Colectia de toamna-iarna 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ioana taaare dragalas pufoshelul tau si piciorusele alea miiici..
Melku din poze reiese ca a fost frumoasa petrecerea Dariei.Iar tu esti slaaaba.Cum reusesti?
Noki,Roxi,Ina sinteti niste scumpe.
Va multumesc fetelor pentru urari si rugaciuni.
Ma bucur pentru tatal Laviniei
Mihaeluta la postarea aia a ta despre inclinatiile lui Titi intr-ale sfintelor voiam sa raspund da nu mai stiu ca m-a impiedicat atunci.Cert e ca as fi vrut sa-ti zic ca de se face copilu' popa v-ati scos.Ca dupa politicieni,ei traiesc cel mai bine pe spinarea poporului.

Pot sa spun ca ma linisteste oarecum faptul ca nu sint singura care rebufneste.Desigur ca asta nu-i o scuza pentru a continua asa,dar zau ca nu mai stiu ce sa fac sa ma abtin.Ma bate gindul sa iau ceva calmante pe baza de plante.A folosit cineva ceva?Asta este un preambul pentru depresia ce mi-o cauzeaza fiecare iarna cu sarbatorile ei cu tot.
Parca vad ca o sa inceapa discutiile cu revelioane,care unde le faceti.Io...
Peritol pot sa folosesc in situatia in care stiti ca este Tudor? Ca nu maninca aproape nimic.Anda Nic a mincat doar pe timpul peritolului sau si-a pastrat bunul obicei?

Acum pare binisor Tudor.Dar ma ingrozesc ca se face seara si sint iar sanse de febra.Stiti cit ma chinui cu el sa-i dau Klacidul.Groazniic.E si oribil la gust.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ioana, tare frumoase pozele cu bebe!!! offff..... iar mi se face pofta de copilasi.....

leea, imi pare rau ca tudor nu se simte bine. anda ti-a dat sfaturi bune, tine-ne la curent.

ma bucur si eu ca tatal laviniei e ok, asteptam vesti.

la party-ul saralinei a fost super-super frumos! tare dragut loc de joaca, nu-l stiam! i-a placut piticaniei la maxim!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am net ,am net !!

Vazut pozele saralinei ,super party ,La multi ani intirziat!
Ioana ,tare scump mezinul ,sa fiti sanatosi!!
Melku ,frumoasa Dariuca ,la multi ani si voua!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

am revenit de la inmormantare + masa etc...

Raport de bona (ziua1)
- Stefan a papat aproape tot, ciorbita toata si felul 2 a mai ramas ff putin - dar carnita a fost taiata bucatele, NU pasata!
- masa a luat0o in 20 de minute, fara fite si jucarii
- minunea zilei: dupa papa, s-a culcat singur in patut, adik l-a pus acola (FARA SUZETA!!!), i-a exlicat ceva si dupa 5 minute a iesit si Che dormea . SI a dormit 3 ore! Sa va spun de ce e mirare: pana acum ,de pranz, Che dormea numai in patul mare, cu cineva langa el, tinut de mana. Doar la cresa a mai dormit in patut, dar acolo nu era singur in camera.

Ce nu mi-a placut: bona a inchis de tot usa camerei lui si se uita in living la tv, cu sonorul destul de tare, nu-l auzea. Stefan mai viseaza urat si se sperie, in camera e intuneric ca se trage oblonul, asa ca, atunci cand s-a trezit a fost ff stresat, a plans mult, de sperietura. Insist in continuare sa lase usa intredeschisa.
- alta chestie: cat am fost eu plecata, i-a dat Annei ceai cu biberonul lui Che (nesterilizat!!!), Che fiind inca bolnav. PLUS ca eu i-am spus clar ca nu ii dau ceai cat o alaptez. Dar femeia are o adevarata obsesie cu ceaiul, si la tefan ii da tot timpul intre mese, bine, la el n-am treaba, dara la Anna... nu e acelasi lucru.

Cam asta e pe azi. Mai vedem maine.

Madau Doamne ce m-as fi speriat si eu!!!

Leea esti si tu epuizata de boala lui T., tinete-te tare si nu-ti mai reprosa reactii firesti!

Mihaelutza curierul cu caruselul n-a transmis si pupicii, dar mai bine asa, ca era urat. . Poate mi dati voi "live", la un drum prin Sibiu. In schimb, am avut belea cu Stefan cu caruselul ala. Ghiciti care e jucaria preferata a lui Che? Exact! Din cate are, singura interesanta de 2 zile e caruselul ei, pe care nu-l suporta decat demontat si doarme cu el strans in mana. Sper sa-i treaca rapid.

Anda aproape ca inclin sa cred in ipotezele tale

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Azi a mincat 100 ml de lapte dimineata si un iaurt.Si acu 10 min a vomat iar.

iubire…in imagini

Mergi la inceput

Tania nu mi-ai zis cit dai pe bona.
Faza cu bibele lui Che folosit la Anna e cam de neiertat.

iubire…in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Tania nu mi-ai zis cit dai pe bona.
Faza cu bibele lui Che folosit la Anna e cam de neiertat.

LEEA, ii dau aproape toti banii de CIC, adik 750 ron.
Da, faza cu bibele m-a enervat si pe mine, mai ales ca e ASISTENTA MEDICALA!!

Of, ce greu de tine cu T.! Nu poate sta si mama ta cu tine mai mult?

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello de acasa!

Sarah m-a intampinat ff vesela in usa, cu suzeta in gura!!!!!Am crezut c-o bat pe bona! Ea nu mai are suzi ziua din aprilie-mai!!!In fine, sa zicem ca a fost prima zi, ca nu stia...
Dar daca de maine vad acelasi fenomen, iese show.

Ioana, un frumos fii-tu. Tare m-au impresionat pozele. Piticania mare e topta dupa el, iar tati dupa amandoi. Stefan mie mi s epare ca seamana cu tine. Poza cu "unde-i tzitzi" e preferata mea! Sa-ti traiasca minunata familie!

Melk, ai o frumusete si o cumintenie de fetita!Tare emotionata mi s-a parut la petrecere. Ma bucur ca ati petrecut frumos!

Tania, din ce zici tu, bona miemi s epare super. Faza cu Anna e cam aiurea, dar as trece-o cu vederea. Pe moment. Cu ceaiul e asa: io una regret ca nu i-am dat cand era mica, pentru ca Sarah nu accepta sau accepta extreeeem de greu lucrurile noi,cu care nu era obisnuita de demult. Ma gandesc cu groaza cum va fi cand va trebui sa-i fac ceai la boala. Sigur nu-l va vrea. de fapt, au fost cateva cazuri si nu l-a acceptat, ceea ce mi se pare ca e o pierdere.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, nu-mi place vomitatul asta non-stop. plange inainte sau dupa ce mananca? sau oricum? incearca sa-l menajezi. nic voma la boala dk plangea putin. cu ce avea prin gat sau pe traseu, cu plansul etc gata refluxul esofagian. fa tot ce poti sa nu planga cat e bolnav, am o banuiala ca aici este cheia.
nu stiu dk sa-i dai peritol ca antihistaminicul nu se da in combinatie cu orice, atat lucru am mai auzit si io. si nu stim dk e ok cu restul medicamentatiei lui tudor. nichita a mancat pe perioada peritolului si inca o saptamana. potisa-i dai cand terminati tratamentul. dk ii dai fara medic, nu-i da decat seara 2,5 ml, nu si dimineata ca-l pune in cap si nu e ok.

tania, ofer concediu de vis bonei, in conditii foarte bune in apartamentul meu din bucuresti,vizitat obiective turistice. bonus:plimbare prin mall plaza. sau vitan. sau ce vrea ea. solicit in schimb sa ia masa de pranz impreuna cu nichita.cateva zile. te rog sa-i transmiti propunerea mea.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Aaaaa...la capitolul fapte bune, am uitat sa-mi laud bona: a facut casa luna-bec. Straluceste, la propriu. Si a zis ca a facut curatenie si a implicat-o si pe Sarah. O cred, ca asa fac si eu.
De ar fi tare pe pozitie cu suzi si nani in patul ei de copilas...tare multumita as fi de ea!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput