!

Cuscra, pai ce-ti veni, bre' cu asa postare lacrimogena luni dimineata?
Io simt ca ma sufoc daca nu o vad pe Racheluta mea, am lipsit de linga ea o singura noaptea de-acasa, cind am fost in spital, merg noaptea la ea in camera sa o verific, o privesc cum doarme ca un ingeras si imi vine sa o pup si sa o string in brate, uneori de abia astept diminetile sa o trezesc si sa o pot smotoci. Simt ca fara ea as fi pierduta, ca a dat sens vietii mele, este cea mai frumoase realizare din viata mea.
Ma bucur ca ai deschis subiectul asta, imi este de ajutor sa vad ca si voi simtiti la fel, credeam ca sint isterica si faptul ca am asteptat-o atitia ani ma face sa o sufoc cu grija permanenta si dragostea mea.

Lavi, ma gandesc la tine si sper sa vii cu vesti bune!

Ioana!!! bine ati venit acasa, de abia astept sa vad pozele!

Despre noi; ne-a venit patul lui Rachie acum vreo doua saptamani insa avem probleme; o puneam in patutul ei de bebe si adormea singura, acum cere sa stau si eu in patul mare, linga ea, ceea ce am si facut, mi-am spus ca pina se obisnuieste ii va lua un timp asa ca m-am executat. Eh, si de aici incepe circul; fata mea se foieste/vorbeste timp de trei ore! eu mai motai intre timp, ea nu. Am pus-o la ea in patutul mic si a urlat ca vrea in cel mare. Seara o mai pacalesc, o pun in cel de bebelus si adoarme relativ usor, dar dupa-amiaza este jale. Chiar nu stiu ce sa fac, fiindca in orele cind ea dormea eu reuseam sa fac multe treburi prin casa.

Va doresc o zi buna!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

ps- editez, vad acum vestile despre tatal lui Lavi, multumim Maria Alexia de vesti!

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetele!1

Eu n-am net de o saptamana ,asta-i motivul pt care n-am mai intrat ,sper ca astazi sa se rezolve problema .
N-am cum sa citesc din urma ,sint in trecere pe la sor'mea dar promit sa recuperez ,vreau doar sa urez LA MULTI ANI copilasilor care au implinit 2 anisori!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

maria-alexia, nu la toata lumea. numai cei ce lucreaza in dom informaticii si au contracte de munca de-alea speciale, ca nu platesc impozit pe venit. dar daca te incadrezi aici, asa e. incearca acum s-o dreaga, dar momentan info ta este corecta

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Corap, merci mult , ma incadrez cu brio in legea asta speciala. Acum sa vedem cum mai descurcam itzele, azi am aflat ca firma nu ne-a mai platit asigurarea din 25 sept, sper s-o pot rezolva retroactiv, altfel prevad probleme cu CIC-ul
Ufff, m-a umplut de nervi si stress faza asta, nu puteam eu sta linistita in CIC pana in dec??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by anda77

Pe langa subiectul inca deschis cu "colectivitatea..incotro...", propun pentru maine inca un subiect. atipic. nostalgic.nu-s ce mi-a venit. "de ce ne iubim copiii" suna crunt de stupid, asa ca as zice "Care sunt sentimentele noi pe care ni le-au generat copiii?"
Incep eu.
Nichita este noua mea dragoste. N-am mai iubit pe nimeni asa. Nici pe cel mai adorat dintre barbatii din viata mea sentimentala, nici macar pe tata care este zeul meu, nici mama nici mamaie Flori, bona mea 9 ani...Nimeni nu m-a induiosat asa, nimeni nu mi-a trezit acelasi sentiment de disperare sa nu pateasca ceva. O singura data l-am scapat din brate, in cei 2 ani de cand ne avem. la 2 luni. n-a avut nimik. plangeam si-l zgaltaiam sa zambeasca, sa vad ca n-are nimik si dupa ce am vazut, am plans isteric sa descarc tensiunea si era sa-l sufoc in brate.
N-am mangaiat niciodata niste cearceafuri. decat putin in magazin, cand le aleg, dar fara sentiment in mangaiere:) eram in luna a 8-a cred cand de-abvia luasem patutul si-i pusesem cearceafuri si stateam ca nebuna pe intuneric si mangaiam cearceafurile si-mi imaginam cum o sa fie patutul cu copil oin el.
Nu am mai vegheat somnul nimanui, fara ca respectiva persoana sa fie bolnava. Intru noaptea la el in camera si-mi vine sa plang de fericire ca-l am, cand ma uit la el, asa moale, bun, pufos, linistit...Si ma sperii groaznic la ideea ca ar putea avea ceva rau vreodata si io n-as putea sa-l ajut.
M-am apucat sa strang bani, mi-am facut un plan. De viitorul meu nu ma ocup. de al lui da. vreau sa am bani sa-i ofer tot ce-i trebuie.
Exista multe feluri de simt al umorului. sarcastic, inocent, cinic, defensiv, ofensiv, macabru, ingenuu. al meu este departe e a fi inocent. Dar rad de lesin daca clipeste fiu-meu des si scoate limba. umorul de 2 ani ma termina prima oara in viata!
daca mai scriu, ocup 3 pagini:)
m-am gandit sa va impartasesc putin din lucruri pe care le simtiti si voi, dar poate exista nuante. mi-ar placea sa citesc si depre voi, daca va place subiectul. na ca m-a lovit nostalgia cu 2 luni inainte de craciun, ce m-oi face de sarbatori nu stiu

anda, m-ai inlacrimat la maxim!
sper sa nu ma vada colegii, cu ochii-n lacrimi printre dosare!
exact asa simt si eu, dar nu ma pot exprima asa usor ca tine...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ma suna bona la ora 14. Cica a plans asa de rau Sarah la ora de nani ca vrea in patul mare, incat nu a rezistat si a dus-o in patul mare, unde a adormit imediat!!!!
Cred ca ma impusc in ritmul asta!!!! Sa vedeti ce mustruluiala primeste bona acasa!!!

Si-asa face si fii-mea niste fitze seara la nani, de numa! Aseara mi-a luat peste o ora sa o adorm!!!! Dar sa incepem dansul ploii si la pranz, in conditiile in care io o puneam in patut, ii dadeam suzi si gata, nani...pai innbunesc, nu alta!!!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am uitat sa va zic :azi am fost la analize cu puiu' ,ne-a venit talonul acela si am vrut sa le fac mai devreme ,in caz de ceva sa tratam pina de ziua lui ,sa nu cumva sa fie bolnavior sa nu se bucure de party:),a fost o adevarata sedinta de exorcizare ,nu l-am putut tine 3 adulti dar pina la urma a iesit bine si-a revenit repejor.
Lavi ,Dumnezeu v-a ajutat ca operatia sa iasa bine ,ma bucur mult ,recuperare rapid tatalui tau!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madutza ce analize va dat sa faceti? Unde le-ati facut, la stat sau la ceva clinica. sunt in plinproces de cugetare daca sa ii fac si eu anlizele lui Titi si sondez piata.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput