Colectia de toamna-iarna 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LAVI, SANATATE MULTA TATALUI TAU! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi Doamne-ajuta sa fie bine!

Mihaela sper ca arata bine curierul ala de aduce caruselul, daca transmite si pupicii virtuali

Dordia bine ca ai trecut fara urmari peste problema cu sarcina, ai grija de tine !

Miri pai sa se ia David de mana cu Che al meu, ca si el scorneste o prostie pe minut! Ieri statea in living in fundu' gol, cu ochelari de soare pe ochi si incerca sa faca pipi la olita din picioare, ca asa l-a vazut pe tat'su!.

Ioana sa traiasca elefantelul scump! Un "bun venit pe lume" din toata inima de la noi!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

buna ziua,
imi pare rau sa citesc vesti triste despre tatal lui Lavi! Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Sanatate multa!

citesc ca a nascut Ioana77. Felicitari, sanatate multa si asteptam amanunte.

am vazut ca si Ripley are inca o bobocica mica. acum am citit tot scutecul, am revazut si lista. scuze pentru scaparea de prima data. Si teo-banu...felicitari, mamici scumpe si multa sanatate prichindeilor.

azi e prima mea zi de serviciu dupa 2 ani de pauza. e bine. colegii, draguti, ma iau usor, sa ma reobisnuiesc. e bine ca am o ocupatie ca tare mi-e dor de pitica mea!!!

Ina, mercic mult de urari, esti o draguta, dar casa nu ne-am cumparat-o. stam cu chirie.

ce cadouri ati luat pt zilele de nastere ale copiilor? ca tare m-am mai preumblat ieri prin magazinele de jucarii pana sa ma hotarasc. cele mai multe sunt, bineinteles, cu restrictie 0-3 ani, iar celelalte sunt prea de bebelusi. noi unde ne incadram?

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi sanatate multa pentru tata si tie putere!
Melku o sa ne fuga pisica de-acasa c-ai mai dat si tu un semn.Bine ca sinteti bine.
Numerele nu-s targetul nostru.Mama si tata eventual.Dar,cum zice Ripley baietii is puturosi si oricum nu-mi fac probleme.Inca.

Problema ar fi insa ca dupa 3 zile de netusit, nemucit, nefornait IAR a inceput Tudor sa tuseasca.Bine.Tuse expectoranta.A trecut deja o luna de cind ne chinuim.Azi am cumparat si io aparat pt aerosoli si de diseara incepem distractia (la recomandare medicului).Sa vad daca nu-mi prind urechile p=acolo.Tuseste dimineata de zici ca e tabagist de-ala cu state vechi intr-ale viciului.
Madutza de intri p-aci,da-mi un semn pls,mi-ar prinde bine un dram de consultanta.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Am vorbit cu Ioana. E bine, bebe e papacios si sambata, cel mai probabil, va fi acasa.

Lavi, tinem pumnii sa reziste tatal tau, sa se poata opera si face bine-bine.

Dordia, m-ai speriat cand ai zis de sangerare, dar daca acum zici ca e bine, tin pumnii asa sa fie. Dar daca e prea solicitant la servici, nu-ti iei medical, sa fie totul ok cu burtica?

Melku, primele zile sunt mai grele, dupa te vei obisnui si tu, si gaza.

A mea ma termina dimineata cand zice: "Pa mami, pa tati". Pare asa matura si e si serioasa cand o zice.

Miri, dulce David foc. Si poznas.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Mi-am amintit, Madutza, pana la 18 ani???????? Pai noi speram ca Alex sa nu-si mai suga degetelul pe la 2-3 ani. Visuri, nu? Si nu ti-a deformat dintii/bolta palatina? Cu astea ma tot sperie dentista noastra. Adevarul e ca la Alex dintii de sus, cei 2 centrali, s-au deplasat in fata.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Helllo si de la noi!

Oribila vreme, oribil oras, infect trafic. Deci, Roxi, perfect de acord cu tine!
A trebuit sa merg in Orhideea azi, la ultimele cumparaturi. Nu aveam o bluzita asortata la o fustita speciala cu care vreau s-o imbrac maie. 2 ore am stat sa cotobai si sa compar nuante la Z si la Okaidi. Noroc ca pana la urma am gasit.

Lavi, in tin pumnii si ma rog pentru tine sa fie totul in regula cu tatal tau! Doamne ajuta!

Catutza+Melku- hi hi hi..si noi suntem pe ultima 100 de metri. Spr sa petrecem super toate maine!

Melk- io i-am luat ceva haine, niste cuburi care se fac poza, deci un gen de puzzle si evident ii organizez petrecerea, care clar va fi o mare placere pentru ea.

Miri- sa stii ca e bun programul. Si e bun si postul, mai ales daca zici ca sunt perspective de crestere pe viitor.

Maria-Alexia- ehehe..de mine nu spapati, ba din contra! Io intru in concediu de luni, de cand ma voi intoarce la serviciu!

Leea- sanatate infinita lui T! Asa am pait si noi. De vreo 2 sapt ne tot coim cu o raceala-viroza-tusit, mai nou, asta din urma!

Dordia- tinem pumnii sa fie totul bine cu bb din burtica!

Cifre- nici Sarah nu numara mecanic, dar stie diferenta intre numarul de obiecte!Dar clar seamna cu mine la faza cu memoratul poeziilor si a altora asemenea, ca deh, io in viatza mea am avut un maaare dusman: invatatul papagaliceste!

Cam atata-mi amintesc din urma!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mai feteloooooor, unde ati disparut toate?????

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

eu trasei un pui de somn cu copilul. de cand cu vremea asta nu-mi mai vine sa ma ridic din pat dupa ce adoarme el.ma duc sa incropesc ceva de mancare ptr familion. k

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ioana, sa va traiasca elefantelul. Asteptam si alte vesti cat mai curand.
dordia, ai grija de tine. Bine ca e totul bine acum.
Lavi, sa fie bine.
pitic, LMA piticului cel mare.
Fetelor care se pregatesc de petrece: spor la treburi.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput