Colectia de toamna-iarna 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

La multi ani pentru toti sarbatoritii colectiei! Incep sarbatoririle si vreau sa pup toti frumosii si frumoasele si pe mamicile si taticii lor si sa le urez tot ce ne dorim si noua!

Anda, am citit si mi-au dat lacrimile! Asa de frumos ai spus ce simt si gindesc si eu! Eu nu am talent, asa ca nu voi scrie, ca stric magia momentelor.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mda intru si eu din an in pasti si uite peste ce mesaj absolut superb am dat. Anda

La multi ani si de la noi, cu intarziere si in avans, mii de ganduri bune, sa fiti fericiti si sanatosi dragi copii ai colectiei!.

Va pupam cu drag si poate reusim undeva mai incolo sa ne intoarcem in sanul colectiei.

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, daca va lasa piticii, urmariti serialul de acum pe de TVR2: Intre viata si moarte. E superb.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ioana, bine-ati ajuns acasa. Am tot asteptat poze, dar e de inteles ca altfel iti "petreci" acum timpul. Pup burtica dureroasa.

Noki, faine poze. Faina petrecere. Pai deja astea-s fitze de 2 ani, sa mai uite sa pape un bibe seara.

Anda, m-am regasit in multe ipostaze descrise de tine. O privesc uneori si chiar si o grimasa sau strambatura mi se par minunate. Ii adoram si n-avem ce face.
Iar cand mai aud unele mame - copiii se iubesc cand dorm - , le-as zice ca habar n-au ce pierd.

Leea, bine ca doarme si nu mai plange. Vor trece ele si celelalte. Faza nasoala e ca si primavara, cum da caldurica, explodeaza iar virozele.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

N-am avut deloc timp de forum...am fost la scoala si ieri si azi, am cursuri de la 8-16...miliarde de scuze

Vazut poze cu Saralina sarbatorita si cu Daniel de fee, ambii superbissimi

Ioana bine ati revenit acasa, pupam burtica colicoasa, te asteptam cu pozici si povestea nasterii, ca ai disparut subit

Anda, frumos!

Noki servici usor, astept sa-mi dai si mie ceva detalii ref la locul de joaca, ce bani, cum, etc?

Leea sanatate multa, numai intr-o belea o tineti si voi

Sa va zic ce am patit azi, am crezut ca mor de 1000 de ori...eram la apartament dicolo, ca au venit aia azi sa ia restul de mobila ce mai era pe acolo, si una din usile de la balcon, fiind geamul putin spart era scoasa si sprijinita de perete. Cat am stat cu Marius si masuram pe acolo, odata aud o bubuitura si un geam spargandu-se in mii de bucatele..am crezut ca fac stop cardiac..Miruna daramase usa, statea langa ea speriata si tipa...n-a patit nimic Slava Domnului, ptr ca a impinso din lateral, dar eu pana am ajuns in bucatarie s-o vad, am crezut ca mor de miliarde de ori. Am inceput sa plang si s-o controlez peste tot...e ok. Nu va spun ca mi s-a taiat de tot, asa o spaima n-am tras niciodata

Ma duc sa ma bag in pat, sunt franta de oboseala.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

siminaf -Raluca sa cresti mare si frumoasa!
catutza -La multi ani ( cu intarziere) pt sotul tau scump si drag!
lea- pupici pt T bolnavior ,sa de-a dumnezeu sa se faca bine cat mai repede!
alinus- ola ,ola!bun revenit printre noi!
anda- esti de milioane.ai sris exact ce simt si eu- eu ador mirosul lor dimineata, cand sunt inca somnoroase, le i-au in brate si se gheia o pauzasc la pieptul meu.
ioana- bun venit acasa.
pt Stefanel si surioara lui mai mare Maria.
fetelor stiu ca sunt putin subiectiva, dar uitandu-ma la poze ,cred ca aveam cei mai frumosi copii posibili!
gata o saptamana noua ,sa ne auzim numai de bine,fara copii bolnaviori ,fara vesti triste.va pup.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madau-brr,brr,doamne ce spaima! bine ca e bine Miruna !
i-am vazut pozele si e o papusa ,mai ales in costumatia verde.dar si poza cu salamu e totala......traiasca painea si salamu!
corap si gandacel -cu ce hraniti copii ?cu lapte si miere?....
sunt dulci,frumosi,puposi

