Colectia de toamna-iarna 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 13
Madutza10 spune:
Mihaelutat ,i=am facut tot ce se poate face din singe ,i-au recoltat la cabinetul dr de familie ,e prima data cind ii fac analize acolo ,de obicei ii faceam la Medlife dar acum venind talonul acela am profitat sa i le fac moca :)
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
melku spune:
am reusit sa pun poze de la PETRECEREA DARIEI, pentru cine doreste sa ne vaza...
Ma bucura mult vestea despre tatal Laviniei. Sanatate multa!
mai, spuneti-mi si mie, a facut cineva vaccinul de 2 ani? ce vaccin e asta? ca noi mereu am facut la sfarsitul respectivei luni aniversare si nu stiu la ce sa ma astept. febra, dureri? plus ca trebuie sa ma organizez la maxim s-o aduc de la Barlad pentru vaccin. nu stiu cum sa fac...
de ce nu denumiti cumva aniversar colectia??? anul trecut parca a fost ceva! suntem in plina sarbatoare doar. colectie festiva, colectie de gala sau cum o fi.
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
Mihaelutat spune:
Melku din cate stiu eu nu se face nici un vaccin la 2 ani, ci la 2,5 ani.
Matutza merci de raspuns. Unde ti s-a parut ca ii ia mai usor, mai fara lacrimi multe sange? Cum e la Medlife? Eu ma gandeam sa merg la Emilia Irza la spital, probabil ca si doctorita mea tot acolo m-ar trimite, are mare increderea in laboratorul de acolo, lucru valabil si pentru mine in urma anlizelor gresite de la Medicover.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Mihaela ,la Medlife nu mi-au gresit niciodata analizele ,in schimb fata de cabinetul medicului de familie e de o mie de ori mai bine ,azi i-au recoltat cu ac ca pt adult pe cind la medlife au fluturari speciali pt copii
Cat despre lacrimi ,urlete etc. in ambele parti la fel ,al meu urla de fapt numai cind vede halat alb
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Mihaelutat spune:
Da Madutza si la noi e la fel, halatul alb declanseaza isteria generala. Ma mai gandesc daca la facem acum sau nu. Mercic de lamuriri.
Mihaela
album dn Titi
ioana_77 spune:
Am incercat sa pun niste poze la semnatura, sper sa fi iesit.
Nu mai apuc sa intru sa va povestesc
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
anda77 spune:
si io m-am rasucit 2 seri dk sa-l chinuiesc cu analizele si am concluzionat Da. e mai bine, voi sta mai linistita. plus ca asta nu mananca. plus ca nu i s-a inchis fontanela.
ioana, frumos baiet. si pufoooos:))) sa-ti traiasca toti puii:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
crissy77 spune:
Ioana, foarte frumoase pozele. Se vede din ele ca Maria e incantata de bb Stefan. Foarte frumusel brunetelul si ce par mare are... Si tati f. mandru de flacaul lui.
Melk, superba Dariuca ai si sugubeata. Imi place cum a murdarit-o cu tort pe fata care i-a adus tortul. Are o figura atat de blanda.
Cristina & Elise-Stefania
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Scuze dar nu reusesc sa citesc nik, nici sa scriu mare lucru asa ca...urez cu intarziere La multi ani fericiti pt Teodor, Smaranda, Daria, Daniel si Raluca.
VA poop pe toate...!!!
Diana 13+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Ina869 spune:
Melkule superba Daria, are niste oki mari si patrunzatori, o dulceata! Mai, ce de cadouri a primit, imi place mult de tot ilicul si am admirat cele doua ratuste de pe tortulet.
Ioana, ce de par areeeeee! cred ca ai avut niste arsuri mama-mama! tare dulce si bucalat.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.