Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Am citit tot dar nu am timp de raspunsuri personalizate. Oricum fetelor sunteti si ma inveseliti...

pe scurt, sa scriu bilantul: 7 luni:

-8.750 kg
-72 cm, masurata cu metrul de tamplarie in timp ce se zbatea, deci nu ma credeti pe cuvant
-papam 5 mese/zi: 2 de humana2, in rest: mere,pere, gutui, piersici, branza, iaurt, cereale de la humana, carnita de vita, curcan, oute, ardei, morcovi, dovlecei, ceapa, pastarnac, telina, brocoli, cartof.

-ne plac fructele si tot ce e dulce. suntem innebuniti dupa paine, dar mami nu ne da voie decat daca nu are alte mijloace de a ne linisti, nu ne place piureul de legume dar il acceptam. ne place iaurtelul.

-ne ridicam in fundulet, incercam sa ne ridicam in picioare la marginea patutului, dar nu reusim decat in genunchi. nu mergem in 4 labute si nici nu stam ca avem funduletul greu, semanam cu cineva, nu spunem cu cine

-nu suntem prea vorbarete, zicem tata - dar numai daca avem chef. preferam sa ne manifestam sentimentele prin diverse forme de tipat. Radem mult si chiuim.

-iubim pe mami si pe tati mult mult mult, iar fata de straini suntem reticienti.

Stie careva un medic ginecolog la medicover, da' unul bun? eventual o ea?

ah, si am uitat de dintisori... probabil din cauza ca nu avem nici unul

Raluca, mama Nectariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Pupici stup.

Scrieti cu viteza luminii asa incat am renuntat de mult sa mai tin pasul. Si eu citesc despre progrese, vizionez poze, dar de scris, mai putinel.

Eliana bine ca sunt sanatosi bebeii. Stiu ca si cu Elena ai avut niste probleme asa ca acum poate te mai relaxezi un pic. Atat cat te lasa cei doi muschetari si muschetarita.

Ioana sa stii ca pe Mariuca chiar a ajutat-o siropul de la tine. Acum are scaun in fiecare zi. I-am scos siropul de vreo 2 zile sa vedem cum se prezinta.

Vad ca vorbiti de greutati la bebei. Kmi nu te mai stresa ca si Mariuca mea a luat doar 200 g in luna 6 si daca scad kk, ca ultima oara fusese cantarita dupa kk, as putea spune ca nu a luat cam nimic.
Si stagneaza in jur de 7 kg de vreo 2 luni. Noroc ca a luat bine in primele 2 luni ca dupa aceea a fost o jale. Ea de atunci are "surplusul" dar daca o tine tot asa.....

Culmea este ca in cazul nostru doctorita este cea care intra in panica cel mai rau iar acum ne-a spus sa venim cu ea la cantarit peste doua saptamani.

Daca situatia se mentine o bagam la investigatii. Ceea ce sotul meu este complet impotriva. Eu sper totusi sa ia ceva in greutate ca nici eu nu vreau sa o chinuim cu tot felul de teste.

Am inceput si noi diversificarea si face tot timpul mofturi. Arunc mancare in fiecare zi. Astazi a avut spanac cu carne si sos de rosii dar nu i-a placut. Fructele le-a mancat cu chiu cu vai, desi inainte ii placeau. Eu cand citesc cat manaca copilasii vostri ma cam ingrozesc ca a mea nici 50 g de mancare solida nu mananca.

Unde sa gasesc si eu niste retete?

Eu am fost ieri la ginecolog si se pare ca singura modalitate de a vedea ce este cu polipul cervical este o chestie numita histeroscopie care se face cu anestezie generala, pentru ca altfel este prea dureroasa. Nu am deloc curaj asa ca deocamdata astept sa vad cum este testul Pap, imi mai fac o ecografie si mai vad. Desi stiu ca nu este cazul sa astept foarte mult.

Im mod ciudat am devenit mult mai putin toleranta la durere dupa nastere. A mai patit careva? Eu inainte eram foarte rezistenta la dureri, in general, si rar mi s-a intamplat sa iau analgezice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ramiha, nu stiu niciun medic in medicover, insa mi-a fost recomandat un medic f bun in mediplus in dorobanti- dr poiana nicolae. poate iti e de folos mesajul meu.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

kitty,salutam si noi albinuta cu ochi superbi!
Taare draguta si expresiva e Giulia ta,dar si ginerele Raul.
Apropo de incuscreala noastra,Karina nu stie sa scrie si sa citesca romaneste ,e vina mea,dar promit s-o invat pana se marita.
Deci,se vor intelege din priviri/poze,deocamdata .Abia ii tinem mai bine sub control .
Iar legat de David "deghizat" si sotu' a zis ca mi-am batut joc de mostenitorul lui .

