Colectia de toamna-iarna 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 11
camelia_daniela spune:
LAVI, SANATATE MULTA TATALUI TAU!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
tania-z spune:
Lavi Doamne-ajuta sa fie bine!
Mihaela sper ca arata bine curierul ala de aduce caruselul, daca transmite si pupicii virtuali ![]()
Dordia bine ca ai trecut fara urmari peste problema cu sarcina, ai grija de tine ! 
Miri pai sa se ia David de mana cu Che al meu, ca si el scorneste o prostie pe minut!
Ieri statea in living in fundu' gol, cu ochelari de soare pe ochi si incerca sa faca pipi la olita din picioare, ca asa l-a vazut pe tat'su!
.
Ioana sa traiasca elefantelul scump!

Un "bun venit pe lume" din toata inima de la noi!
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
melku spune:
buna ziua,
imi pare rau sa citesc vesti triste despre tatal lui Lavi! Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Sanatate multa!
citesc ca a nascut Ioana77. Felicitari, sanatate multa si asteptam amanunte.
am vazut ca si Ripley are inca o bobocica mica. acum am citit tot scutecul, am revazut si lista. scuze pentru scaparea de prima data. Si teo-banu...felicitari, mamici scumpe si multa sanatate prichindeilor.
azi e prima mea zi de serviciu dupa 2 ani de pauza. e bine. colegii, draguti, ma iau usor, sa ma reobisnuiesc. e bine ca am o ocupatie ca tare mi-e dor de pitica mea!!!
Ina, mercic mult de urari, esti o draguta, dar casa nu ne-am cumparat-o. stam cu chirie.
ce cadouri ati luat pt zilele de nastere ale copiilor? ca tare m-am mai preumblat ieri prin magazinele de jucarii pana sa ma hotarasc. cele mai multe sunt, bineinteles, cu restrictie 0-3 ani, iar celelalte sunt prea de bebelusi. noi unde ne incadram?
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
leea_cv spune:
Lavi sanatate multa pentru tata si tie putere!
Melku o sa ne fuga pisica de-acasa c-ai mai dat si tu un semn.Bine ca sinteti bine.
Numerele nu-s targetul nostru.Mama si tata eventual.Dar,cum zice Ripley baietii is puturosi si oricum nu-mi fac probleme.Inca.
Problema ar fi insa ca dupa 3 zile de netusit, nemucit, nefornait IAR a inceput Tudor sa tuseasca.Bine.Tuse expectoranta.A trecut deja o luna de cind ne chinuim.Azi am cumparat si io aparat pt aerosoli si de diseara incepem distractia (la recomandare medicului).Sa vad daca nu-mi prind urechile p=acolo.Tuseste dimineata de zici ca e tabagist de-ala cu state vechi intr-ale viciului.
Madutza de intri p-aci,da-mi un semn pls,mi-ar prinde bine un dram de consultanta.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
pischi2003 spune:
Am vorbit cu Ioana. E bine, bebe e papacios si sambata, cel mai probabil, va fi acasa.
Lavi, tinem pumnii sa reziste tatal tau, sa se poata opera si face bine-bine.
Dordia, m-ai speriat cand ai zis de sangerare, dar daca acum zici ca e bine, tin pumnii asa sa fie. Dar daca e prea solicitant la servici, nu-ti iei medical, sa fie totul ok cu burtica?
Melku, primele zile sunt mai grele, dupa te vei obisnui si tu, si gaza.
A mea ma termina dimineata cand zice: "Pa mami, pa tati". Pare asa matura si e si serioasa cand o zice.
Miri, dulce David foc. Si poznas.
Mihaela si
Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
pischi2003 spune:
Mi-am amintit, Madutza, pana la 18 ani???????? 
Pai noi speram ca Alex sa nu-si mai suga degetelul pe la 2-3 ani. Visuri, nu? Si nu ti-a deformat dintii/bolta palatina? Cu astea ma tot sperie dentista noastra.
Adevarul e ca la Alex dintii de sus, cei 2 centrali, s-au deplasat in fata.![]()
Mihaela si
Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Noki_Lara spune:
Helllo si de la noi!
Oribila vreme, oribil oras, infect trafic.
Deci, Roxi, perfect de acord cu tine!
A trebuit sa merg in Orhideea azi, la ultimele cumparaturi. Nu aveam o bluzita asortata la o fustita speciala cu care vreau s-o imbrac maie. 2 ore am stat sa cotobai si sa compar nuante la Z si la Okaidi. Noroc ca pana la urma am gasit.
Lavi, in tin pumnii si ma rog pentru tine sa fie totul in regula cu tatal tau! Doamne ajuta!
Catutza+Melku- hi hi hi..si noi suntem pe ultima 100 de metri. Spr sa petrecem super toate maine!
Melk- io i-am luat ceva haine, niste cuburi care se fac poza, deci un gen de puzzle si evident ii organizez petrecerea, care clar va fi o mare placere pentru ea.
Miri- sa stii ca e bun programul. Si e bun si postul, mai ales daca zici ca sunt perspective de crestere pe viitor.
Maria-Alexia- ehehe..de mine nu spapati, ba din contra! Io intru in concediu de luni, de cand ma voi intoarce la serviciu!
![]()
Leea- sanatate infinita lui T! Asa am pait si noi. De vreo 2 sapt ne tot coim cu o raceala-viroza-tusit, mai nou, asta din urma!![]()
Dordia- tinem pumnii sa fie totul bine cu bb din burtica!
Cifre- nici Sarah nu numara mecanic, dar stie diferenta intre numarul de obiecte!
Dar clar seamna cu mine la faza cu memoratul poeziilor si a altora asemenea, ca deh, io in viatza mea am avut un maaare dusman: invatatul papagaliceste!![]()
Cam atata-mi amintesc din urma!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Mai feteloooooor, unde ati disparut toate?????
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
miri__b spune:
eu trasei un pui de somn cu copilul. de cand cu vremea asta nu-mi mai vine sa ma ridic din pat dupa ce adoarme el.ma duc sa incropesc ceva de mancare ptr familion. k
Mirela si David - 23.12.2005
crissy77 spune:
Ioana,
sa va traiasca elefantelul. Asteptam si alte vesti cat mai curand. 
dordia, ai grija de tine. Bine ca e totul bine acum.
Lavi,
sa fie bine.
pitic, LMA piticului cel mare.
Fetelor care se pregatesc de petrece: spor la treburi.
Cristina & Elise-Stefania