Colectia de toamna-iarna 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 7
roxisialexia spune:
ioana bun venit acasa! .
pupam burtica mica sa treaca colicii repede, ma bucur ca tu ai lapte si ca te simti asa bine . sa ne pove cum a reactionat maria.
noki am vazut ditamai albumul de poze
Concluzia: a fost un party superrr, copii frumosi, tort fantastic( inca ma gandesc la el), cadouri multe...mammici fericite.
am vazut-o pe cuscra, dar nu i-am vazut baietul....nu ati facut "poze de familie"?
miha vecina sa iti traiasca americanu Titi, tare scumpic este
mimy, mami,sa nu te recunosc...esti asa de trasa la fata...( parerea mea, iti statea mai bine inainte, sa nu te superi)
noki tu arati fantastic, radiezi toata felicitari pentru reusita petrecerii.Cu refuzul lapticului eu zic sa nu o fortezi, eventual sa il schimbi poate s-a plictisit de el, poate nu ii este foame, la cat papa ultima masa inainte de laptic? tu stii ca lexi a renuntat definitiv la lapte, efectiv ii este scarba de el;
cristina n, ce mai face elise? ati inceput sa luati olita cu voi?
leea, sper ca sunteti un pic mai bine multi si sanatate maxima lui tudor.
anda sunt de acord cu tine privind colectivitatea.insa daca lexi se imbolnaveste lunar fara sa fie in colectivitate..la ce sa ma astept??? eu o voi da la gradi la trei ani, sper sa fie bine..(mama mi-a spus clar ca nu o sa ma ajute )
cum ai facut cu somnul lui nic, de mic l-ai obisnuit asa ? pe mine ma chinuie tare mult aspectul asta, nu adoarme decat daca ma stie langa ea.
maria, nu stiu ce analize mi-a dat( trebuie sa trec maine pe la ea la cabinet si dupa le facem) .iti spun maine. multumim de vestile despre lavi.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
anda77 spune:
roxi, da, l-am obisnuit de mic.
bine ai revenit, ioana!
aici aveti poze cu daniel de fee de ziua lui. am si un filmulet, sa vad unde sa-l pun. fee mi le-a trimis, am acordul ei, sa stiti ca citeste, dar nu scrie:) http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/poze%20%20un%20an%20-%202%20ani/ziua%20lui%20daniel/?bulkComplete=1194193019795
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
anda, ma gandeam eu ca asa e la voi cu somnul, a mea pe vremea aia nu stia decat sa urle non stop nici gand sa doarma intr-un fel, nu stiu daca v-am spus vreodata - prima data cand a dormit o ora m-am dus sa o verific sa vad daca nu a patit ceva, asa de rau ma speriasem ca imi doarme copilul de o ora. ( vorba mihaelutei, imi venea sa ma arunc pe geam cu tot cu copil)
Anda, mayei de monet i-ai urat de doua ori
fee, mai ce baiet frumos ascunzi...alexia l-a placut tare mult de la noi.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
anda77 spune:
aici il aveti pe daniel de fee, sufland in 2 lumanari http://www.dropshots.com/nichita#date/2007-11-04/16:43:21
roxi, merci, am reparat, asta se intampla pentru ca am innebunit cu subiectele astea, eu n-as fi vrut sa se mai deschida anul asta tocmai ca stiam ca trebuie sa te concentrezi sa nu lipsesti nicio zi de pe forum ca scapi sarbatoriti si e aiurea sa-i urezi unuia si sa nu-i urezi altuia, asa ca am ajuns sa urez de doua ori pe acelasi subiect! din suflet, de ambele dati:) dk mai vedeti ca zic de 5 ori la multi ani, va rog sa-mi atrageti atentia, impreuna cu distonocalmul aferent:)
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
Ioana, bine ati venit acasa!
Lavi... sanatate tatalui tau, iar tie multa putere.
Fee, ce frumos e Daniel al tau!! Anda, multumim de pozele sarbatoritului.
Roxi, sa stii ca acasa nici Rianna nu prea vrea sa doarma singura peste zi, desi seara nu avem nici o problema iar la gradi mi se spune ca nu comenteaza deloc cand e pusa in patut. Asa ca de multe ori trebuie sa stam unul din noi langa ea pana adoarme, dar una-doua inchide ochii si e in lumea viselor.
Colectivitatea... eu una sunt pro. In Rianna am vazut efecte pozitive, e sociabila, invata sa imparta, si-a dat mult drumul la vorba... In zilele in care e acasa devine frustrata la un moment dat si are nevoie de atentie totala. Referitor la raceli, Rianna le prinde la fel de usor ori ca e la gradi, ori ca nu e. In concluzie, pentru noi gradinita a fost optiunea potrivita.
tania-z spune:
fetelor, va multumesc ca ne-ati fost alaturi mai avem maine inmormantarea, sa vad cum ma descurc sa las copiii, ca maine e si bona in prima zi si se nimereste chiar peste ora de masa a lui Stefan.
Noki si noi am patit de curand la fel cu laptele! Asta dupa boala si dupa ce il indopasem su siropuri (tot felul de medicamente) care mai de care mai dulci. A inceput sa reduca cantitatea de laptic, pana la a-l refuza complet, vreo 2 seri la rand. Vestea buna-buna: de ieri il papa din nou!! Sper sa se intample si la voi la fel.
Leea nu-mi pace sa-l stiu iar bolnavior pe T., m-a intristat tare mult cand am citit cat a plans! Sper sa ne dai curand vesti bune.
Sa va spun ce l-a facut be bunicul lui Che (tatal meu) sa ii dea lacrimile (desi el e un tip dur, gen Victor din Tanar&Nelinistit). Il intreaba Che:
- Bunul, ma iubeti?
- Bunul: Sigur ca te iubesc!
- Che: Multumec, bunule, ca ma iubeti!
Mai nou are Che o nou pasiune: sa puna jucariile sa se pupe!
Si inca una de azi: "Tati, i tomnic la baiat. Hai la nani!" . Am trait sa o aud si pe asta, ca noi ne culcam numai cu slujbe.
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
leea_cv spune:
Ioana tare ma bucur ca te simti bine si Stefan este sanatos.Pupici.
Fee sa-ti traiasca Daniel.De nu ma insel e prima data cind il vad.De ma insel,inseamna ca a fost de muuuuuult.
Colectivitatea, stiti ca io eram "pentru".Da nu mai suport.Am hotarit: renunt.E prea de tot 2 bronsite + o adeno-faringo-bronsita intr-o luna.Revenim la primavara.
Noki nici T nu se omoara dupa lapte;e de seara.Si n-ar avea motiv.
Despre noi: aseara (pe la ora20)a revenit febra.38.2.I-am facut impachetari cu apa si otet.A venit si mama fara de care innebuneam.A adormit impachetat si dupa vreo ora l-am trezit,schimbat,pus supozitor si culcat.A dormit bustean pina dimineata.Desigur cu excesele de tuse de rigoare.Peste zi a fost binisor dar blegut.Acu de vreo 2 ore iar a facut febra 38.I-am dat nurofen,a scazut.N-a dormit deloc azi.Imediat il doftoricesc iar si il duc la nani.Klacidul e ORIBIL.Ma chinui tare sa i-l dau.
Va pup.Multumesc pentu sustinere.Mama a plecat azi.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
tania-z spune:
tot eu.
Ioana welcome back home! Pupam burtica cu colicei a lui Stefan. Eu iti recomand un produs f bun, mi l-au recomandat si mie alti parinti. DIn pacate, se gaseste numai in Anglia, dar se poate comanda pe net. Se numeste Infacol, se administreaza cu o pipate a lui inainte de fiecare alaptare. O sa-ti dai seama ce-l ajuta de bine, ca dupa ce papa iti va ragai ca dupa o bere buna! COntine tot simeticona, ca si Sab Simplex, dar in alta concentratie si nu-mi dau seama care mai sunt diferentele, insa la noi cu Sab a fost apa de ploaie si cu produsul asta a fost ok.
Feli esti sigura ca atunci cand ai descris-o pe Ili nu l-ai descris, de fapt, pe Che? Pentru ca fix la fel e si el: s-a facut un rau, rasfatat la MAXIM, plange si maraie de cate ori nu i se da ce vrea si ii invarte pe TOTi pe degete cu vrea, [emoticon cu mine si toata familia smulgandu-ne ultimele fire din cap, deja albe, of corz!]
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
anda77 spune:
Pe langa subiectul inca deschis cu "colectivitatea..incotro...", propun pentru maine inca un subiect. atipic. nostalgic.nu-s ce mi-a venit. "de ce ne iubim copiii" suna crunt de stupid, asa ca as zice "Care sunt sentimentele noi pe care ni le-au generat copiii?"
Incep eu.
Nichita este noua mea dragoste. N-am mai iubit pe nimeni asa. Nici pe cel mai adorat dintre barbatii din viata mea sentimentala, nici macar pe tata care este zeul meu, nici mama nici mamaie Flori, bona mea 9 ani...Nimeni nu m-a induiosat asa, nimeni nu mi-a trezit acelasi sentiment de disperare sa nu pateasca ceva. O singura data l-am scapat din brate, in cei 2 ani de cand ne avem. la 2 luni. n-a avut nimik. plangeam si-l zgaltaiam sa zambeasca, sa vad ca n-are nimik si dupa ce am vazut, am plans isteric sa descarc tensiunea si era sa-l sufoc in brate.
N-am mangaiat niciodata niste cearceafuri. decat putin in magazin, cand le aleg, dar fara sentiment in mangaiere:) eram in luna a 8-a cred cand de-abvia luasem patutul si-i pusesem cearceafuri si stateam ca nebuna pe intuneric si mangaiam cearceafurile si-mi imaginam cum o sa fie patutul cu copil oin el.
Nu am mai vegheat somnul nimanui, fara ca respectiva persoana sa fie bolnava. Intru noaptea la el in camera si-mi vine sa plang de fericire ca-l am, cand ma uit la el, asa moale, bun, pufos, linistit...Si ma sperii groaznic la ideea ca ar putea avea ceva rau vreodata si io n-as putea sa-l ajut.
M-am apucat sa strang bani, mi-am facut un plan. De viitorul meu nu ma ocup. de al lui da. vreau sa am bani sa-i ofer tot ce-i trebuie.
Exista multe feluri de simt al umorului. sarcastic, inocent, cinic, defensiv, ofensiv, macabru, ingenuu. al meu este departe e a fi inocent. Dar rad de lesin daca clipeste fiu-meu des si scoate limba. umorul de 2 ani ma termina prima oara in viata!
daca mai scriu, ocup 3 pagini:)
m-am gandit sa va impartasesc putin din lucruri pe care le simtiti si voi, dar poate exista nuante. mi-ar placea sa citesc si depre voi, daca va place subiectul. na ca m-a lovit nostalgia cu 2 luni inainte de craciun, ce m-oi face de sarbatori nu stiu
mami de poet(09.12.2005)
tania-z spune:
Anda, m-ai facut sa plang....superb!
asa stau si eu in camera lui Stefan cand nu e acasa, ii miros pijamalele si sunt ingrozita-panicata de orice ar putea pati!
ne-am transformat in Mame...!