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

madau, doamne, doamne, stiu ce-nseamna spaima aia pentru ca cu citeva luni in urma (cind locuiam si io acasa; of, ce greu ii sa stau departe de puii mei... dar divaghez, asta-i alta poveste..) eram singura cu fetele in casa: eu eram in baie, nu faceam nimic important si fetele erau undeva in celalalt capat al casei. am auzit un zgomot infernal si pina am ajuns la locul de unde credeam io ca vine bufnitura, neuzind fetele de nici un fel, am crezut ca ma sfirsesc in secundele alea; fugeam si parca eram impiedicata, parca niciodata nu mi-a luat atita timp sa ajung din baia mea in coltul opus al casei..... fetele erau uimite si se uitau la unvas mare de ceramica care se rasturnase din masuta in care statea (credeam eu) in siguranta. of, ce sperietura, n-o sa uit niciodata.
asa-i ce bucuroasa esti ca miruna-i intacta, neatinsa, c-o si uitat sperietura si plinsul? of-of...

anda, tu esti nebuna. am stat si-am citit si cu cit insiruiam cuvintele scrise de tine in minte, cu atit insistam sa citesc mai departe, sa ma zgudui de lacrimi care-mi picurau pe tastatura.... scrii fenomenal de bine, atingi pe oricine cu felul in care stii sa traduci ce simti. superb.

..... noapte de noapte, de citiva ani, mergind pe rind in camerele fetelor, simteam ca innebunesc de dragul lor. nu-mi venea sa cred ca le merit, ca-s ale mele si secunda de secunda le iubesc la infinit. in somn sau treze, ma uit la fetele mele si ma minunez cit pot fi de frumoase, cit de perfecte cu pufuletul de pe obrajiori imperceptibil dealtfel, dar binestiut de mine in unghiul luminos dat de soare din cind in cind. le urmaresc cu privirea, le urmaresc cu pasul, le prind mirosul de prunc sanatos. le dezmierd si inca ma lasa si eu ma topesc dupa ceafa fiecareia - e un loc special acolo si-mi adincesc buzele pe spatele gitului lor, mi se cutremura simturile de placere; si le aud glasul de cristal "mama" si nu pot crede ca exista altceva de care sa ma bucur mai mult. de mult timp deja le numesc "iubitele" mele nu doar in mintea mea, ci chiar le strig asa, incepe si tatal lor sa le zica asa: 'iubitele' in loc de 'fetele'. mai fericita nu pot fi: sint la capatul cel mai inalt de fericire paminteasca. multumesc in fiecare zi pentru asta.............

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Trick or Treat"

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda pentru ceea ce ai scris - am terminat de citit postarea ta cu lacrimi pe obraz. Ii scriam Inei, cred, intr-unul din mailuri, ca in fiecare zi ma uit la Rianna si ma gandesc ca nu se poate s-o iubesc mai mult decat atat, doar ca in ziua urmatoare sa ma trezesc si sa simt ca o iubesc mai mult decat in cea precedenta...

Tania, si Rianna face aceleasi chestii ca si Che: pune jucariile bot in bot si repeta "da pupa!"

Leea... tare mult imi doresc sa intru si sa citesc ca T. al tau e bine, sanatos, si tu fericita si ... plecata in vacanta aia in 3 pe care o astepti

Siminaf si Alinush Sper ca nu ati trecut doar in graba pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara sau noapte buna,

Dupa mesajul Andei si al lui Monet, foarte patrunzatoare de altfel, ma apuc si eu sa compun o super "placinta" si cand sa o trimit.. cade netul, pierd mesaj, etc... Ceea ce ati descris voi fetelor simt din prima zi de cand stiam ca sunt insarcinata, cand am vazut inimioara batand si mi s-a spus ca nu am sanse sa tin sarcina. Am trecut peste toate, am vazut un super bb frumos, am plans langa patutul lui in spital, acasa cand avea colici, atunci cand mi-au zis medicii ca are suflu sistolic, ca are super polipi, prima raceala,... etc. Dar cel mai bine imi este cand il vad in camera lui, langa noi, cand ne pupa dragostos pe obraji si ne cere ceva(ce-si doreste el cel mai mult), cand mergem la culcare si ne spune "pa"=noapte buna, cand sare dimineata peste noi, cand in masina, la semafor nu mai are rabdare si face "tititititit Dodo"=Dragos e grabit, si multe altele.
Nu-mi pot imagina viata fara el si fara ghiduseniile lui.
Mi-as dori sa am mai mult timp sa sciu alaturi de voi, dar...
Va pup

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput