Colectia de toamna-iarna 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ashaaaa... cascati bine ochii, vedeti bine, eu sunt!

ma dor urechile, da' rau, ca m-a tras anda ieri seara. ca nu mai intru, ca nu mai zic nimic... si cum durerea a persistat, mi-am amintit sa intru, in concluzie a folosit la ceva.

si inainte de toate, pupicei pentru Alexia, Kriti, Cristian, Naty, maya si Tudor.

pe scurt, is cu treaba pana peste cap, la servici n-am timp nici sa respir. in caz ca va intrebati care e programul de ma dau asa rau la fund, iata...

6.15 - trezirea, pregatit aptic, cereale
6.30 - trezit termitele mici, care cu inghionteli si giumbushlucuripe la 6.50 sunt gata cu masa
6.50 - imbracat andrei si expediat la gradi cu tati
7.00 - mancat si baut apa, ca de ceai/cafea, nu e timp...
7.05 - spalat vase, strans masa, dereticat prin casa, un aspirator rapid daca s-a mancar seara biscuiti, pregatit de servici
7.45 - echipare iris, spalat, imbracat (chestie care se face cu multe fitze, ca alege singura ce vrea pe ea )
8.00 - iesit din casa
8.05 - injurat vecini tampiti, care parcheaza aiurea, ma mai chinui 10 min sa scot masina din parcare.
8.20 - ajuns la cresa, lasat copil in zambet general, dupa pupicu de rigoare
9.15 - ajuns la servici, nebunie, cu putin noroc mananc la pranz fara sa-mi sune telefonul.
5.45 - plecat de la servici, dus dupa masina, luat copil de la cresa, 7.30 - ACASA, unde: hranit copii, strans hainute murdare, pus la spalat, o tura la joaca, o tura de desene, la 9 cad ca musca...

in speranta ca nu ma invidiati, sa nu va speriati... am si weekend!

weekendul trecut am fost cu copii la teatru. a stat iris asa cuminte, a batut din palme cu ceilalti copii... cred ca-i placea mai mult atmosfera din sala, ca de pe scena nu o interesa decat cand dansau si cantau.

de vobit, n-as putea s-o laud, decat ca stie f bine pe "ASHA", si numai asha cum zice ea e corect... este foarte incapatanata, n-o convingi daca ea nu vrea. la cresa mi-o lauda ca e un ingeras, ca asculta, strange jucariile dupa ce se joaca, mananca tot... acasa... vai de noi, e bataioasa, il impunge pe fra-su din orice, jucarii peste tot... talente si fitze daca o pedepsesc.
in schimb face la olita, pampers avem doar la somn, in rest fara. tragedia e cand plecam in orasm ca nu vrea sa faca in pampers... si uite asa ne vezi cu fundu gol in iarba, ca vrea pipi...

ce-i place... pai e innebunita dupa alba ca zapada, ne-am uitat toata ziua pa "titici", ii vede si-i recunoaste peste tot. leagan, plastilina si acuarele... pe planul 2...

am fost si un pic bolnavioare, o enteroviroza usoara, dar ne-a trecut.

in speranta ca voi putea da mai des pe-aici, pe toata lumea!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Wooow, mama eroina, Cristina!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki las ca te vezi si tu la fel de luni!

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Miri, numai ca totul se divide la 2!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Leea, gata, m-am ouat pozele! Ai mail de la mine!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki gata pregatirile?Catutza, Melku?
fi-miu inca nu intelege treaba cu ziua de nastere. nu o sa fie ca anul trecut cand a inceput sa tipe de spaima ca-i cantau toti " la multi ani".

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bey, am cedat din nou!!! I-am dat din nou lapte in biberin ca m-a frecat mult de tot la cap.
La gradinita bea lapte numai din casa, acasa refuza cu indirjire. Asa ca din nou am stat eu sa ma gindesc - ouch - si din nou am ajuns la concluzia ca nu ma deranjeaza atit de tare. Folosesc niste biberoane care, teoretic, nu contin bisphenol, nu bea in pat niciodata, asa ca de ce ma ambitionez eu atit sa-i rapesc ceea ce evident pe ea o linisteste mult.
Ea face lucrurile numai cum vrea ea si gata. Ieri am fost la parada de Halloween si ca de obicei in adunaturi mari de oameni, ea voia sa ALTFEL decit toata lumea. La parada din oras s-a speriat de oamenii mascati si i-a trebuit vreo ora sa se duca si ea cu cosuletul sa ceara bomboane la cineva.
Apoi seara, cind am fost la trick or treat cu alti copii din cartier, ei bine, Smarandita mea voia sa faca din nou ALTFEL. A tinut mortis sa-l ia si pe baby cu tot cu cariocior si sa tina cosu in alta mina si uite-asa noi eram tot timpul ultimii.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2

Mergi la inceput

Bic, si ce daca a baut din bibe? Pe mine personal nu ma deranjeaza absolut deloc ideea de bibe. Nu vad nicio problema la asta.
Cu cedatul...asa am cedat si eu azi-noapte la 2.30 cand s-a sculat Sarah si adio nani pana ce nu am luat-o in patul mare, unde ca niciodata a dormit suuuper bine. O fi avand si ea cosmarurile ei si simte nevoia sa stea aproape de mine. Nu e zilnica treaba asta, dar cand se intampla... pana la urma, de ce s-o stresez si pe ea si sa ma stresez si eu numai ca sa nu vina in patul mare???

Iar ca Sma e altfel...foarte bine! Fetitza cu personalitate!Cunooooastem si noi de-astea!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, mi-am adus aminte ca n-am mai vazut de mult niste poze cu smaranda

cristinamh, deci am avut un pseudosucces cu morala, voi repeta metoda in caz ca iar te "obraznicesti" si nu mai dai pe aici.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda, m-am cam debusolat cu migrarea pozelor si nu prea stiu unde sa le mai pun.
Basca sint la fel de confuza in legatura cu locul unde as putea sa pun pozele pentru familie. Nici ei nu au mai vazut demult.
Hai ca gasesc eu o formula.

Noki, m-am hotart si eu ca saptamina asta nu ma deranjeaza biberonul...

Si din seria una rece, una calda: ii scriu Smarandei pe tabla litera B. "Uite Uca asta e litera B de laaa....." Si stau sa ma gindesc ce oratanie care incepe cu litera B sint eu in stare sa desenez.
La care Smaranda zice "B sdssdflksdfk la Bica" = "B de la Bica"
Mi-a picat fatza. Dupa care peste cinci minute a fugit la olita sa faca pp. (asta dupa ce dimineata iar trasese o kkare puturoasa in scutec.)

Cine sa mai intzeleaga domne copilu' asta????

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2

Mergi la inceput