Mihaela,am vrut sa scriu si aseara dar nu am avut timp,am fost ieri la un mall cu ai mei cupii si doar ei nu erau costumati.Mall-ul era full de parinti cu copii si toti erau imbracati de Halloween,chiar si cei de 2-3 luni.A fost o priveliste minunata si un prilej de incantare pentru mine care nu dadeam doi bani pe sarbatoarea lor.
Am plecat convinsa ca la anul voi avea si eu costumatie .

Gabi78 ,David doar a probat "costumele" Karinei,adevarata vrajitoare/inger/zana a fost ea,la scoala.
Dar imi pare rau ca nu i-am luat si lui ceva haios...ma revansez la anul,cum am promis mai sus.

Iunita,sper sa-ti treaca sperietura(de la dovleacul meu ),ca are nevoie Iarina de tine intreaga si nevatamata!
Ma intrebai tu,intr-un mesaj anterior,ce fac daca si Kari vrea cu noi in pat.Simplu:ii culc pe toti trei,impreuna si eu fug in alta camera,pe motiv ca suntem inghesuiti.Ce bine o sa fie,abia astept .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 7 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

vad ca iar se lasa cu suparari.

Val ma bucur ca pe mariuca ta a ajutat-o. as vrea sa aud vesti bune si despre tine. tinem pumnii!

sherbi cum adica 8 kg la 3 luni??? mi se pare cam mult ...

eu daca nu stiu sa raspund nu raspund ... daca stiu ... raspund, cand am timp.

am vazut ca se discuta despre pufuleti. noi ii dam lui matei pufuleti, nu in exces ... dar ii dam si ii plac foarte mult. nu este adevarat ca pufuletii sunt facuti din resturi. eu am vazut pe viu cum se fabrica pufuletii si in ce conditii, deci nu este nici o problema, din punctul meu de vedere. e drept ca sunt pufi cu diverse arome, care nu sunt deloc indicate nici oamenilor mari, daramite bebelusilor, dar pufii normali nu au contraindicatii.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Hai ca revin ca eram curioasa,da' uitasem intre timp:de ce intrebati de lungimea copiilor,ca eu am pierdut "ideea"...

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 7 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ia hliziti-vA de faraonul meu si faraonul cu pisica venerata (de fapt ii facea masaj la coastele 3 si 4 ca pisica acuza dureri atroce).

am uitat....nu vreau comentarii, just have fun

lungime la copii ca sa ne dam seama ce marimi de haine cumparam de pe net....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

ramiha: eu merg la dr Lorena Iaut - Medicover Victoriei, si sunt multumita de ea. Un alt medic care mi s-a parut super ok (poate chiar mai ok decat a mea) tot acolo e dr. Calomfirescu (cu el am facut ecografiile, dar stiu ca are si consultatii).

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

si mie mi se pare exagerat de mult, dar mami a lui il hraneste exclusiv la san. probabil asta e ritmul lui de crestere.

despre pufuleti nu stiu ce sa zic, dar mi-a zis mama mea ca a auzit/vazut la tv parca, un reportaj despre mai multi copii diagnosticati cu obezitate si era pe primul plan consumul de pufuleti si alte snacksuri. eu una i-am dat sa guste de 2-3 ori cate un pufulete de la o prietena care-i da constant, insa nu vreau sa-i dau pana la an. eu am piticii mei legati de consumul de sare si zahar pana la un an. adica zero.
am in casa o punga de zahar brun luat de la naturisti sa-i pun cate o lingurita in ceai sau vreo budinca cand m-oi apuca serios de gatit.

si acum intrebare:
care-i problema cu legumele fierte in apa? (am banuiala ca e legat de faptul ca se pierd vitaminele, dar vreau raspuns anyway)

suportul de baie de stat in sezut pana la ce varsta/kg poate fi folosit? ( pt. ioana, ca ea are)

si mai aveam, dar am uitat din cauza de bb galagios.

cred ca s-a inceput discutia legata de lungimea bb-lushilor de cand cu comenzile de pe la redoutte. cred. daca nu, nu dati cu rosii.

si veste noua: de 3 zile david spune ma terorizeaza zilnic cu "tata, tata"

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by Val_

Pupici stup.

.............................................

Im mod ciudat am devenit mult mai putin toleranta la durere dupa nastere. A mai patit careva? Eu inainte eram foarte rezistenta la dureri, in general, si rar mi s-a intamplat sa iau analgezice.

Poze cu Mariuca

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Eu am patit-o! Si nici mie nu mi se pare chiar in regula, dar asta e!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput