Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Ghibuadina eu ma comandat de mai multe ori de pe site-ul quelle si de fiecare data mi-au venit comenzile. Au durat vreo 3 saptamani, uneori au venit din tr-o comanda si defalcat pe mai multe zile, dar au venit si am fost multumita. Doar ca marimile la haine nu se potrivesc cu cele romanesti. De ex. eu port cam 48-50 si tot timpul mi-am comandat haine 44-46 si chiar mi-au fost foarte bune.Jucarii am comandat si eu acum si sper sa vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor

Iar sunt in urma!
Dar ma straduiesc sa vad macar poze si filmulete si sa spun 2 vorbe despre ce vad:

Iarina-Bubulina mergareata si vorbareata! Da..nu e nevoie de kerosen..are suficient. Si vad ca te-ai scos si de caciula de iarna.. ai chiar mai multe modele..
lilidana pina la urma ce a fost David? Ingeras sau vrajitor?
L-am vazut si pe curosul Darius Sa creasca mare! Si voios!
Vesela Ana care este cel mai cuminte si linistit copil..in poze

Frumoase progresele lui Adrian si invidiez spatiul pe care il are pentru miscare.

Bianca de Carla_lia ce ochi are? Ca eu nu imi dau seama.

bebe_roz??? Pai pe el nu l-am vazut...Unde e bebe si unde e roz? Ca eu am vazut bartai barbatelul in poze nici cum copil de 8 luni si jumatate

Frumosi intr-adevar cercelusii Raisei. Tudor a fost foarte nemultumit sa o auda vorbind..cred ca nu ii plaea ce zicea ea acolo..si-o fi exprimat parerea despre baieti?

Radu vesel si binedispus ca intotdeuna..ce placut este sa il vezi mereu cu zimbetul pe buze!

kmi78 te rog sa nu mai ..ca ma supar tare! Timeea e fotomodel.deci trebuie sa aiba grija de sileta inca de pe acum

Doar atit ca nu ma mai lasa piti...astazi e ziua lui si nu pot sa il las singurel..nici mie nu mi-ar placea asa ceva de ziua mea toata lumea!

Revin mai incolo!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Daca fac budinca de mere cu orez si galbenus....mai dau carne la bb in ziua respectiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

mai io nu stiu cesa zic??!

io nu ii mai dau carne azi, a papat 300 gr de budinca, si acuma la masa urmatoare cred ca ii dau piscot cu lapte.

chiar nu stiu ce sa zic!!!

ai facut, cum ti-a iesit?

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mai, io ma oftic cand citesc ca cineva se supara ca nu a fost bagata in seama, acu serios....

Io recunosc ca mai sar in laude pe unu altul dar nu din rea vointa ci ptr ca unele poze le sar ptr ca nu ma uit la timp la ele si apoi dau paginile si uit, sau vad poze multe si uit din bebei, in fine, scuze scuze, dar nu va suparati ca nu sunteti laudati.

Io una nu vreau nici laude nici aplauze cand pun poze sau mai iese un colt lu raresu si va zic si voua. Va zic, pun poze ca m-am obisnuit sa impartasesc cu voi chestiile astea. That's my point, ati inteles?

Iunia, esti dusa fato, wash and go? tu te gandeai sa aiba microbii freza faina sau sa alunece Iarina mai cu spor, recunoaste ca e ultima . Io spal cu domestos pe jos, diluat pana nu mai miroase, dar raresu nu linge podelele inca asa ca nu imi fac pb.

despre bone, am citit pe un site concurent un articol fain, nu mai stiu cine intreba...daca mai e de actualitate va indrum ...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Kmi- ai uitat de noi? Fix 7 kg la 7 luni (cu body+pampers+ciorapi lungi) Eu de mult nu ma mai stresez!!! Andra avea 7.400 la 4 luni si acum e o slabatura de 36 kile la 12 ani!

Iunita- eu curat parchetul cu solutie pentru spalat si dezinfectat parchetul de la Sano, miroase extraordinar de misto!
Copilul il spal in fiecare seara, dar mai mult cu apa chioara, iar pe cap 1 data pe saptamana...Pe Andra am sensibilizat-o la piele cu spalatul excesiv, acum nu vreau sa mai gresesc!

kitty- frumoasa albinuta!

loradin- tarziu la 37 de ani? Eu...ce sa mai zic? Esti chiar foarte tanara!

Radcarmen- si eu ii dau para, chit ca se kk mai des, bine ca ii place si nu-i face rau la burtica.
Cu parchetul si noi avem o problema, dar ii dau papucei (pantofiori) sau sosetute care au pe talpa un fel de bobite de guma si nu prea mai aluneca!

Laura_oana- de ce voi aveti 2 dinti si noi nu? Fiind in aceeasi zi nascuti, ar fi trebuit:...unul tie..unul mie!
La cap. progrese si noi dam noroc (de fapt batem palma) si facem "pa" (de fapt scutura mana din cot)

Elena.2006- mama-mia! Ce se chinuie micutul sa se ridice....dar e bun ca e perseverent si nu se lasa! Felicitari din toata inima...desi mor de ciuda!

Amma- imi pare bine ca retii ce scriu si eu pe aici (ca tot se plangea Mickyn ca nu e bagata in seama. Chiar voiam sa-i spun ca io ma bag in seama... si nu astept sa fiu bagata in seama! De multe ori poate ca puneai intrebari la care nici cele de aici nu aveau raspuns! Eu nu ma supar! Uneori imi place doar sa va citesc...

Raisa- Doamne...dar ce bine dau cerceii cu freza....! Is cu surubel la spate? N-o deranjeaza?

Budinca cu orez - pai nu am facut inca pentru asta mica...dar as adapta-o la cea facuta pentru noi. ADICA : orezul fiert cu lapte si zahar vanilat amestecat in final cu galbenusul (cand s-a mai racit orezul ) In vasul yena pun feliute de mar (aranjate cu sau fara model) si apoi rastorn orezul peste ele si...la cuptor! Cred ca diferenta e ca merele mai mult se coc decat se fierb! Varianta noastra are si zahar ars pe marginile vasului pentru ca budinca sa aibe si sos!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana

Iunita te razi de mine ... bineeeeeeeeeee
Esti cu capu' ... si zau daca mai ai vreo sansa

Io n-am timp... si nu mai reusesc sa fac fata la cat scrieti in fiecare zi... citesc, vizionez poze, ma bucur pt. fiecare reusita, progres etc.
Da' zau daca apuc sa mai si scriu... ori urla terorile, ori e mandra calare pe mine... asta cand am putin timp liber sau fac iau o pauza...
Nu vreau sa aveti impresia ca am preferinte pt. cineva anume, nu vreau sa va suparati cand voi imi raspundeti iar eu nu apuc sa va multumesc sau sa va raspund inapoi... am de gand s-o fac cand citesc, dar pt. ca nu raspund imediat se sterge ... si imi aduc aminte intamplator alta data, cand nu's la calculator... si evident uit pana data viitoare.

De ex. azi am intrat de 4-5 ori pe forum sa caut linku catre tabel... si niciodata nu ajungeam pana acolo, pt. ca ma puneam pe citit... terminam, inchideam, peste 5 minute imi aduceam aminte... am facut asa de cateva ori...

si fara suparari va roooooooog mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

apropo de greutate la copii...na exemplu exemplar aici:

baiat- 3 luni
baiat- 5 luni
baiat (david al meu)- 7 luni
fata- 10 luni

toti cantaresc 8 kg in parte. trageti singure concluzia

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Cine doreste sa apara in epopeea albinutelor de 6 luni (filmulet facut de Paxela) sa trimita poza pe emailul ei. Specificati numele gazei si a mamicii sa poata fi identificat.

email:stanescualexa@gmail.com

Alexa, sa nu ma strangi de gat ca ti-am fol emailul

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Am gasit intr-o revista greutatea si lungimea in primul an de viata

De exemplu la 7 luni:
baieti intre 7250-9150 gr si 65.7-72.7 cm
fete intre 6870-8590 gr si 64.1-71.1 cm

dupa datele Institutului de igiena si sanatate publica Bucuresti

si mai zice ca greutatea trebuie corelata cu inaltimea, adica un copil cu 72.7 cm si 7250 gr este slab si unul cu 65.7 cm si 9150 gr este gras

...mai cetesc si va mai spun ce mai gasesc!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput