Colectia de toamna-iarna 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, eu cred ca smaranda executa ce vede ca nu poti tu:))), iar unde vede ca te descurci, de pilda schimbarea scutecului, iti lasa placerea. e o scumpa:) abia acum spune si nichita ca-l cheama "chita" si mereu imi amintesc asa de smaranda. te rog sa gasesti o solutie sa vizionam si noi fata cu oki albastri.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi multa sanatate tatalui tau

Catutza mama isi revine, s-a simtit cam rau dupa anestezie. Dar nu intelege sa stea linistita, sa mai lase mancarea, rufele, curatenia, ca doar nu sta singura in casa, mai pot face si ceilalti 2 (tata+sora-mea). Of, of, parintii astia!

Bic dar chiar nu inteleg de ce esti asa nemultumita. Cat despre Halloween, o fi sarbatoare americana, dar o inteleg pe Sma ca s-a speriat, saracuta, nici nu intelegea ce se intampla.

Cristina ca ai mai trecut pe aici.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ioana, felicitari pt bebe!!! sa-ti traiasca!!!

lavi, tinem pumnii pentru tatal tau, sper sa fie ok!

eu sunt super obosita, scriu de la serviciu, ne pregatim sa mergem la un mare BancPost get together party de care n-am nici un chef!!! nu-l vad pe vlad nici in seara asta.... asa ne-am cam obisnuit, ne vedem dimineata inainte de serviciu..... sincer, parca m-am cam saturat!

va pup, ma duc sa ma distrez chipurile!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Feli , ma bucur ca mama ta e mai bine,iar cu treaba...femeia daca e obisnuita sa le faca pe toate acum nu poate sta dar trebuie sa accepte ajutor si din partea familiei. Ilincutza ce mai face, nu ne mai spui nimic de ea?

Miri , aici sunt, e aproape gata treaba, mai am maine putin doar niste salate si sa bag fripura la cuptor. Abia astept sa vad daca va sufla in lumanari

Dordia , multa sanatate, ai grija de tine si de bebele din burtik. De Stefan nu ne mai spui nimic noutati? Cand va mutati la casa noua?

Lavi sunt alaturi de tine, sper ca va fi bine tatal tau

Noki , la tine ma gandeam astazi cand am facut o ora pa stefan cel mare, nu se poate asa ceva, se circula ingrozitor in oras mai ales cand ploua

Ma duc sa fac tortul fetei si revin

CristinaH , lume noua! Ma bucur ca ai intrat cu vesti despre voi pe amandoi nazdravanii

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Lavi, tinem pumnii sa fie bine cu tata.

Noapte buna!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Seara buna si de la noi!

Miruna e "impachetata" (spalata+imbracata+mancata), acum isi ia ultima portie de Tv pe ziua de azi si o bag la nani...il asteptam pe Marius sa vina de la ap. Toata ziua am facut tone de schite, unde punem mobila, unde punem luminile..de luni de apuca electricianul de treaba si a vrut sa stie clar ce si cum. Nu va spun ca am o durere de cap de mor, si greul abia incepe..sa vedeti cand o trebui sa fac desenele ptr mobila

Maine avem gaska mare de sarbatoriti..parca n-am vazut deschise subiecte de LMA..dar mai arunc un ochi

Lavi toate gandurile mele bune se indreapta spre voi, sa fie bine taticul tau

Feli stiu cum e cu mamele care nu asculta de copii, n-ai ce-i face, daca asa e obisnuita, daca o pui sa stea e ca si cand ai lega-o de maini si de picioare. Cunosc

Dordia ia ai tu grija de tine si las-o mai moale cu alergatul.

Cristinamh bine ai mai trecut pe aici cu vesti

Cu Ioana a mai vb cineva, sunt bine?

Ma duc sa ma uit dupa subiecte de LMA

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

LMA Bianca Maria!

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

LMA Sarah!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mesaj clocit ieri la pranz pe care abia acum reusesc sa-l trimit. mai citesc si revin
nastere usoara, ioana si bb sanatos! si noi iti facem galerie!
mie imi merge netu nu, asa ca sunt plina de niervi, ca n-am timp sa stau dupa c*ru' lui (al netului)
ina, multam de sfatul cu sucurile, chiar simteam nevoia sa beau si mi-am facut de porto cu lamaie (grapefruit nu suport )da' daca vad reaua o sa-mi fac si de grapefruit
poza cu bigudele e de colectie
bic, andrei nu mai doarme la pranz decat sporadic (adica de vreo 2 ori pe saptamana, niciodata in we), dar eu am renuntat sa mai insist. il intreb daca vrea nani, de obicei spune "andii nani nuuuuuuu" si gata, liber la joaca.
dar ieri a dormit 3 ore, la cererea lui. asa ca ma iau si eu dupa cerere.
in carut nu mai adoarme din martie 2006 , in masina mai atipeste dupa vreo 2 ore de mers si asta numai cateodata, deci nu ma pot baza pe asta, cu mine in pat sta pana isi bea bibele si dup-aia "naniii nuuuuu" si sare pe mine (adica se ridica in picioare si plonjeaza prin pat.
in concluzie, la noi nani e la cerere.
cami-mami - si eu zic s-o duci pe dariuca la un dr. ca nu-i in regula sa toot faca bubite. pupici la vorbareata
lavi-cuscra, noi am planuit "escapada" la stuttgart de mult, cand eu nu prea aveam lapte si nu ma gandeam ca o sa alaptez atat. acum ca tot m-am muls cand ma durea sanul am strans provizii la congelator si o sa ma car cu pompa dupa mine. sper sa-mi iasa planul si sa continuam cu alptatul dupa ce ma intorc. asta ar fi planul, nu-i musai sa iasa
initial am vrut sa mergem la lisabona, dar lu gabi nu-i plac portughezii (de fapt limba lor) asa ca m-a convins sa mergem in germania din nou, pt ca noi avem amintiri f frumoase din germania si pt ca pe andrei in burtica tot in germania l-am dus etc. sincer, m-a convins usor fortat, adica dupa ce luase biletele, da' recunosc ca pt parinti cu copil mi se pare ok stuttgart (+mijloace de transport excelente, asta mi-a placut si la koln, scria orarul in statie si venea fixamente cand scria)

ah, am uitat ca voiam sa va spun ca andrei a intarat in zodia cazaturilor:
-vineri alerga dupa o fetita si a cazut lat pe asfalt => nas julit, buza crapata in 2 locuri si umflata
-sambata la tara a cazut pe scara (la urcare) => cucui in frunte
-duminica a cazut de pe trici => julit genunchi, cucui in dreapta
-luni a sarit din pat pe mingea de gravide sa faca uta => cucui in stanga
m-am saturat! adica m-am saturat de mamiceala si eu. mi-a expirat rabdarea mea infinita

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Catutza sa va traiasca Bia si sa aveti numai bucurii din partea ei. Iar din partea Maiei un sincer 'to you' - pe happy bday nu-l poate zice inca.

'La multi ani' pentru Sarah de Noki sa fiti cu totii fericiti.

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)

Poze MAIA 2007
Mexic Oct 2007

Mergi la inceput