Colectia de toamna-iarna 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 14
Morgano spune:
Feli, multa sanatate mamei tale 
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
corap spune:
ia uite, ioana a nascut. pana strimit mesajul sper sa nu ajunga al mic de varsta gradinitei. SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI MUUUULTI ANI IMPREUNA!
LA MULTI ANI pt pui de pitic!!!!!!!
mada, spor la termopanuit. of, te cam compatimesc, sincer
ripley, si-al meu baiat e de vreo cateva zile anti-schimbat de kk. si tot la fel ma fugareste cu pampersul imputit
miri, sa-ti stapanesti sanatoasa noul job
dordia, multa sanatate si sarcina usoara. ma bucur c-ai mai scris ca imi lipseai
melkule, bine ai revenit! io-te ce de reveniri
si cristina... nu pot sa-mi cred ochilor
vad ca sunteti in pregatiri de sarbatoriri. spor la trebaluiri & finisaje & ultime aranjamente
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
miri__b spune:
Noki uite am citit de un magazin de haine aproape de tine, zic eu(am citit ca tot ramai blocata pe Stefan cel Mare). s.n. Zefir si e pe sos Iancului nr 90.au paltonase ieftine(eu luai din H cu 230
) si compleuri(dc esti fan office. tara arde si baba se piaptana. si mai e un Mondexim vis-a vis de stadion Dinamo cica tot cu megareduceri la compleuri.
Mirela si David - 23.12.2005
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI DARIA by MELKU!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
camelia_daniela spune:
Cristina, bine ca ai mai intrat si tu sa ne mai spui despre voi!
Ma bucur ca sunteti bine !
Fetelor, s-a deschis in Buzau o salina artificiala, asa cum e una si in Cluj si in Focsani.
Astazi am dus-o si eu pe Daria acolo, cu toate ca acum nu e bolnavioara, insa conform studiului efectuat nu pare sa fie daunatoare, ci din contra ar ajuta chiar la rezolvarea probleme aparatului respirator si ale pielii si chiar ar preveni , DF, astfel de probleme? Voi ce stiti despre asa ceva??? Mi-a zis cineva acum ca de ce m-am dus fara recomandarea medicului, insa, avand in vedere cele citite de mine, nu m-am gandit nicio secunda ca i-ar putea face rau!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
corap spune:
io nu cred ca-i nici o pb, cami. e ca aerosolul cu ser fiziologic ![]()
pe andrei l-am dus in salina, si m-am dus si pe mine insarcinata si a fost totul ok si f placut.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
pumba spune:
Sarah , LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!
SA FII FERICITA FRUMOASA MICA!
CATUTZA-
PT BIA,SA FITI FERICITI SA VA BUCURATI DE EA SI EA DE VOI!
FELI - SANATATE MAMEI TALE SA SE REFACA CAT MAI REPEDE.
LAVI-DRAGA MEA ,SUNT ALATURI DE TINE ,SPER SA TRECI CU BINE PESTE ACEST HOP SI DOAMANE AJUTA>
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001
catutza spune:
Corap , bine ai revenit
ai reanceput munca?parca asa am retinut
Helep , multumim de urari, o
-am si noi pe Maia si pe tine. Mai povesteste-ne de Maia mai multe-cand ai tu timp
Pumba , va
-am si pe voi si multumim de urari. Tu de ce nu scrii mai multe despre fetele voastre?
Fetelor eu am niste emotii de zile mari, astazi face fata mea 2 ani...sau 5 cum spune ea
, mi se pare ca asa repede a trecut timpul si asa mare a crescut
ma ia plansul nu alta.
Am terminat tortul, mai am maine sa il ornez asa ca ce era mai greu mi-a reusit
de restul nu mi-e teama.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
pumba spune:
IULIA DE TEO BANU
- SA FII FERICITA SI IUBITA!
DARIA DE MELKU-LA MULTI ANI!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
pumba spune:
CATUTZA - ESTI O DULCE SA INTREBI DE NOI
suntem bine,Adeline a inceput sa vorbeasca ,lucru datorat bunicilor care sunt in vizita ( inca ) si se ocupa de fete si imi dau seama cat de importanti sunt in viata nepotilor. Suntem inca cu diapers-ul la pachet,cu suseta in dotare,nici un progres,dar asta e, nu ma stresez toate la timpul lor.
Pana acum am fost ocupati cu sarbatoarea de Halloween(cumparat costume,decupat bostanu,cumparat bomboane pt colindatori.) si de acum in colo trebuie sa fac shopingareala pt sarbatori.
va doresc o petrecere de vis,la toate mamicile si toti copii de 2 ani.
(nu am mai scris de mult si mi-am iesit din mana)
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)